HejsanHoppsan :)

      Postat 2011-04-17 , klockan 11:25:15
Tiden bara springer iväg, i morgon börjar jag min fjärde vecka på prakiken.. inte alls långt kvar nu! Å snart äre sommarlov :) vecka 21 går jag på sommarlov å tänker inte ge skolan en tanke förän till hösten då allt drar i gång igen :) alla här hemma mår toppen bra, de är vår ute å vi njuter i fulla drag av tiden vi har tillsammans. Just nu är elsa precis lagt sig ebba ligger bredvid mig i sängen å jag ska till å skriva klart matteuppgiften så något är klart iaf :)

Jaja.. skulle bara tala om att vi mår bra :)

    Lungn bara!

      Postat 2011-04-04 , klockan 22:28:45
Jag lever. . .
har bara så jävla mkt i skolan å med prakigen nu att jag varken orkar, kan, vill lr har tid för att blogga :)
Är på prakik hela dagarna, när jag kommer hem myser å leker jag ikapp all missad tid med småttingarna å med min älskade S å när barnen sover så pluggar jag!! Två helger i rad har S jobbat å de kommer han även göra nästa helg :/ så helgena tillbringar jag å tjejorna med nära å kära å försöker vara ute så mkt som de går!!

Annars finns de inge skoj å berätta! mer än att vår familj väntar utökning, denna gång med en kissebebis :) den kommer om cirka två veckor :) Så underbart söt är den.. vi får se om jag fixar någon bild å kasstar upp här lr om de blir senare när den har kommit :) Höres hörni!

RSS 2.0