:D

      Postat 2011-11-24 , klockan 15:42:16

Idag sov alla här hemma till 08.30 underbart skönt.. barnen sov innan 21.30 igår också :) så idag har man varit utvilad!!
Jag, S å Elsa for iväg på knatte bio i morse (runt 10) vi tittade på den nya nalle puh filmen :) Elsa va så duktig hon satt still å nästan tyst hela filmen.. Mysigt att göra något själv med Elsa någon gång. Ebba hon stannde hemma med Elin och Marcus :) dom hade haft de bra dom med.
Sen for vi en sväng på Erics hjälpen å fyndade lite köpte gardiner till köket, två adventstakar en docka till Elsa å ett par skor till Ebba :) allt de gick på typ 200 super bra om du fråga mig!

Nu ska vi strax klä på oss och ta en prommis med vovven å sen gå ner på hemköp å handla lite.. FAAN de vad de suger att de stängde Ica här bredvid oss.. pissnisse kallar ja den människa som bestämde de!! ;)

Nää ni höres!!


    Jaha :)

      Postat 2011-11-23 , klockan 13:14:12

Ebba hon va vaken till 04.15 i natt!!
Så idag är man lite mör men vad gör de.. nu på förmiddagen har jag fått en del pluggande gjort :)
Så nu ska jag och töserna försöka städa lite å om vi hinner få upp lite julgardiner å så :)


    Godkväll mina kära läsare.

      Postat 2011-11-22 , klockan 22:12:28

Elsa sover äntligen, hon är mycket piggare nu i kväll :) Febern håller sig borta vilket vi är jätte glada över men jag vågar ännu inte hoppas på för mkt.. Ebba?? jaa hon sitter i sin säng å ropar på sin syster.. - Ella ella.. missnöjet är stort över att syster somnat före henne.. haha.. sötunge..

Känns som om jag just nu är inne i en väldigt jobbig period allt kommer samtidigt... men har beslutat ikväll efter att Elsa sa - Mamma jag älskar dig, å i mojon okså.. att försöka att se till de som är bra å de som går bra just nu :) de negativa å jobbiga tar jag allt eftersom å de får gå som de går.. :) Ingen mår bättre av att jag stressar.. å va är det värsta som kan hända? att ja få en omtenta?? Nää.. att jag går runt å mår piss dåligt för gör jag de är jag ingen bra mamma till mina barn...

Jaa ni snart är Älskade S hemma :) Hoppas Ebba somnar före så vi får rå om varandra lite innan vi ska sova.. Känns som om de va en evighet sen vi kunde sitta å se på tv lr bara små prata!!


    GAHHH....

      Postat 2011-11-22 , klockan 17:13:40
Det är väl helvete å faan att man ska vara död innan man får hjälp på sjukhus idag...
Jag blir så jävla förbannad... Jag vet att min dotter får feber å utslag till å från men vet inte varför... det läkaren berättar är att " Din dotter verkar få feber till och från och med febern kommer utslag...

Jaa men berätta något jag inte vet... VARFÖR får hon de.. ja de hade dom ju självklart inte den blekaste om!!! suck.. Läkaren berättade gulligt för mig att vi skulle avvakta å fick hon febertoppar under morgondagen också så skulle vi komma tillbaka för att ta prover... ÄR DET NÅGON JÄVEL SOM SKOJAR MED MIG??? om vi är där idag varför i helvete ska vi komma tebax i morgon å ta prover varför inte ta dem medans vi är där???

SOm sagt man ska FAAN vara död innan dom gör något.. jag vill inte tro att läkarna är så jävla kännslo kalla som dom verkar...men ibland undrar man..

Jaa så de blir till att avvakta tills i morgon, sjukt frustrerande.. hmm.. jaa..

Idag på förmiddagen smet jag å Ebba i väg på ÖppnaFörskolan tillsammans med Linda å Hampus :) Ebba va mkt modigare denna gång och kröp ifrån mig flera gånger :) Min stora tjej :)

Nää ni nu ska vi äta Pizza här hemma (Elsa som bestämt mat) :)

    Hejsan!

      Postat 2011-11-21 , klockan 22:30:50

Jaa ni här hemma härjar en märklig sjukdom som ingen tycks veta vad de är.. Började i fredags med att Elsa fick hög feber å utslag över hela kroppen... på 30 min va både febern å utslagen borta .. :S å så har de hållt på hela helgen även idag ... ha suttit i telefonen halva dagen med olika människor som ska kunna sånt här.. men ingen har en aning om vad de kan vara så alla skickar oss bara runt.. lyckades iaf få en tid på barnmottagningen i morgon kl 14.00...Har gjort som dom bad mig om, dvs att fotografera utslagen nu i kväll när hon fick dem... så ifall hon inte har några i morgon när vi ska dit så får dom iaf se hur dom ser ut när dom blossar upp!!... sånt här gör mig väldigt nervös... å sjukt stressad.. å som om inte de hade varit nog håller Ebba på å få tänder så hon ha skreke hela dagen... extra mkt när jag försökt pyssla om Elsa eftersom de har visat sig att hon är väldigt svartsjuk när de kommer till å dela med sig av sin mor.. (hm.. brukar inte de vara förstabarnetsyndrom??).. skitsamma så sover inget av barnen ännu... dom turas om å väcka varandra... åååå... trött som faan är jag eftersom jag sov dåligt i natt då Elsa va vaken då också... någon som vet vad dessa prickar kan vara?? hon är inte sjuk i övrigt... alltså inge snor eller hosta lr nå sånt.. bara feber å prickar som kommer å går som de vill... ena stunden är hon sig själv å hur pigg som hellst för att 10 min senare ha hög feber å utslag :S väldigt förvirrande...

Ha trots detta lyckas hjälpa till lite med B-uppsatsen som jag och Frida ska skriva... ångest!! borde göra mkt mer.. men kan inte dela på mig.... jag är ingen bra studiekamrat just nu... urs.. ångest... ÅNGESTÅNGEST... jaa de är mitt liv byggt på just nu... men de är bara å bryta ihop å komma igen i morgon...

Håll tummar å tår för att vi får svar i morgon HATAR denna ovishet....


    Onsdag :)

      Postat 2011-11-16 , klockan 13:56:02
Igår var jag och Ebba på öppna förskolan på babyfik :)
Hon va väldigt skeptiskt till allt i början men ju längre tid vi va där så mjuknade hon upp och kom igång och hade riktigt skoj :)
Hon somnade i vagnen på väg hem och sov som ett tok i över två timmar :)

Idag har Frida vare här å plugga hela förmiddagen vi fick riktigt mkt gjort.. skönt!! Ebba uppförde sig utmärkt hela tiden :) Hon sov nämligen under nästan hela tiden. :) Nu har Ebba precis ätit lunch å vi ska nog passa på å busa å mysa innan de är dags å sova igen å efter de kommer S å Elsa hem :D

    Måndag.

      Postat 2011-11-14 , klockan 11:56:25
Jaa nu är vi verkligen tillbaka till verkligheten.. Elsa är på dagis, S jobbar å jag å Ebba pluggar hemma :)
Snart får även Ebba börja dagis, i början av Januari är de sagt att hon har sin plats.. ska bli hur skönt som hellst å kunna plugga riktigt på dagarna.. så kanske jag slipper sitta på kvällarna också!

Igår var det ju Farsdag. hmm.. jaa vet inte vad jag tycker om den dagen.. känns som  lite onödig jag tycker vi ska visa att vi uppskattar våran mor å far varje dag å inte ösa över dem kärlek å pressenter en dag bara för att de ska göras.. så här hemma firar vi inte den dagen nå speciellt.. jag å elsa bakade lite muffins å så fikade hela familjen men annars så gjorde vi inget speciellt :)

Nää ni nu ut med Frank å sen pluuuuugg!!!

    Hur är det möjligt??

      Postat 2011-11-12 , klockan 23:12:26
ja hur är det möjligt att en tös på 2½ år kan få en att känna så mkt??
Det finns ingen som kan få mig så glad, lycklig å varm i hjärtat som hon..men samtidigt finns det ingen i världen som kan få mig så jävla arg, frustrerad å ledsen som hon.. hur är det möjligt?



Jaa lite tankar så där på lördags kvällen..
varit en ganska lugn dag för damen idag, men visst har vi hunnit med och bråkat, tjafsat, blivit sams å bråkat igen.. men i kväll somnade hon iaf medans vi fortfarande var sams känns väldigt skönt :)

Nu ska ja sussa lite.. upp med barnen i morgon för att fixa lite farsdags frukost på sängen åt älskade S :D
Lite bilder på frank :D visst är han söt??         


    Tiden springer iväg.

      Postat 2011-11-07 , klockan 19:35:27

Oj vad länge sen jag skrev något nu.
Men vi lever och mår toppen bra, familjen har utökas också :)
Vi har fått hem en liten Mastiffvalp nu i höst :) Hans namn är Frank å han är de sötaste i hundväg som ja någonsin sett.. lovar att lägga upp bild senare.

Jag har just avslutat praktiken så nu är det förhoppningsvis lite lugnare tempo ett tag.. men som sagt så är det full rulle här hemma.. Ebba har lärt sig att krypa så nu går det undan här hemma.. är lite trångt på golvet då alla tre busar far runt men äns så länge har ingen gjort illa sig :)

Jaha nå ber som jag ska berätta? nää tro de får räcka så länge..
Eller föresten.. vill bara tacka släkt och vänner för all hjälp vi får annars hade min skolgång varit totalt omöjlig :)
TACK FÖR ATT NI FINNS :D


RSS 2.0