...

      Postat 2010-08-25 , klockan 19:02:07
Idag va vi på dagis samma tid kl 09.00 ja å S va med ett tag sen fick vi gå å sätta oss å dricka kaffe i ett annat rum, hade vi inte hört av dom så skulle vi komma tebax kl halv elva. Snacka om att tiden gick långsamt :( Tror aldrig en timma känns så långt. Men ingen kom! Så vid halv gick vi tebax för att mötas upp av en av fröknarna å två barn. - Dom är ute och leker dom kommer nog in snart! Jaha.. ännu mer väntan ... Men efter ett tag kom dom å lillan såg mer ut som ett blötdjur en som en Elsa :) haha.. å sandig som bara den .. Hon å en grabb hade lagat mat i den blöta sanden :) Sötungar!! Fröken berättade att allt gått så bra som de kunnat gå hade inte varit några problem alls. Så vi bestämmde att i morgon ska vi lämna henne halv tio sen får ja å S gå hem för att komma tebax efter lunch ( Om dom inte ringer innan) Så hittills går ju allt toppen bra. :) :) Men ja å S hade inte väntat oss nå annat har aldrig varit nå problem för Lillan att vara ifrån oss. :) Å de är super skönt hon är så trygg i sig själv. :) :)

Efter dagiset gick vi i regnet ner på ica för att köpa fikabröd, lagomt tills vi kom hem kom S´s farmor å hälsade på. Hon åker hem till Gbg i morgon. Så hon va här någon timma å fikade å pratade. När hon åkt åkte ja, S å Lillan ner på stan för att köpa en väska å ett par vantar åt Lillan skulle även kolla efter ett par fodrade stövlar :) Vantar hittade vi på H&M å så köpte vi en rosa/svart ryggsäck med snobben på :) på den där affären bredvis leksaksaffären ( kommer aldrig ihåg va den heter) :) haha.. Sen va vi in på leksaksaffären å inhandlade pressent åt Novah som fyller år i morgon.. Hela ett år hon blir stora tjejen.. Så i morgon efter dagiset ska vi ut dit å hälsa på :) Myspys va en evighet sen vi träffades.
Hittade ina skor på stan så vi åkte vidare till coop för att handla blöjor å lite sånt. å där på en hylla stod de stövlar som va fodrade toppen stövlar :) å priset skrattade ja bara åt 129 kr?? :D haha.. som hittat :) Underbart så nu har Lillan allt för den riktiga dagisstarten :) Super skönt...

Jaha.. de här med skolan håller på å stressa ihjäl mig å ja ha inte äns börjat :S Hmm.. illa.. Men är ändå taggad till tusen till att börja plugga men blir ändå stressad!! Ursa!! Men men de blir nog bra tillslut!! Hmm.. jaja nu kanske man ska göra någon nytta när Lillan lagt sig tidigare än vanligt :)

Höres*

Kommentarer

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0