Omställningar.

      Postat 2011-05-27 , klockan 11:45:11
Vi ska testa nu i helgen om de blir bättre av att Elsa inte får sova något alls på dagen..
Hon kommer va skit trött å de kommer bli skit jobbigt, men hon kanske vänjer sig å har lättare att somna på kvällen:)
Ebba har fått inviga sin gåstol.. Tror Elsa tyckte de va roligast, hon har kört runt sin syster i stolen nu ett bra tag, smäller bara i alla hörn och kanter här i lägenheten men de har roligt  :) Båda två skrattar så jag inte kan hålla mig för skratt.. Barn skratt riktigt smittar av sig :)

    Fredag!

      Postat 2011-05-27 , klockan 08:13:01
Vet ni vad igår fick jag mitt efterlängtade sommarlov :)
Lr ja har ju rapporten som ska färdigställas å skickas in senast söndag nästa vecka men den är ju iprincip klar så jag säger att jag har Sommarlov för jag behöver inte besöka skolan nå mer förän i Augusti!.. Idag så ska jag å några till från skolan ut :) vi ska käkago middag å fira att vi har varit så jälva duktiga å läst ett år av våran utbildning!

Ja ni de här med läggningen av Elsa görfaan mig gråhårig!! Spjälsängen är upptagen igen för det gick bara inte att få henne att sova i den stora sängen. jag å S höll på å bli tokiga.. men nu har hon kommit på att ta hon av sig pyjamasen å sen blöjan då måste jag å S lyft upp henne!! jag blir såsjukt frustrerad för jag vet inte vad jag ska göra..kanju inte bara strunta i att hon ta av sig blöjan för de slutar ju med att hon kissar i sängen å då blir de 10 gånger mer jobb!! :/ Tips någon?? har någon någongång haft en unge som bara vägrar sova?? hur löste ni de??

    TOKIG måndag!!

      Postat 2011-05-23 , klockan 20:37:22
Hela dagen har varit helt galen barnen är som förbytt!!
Det vart inte bättre av att Elsa vägrade sova lunch.. jag å S har du i kväll turats om att gå in i badrummet å spola ansiktet i kallt vatten!! Elsa sover fortfarande inte.. vette tusan vad de är med ungen.. hon har tjurat å trottsat hela dagen.. jag håller på å tappa förståndet.. å mitt upp i allt detta har jag försökt behålla lugnet å försökt plugga!! haha..jag vet de är ju nästan irriterande komiskt!! GAHH!!..menmen.. bara denna vecka kvar sen är jag klar!!! iaf för denna termin sen har jag sommarlov..ingen vet hur mkt jag längtar!!

    Fredag :)

      Postat 2011-05-20 , klockan 10:16:37
Nu är de fredag nästan alla mina skoluppfifter är klara jag har några små saker kvar att göra.. sen äre bara nästa vecka tis-tor sen ni!! Sen har jag SOMMARLOV :D:D:D
Fattar ni vad jag längtar, ska bara gosa med barnen å må gott i sommar :) Ta de lungt å slippa stressa!! Vet ni de skulle inte göra mig något om de regnade hela sommaren, bara att få kunna slappna av å inte ha en jävla massa måsten ska bli skönt :)

I morgon ska Elsa sova hos sin Farmor å Farfar å Ebba ska vara med sin moster Isa här hemma :) För jag å S ska unna oss en kväll med våra vänner:) Linda fyllde år i går så vi ska fira henne lite :)ska bli fruktansvärt roligt :)

Nää ni nu ska ja hälla i mig kaffet å sen ska helafamiljen gå ut ett tag :)

    Tisdag!

      Postat 2011-05-17 , klockan 08:26:15
Shit redan tisdag!
Idag har jag en hel del skolarbete att göra:)
Ska även hinna åka ut en väng till S´s morfar å hälsa på :) Elsa är hemma från dagis idag, Men händer inget oväntat så ska hon få gå i morgon :) Hon saknar sitt dagis å sina kompisar :) Sååå skönt att hon trivs på dagis..

Jag hatar minavisdomständer, har just nu två stycker som växer, så de första jag måste göra på morgonen är att ta en alvedon .. klarar inte äns av att borsta tänderna utan alvedon :/ Fy attans Hoppas de släpper så ja slipper gå till tandläkaren :/

    Godkväll!

      Postat 2011-05-16 , klockan 22:41:30
Idag har Elsa ätit ganska bra :)
Hon har dock ingen ork, vi testade gå ut förut idag tog tillåmed fram en stor hink med vatten till henne, men de varade bara i fem min knappt innan hon ville gå in å lägga sig på soffan :/ Jag förstår henne för jag vet själv hur slut man är efter man haft magsjuka bara en dag..tänk er då onsdag-fredag.. å inte få behålla något alls + en natt på sjukhus! Lillgumman!

Vart glatt överaskad idag iaf ringde upp flrsäkringsbolaget för att tala om att elsa varit på sjukhus å att jag ville ha de 400 kr som man ska få då! Visade sig att dom ska sätta in 1400 :) Va tydligen 600 i en gångs summa när man skrivs in + 400 per dag å eftersom vi kom in på fredagen så räknas de som en dag å lördagen som en dag :) Ibland blir man förvårad hade räknat med att de skulle tjafsa om något så att vi inte skulle få något :) men måste verkligen säga att de funkade skit bra!! Vi har barnen försäkrade genom TryggHansa :)

Nää ni nu sover äntligen Ebba också så ska passa på att slappa innan jag ska sova :) i morgon blire massa plugg! Kan ni fatta att jag snart läst ett år redan! :) bara 2½ år kvar :D

    Måndag!

      Postat 2011-05-16 , klockan 10:40:42
Elsa mår mkt bättre idag :)
Hon äter och dricker å busar som vanligt, dock är vi osäker hur vi ska göra med dagis i morgon.. Hennes kropp orkar inte med att vara sjuk någe mer.. så ska ringa å höra med dom om de går magsjuka lr nå annat äldigt smittsamt! så får vi se sen! :)

Nu ska hela familjen ut och lufta av oss lite :)

    ...

      Postat 2011-05-15 , klockan 14:58:53
Inget duger att äta å dricka.. Elsa vill inte äns ha glass, inte saft inget går i henne!! :( men hon måste börja få i sig mat å vätska snart annars kommer vi få börja om från början igen med kräkningar,sjukhus å skit!!

    Oj vilket äventyr de blev.

      Postat 2011-05-15 , klockan 07:40:53
I torsdags kväll besökte vi akuten med elsa, men de tyckte hon va för pigg för att de skulle göra något åt hennes kräkningar å så skickade de hem oss.. hemma så fick vi sova nästan hela natten för att kliva upp på morgonen å med en fortfarande kräkfri Elsa :D Men vid tolv kom bakslaget hon satte sig upp å spyggde i mängder verkade aldrig som att de skulle ta slut..Jag ringde genast till vårdcentralen i Härnösand som sa åt oss att åka till Sundsvalls barnAkut,så de gjorde vi å där träffade vi en super gullig läkare som sa att -Läggas in ska hon men är osäker om vi ska sätta dropp lr fortsätta försöka få i henne vätska. Jag sa att jag tyckte vi kunde fortsätta föröska få i henne den vanliga vägen :)  Så de gjorde vi.. vi komupp på avd 44 å blev isolerade, vilket va de tråkigaste av allt. Elsa sov nästan hela tiden.. vid 7 tiden började hon kräkas så då sa Dr vi har inget val än att sätta dropp.. så de satte på min älskade dotter dropp...somfick värka under natten..Halv sex morgonen därpå vaknade jag av att Elsa låg och sjöng :) Hon va mkt piggare å under dagen fick vi i henne lite av varje som hon fick behålla.. läkaren kom in åförklarade att hon hade haft stora mängder Svälrkroppar (lr vad de hette) i urinen å att de förmodligen va dom som gjorde att hon hade kräkts.. Han trodde att allt hade börjat som en vanlig magsjuka men att eftersom hon inte hade ätit å redan va så smal så hade dessa (svältkroppar) bildads å de va de som hade gjort att hon inte fick behålla maten nu!

Vi fick iaf åka hem i går kväll vilket va väldigt skönt, dr sa att Elsa skulle få äta de hon ville huvudsaken va att hon åt något..hon har inte kräkts seni fredags :) men ärfortfarande väldigt lös i magen :) men idag orkar hon iaf stå upp å gårunt å små bråka lite :) Min Lilla älskling!! Hoppas hon blir helt frisk snabbt,inge skoj  se henne sjuk :(

    Trött!

      Postat 2011-05-12 , klockan 12:35:39
Kan säga att jag är lagomt trött idag :/ gick å la mig vid halv fem fem å klev upp strax efter sju :/
Ringde å pratade med BVC i morse.. de trodde att kräkningarna var en rektion på vaciinet hon fick i förrgår! Det va skönt å höra.. men jag har ringt dom igen nu å hoppas de ringer upp snart, för Elsa är helt kräkfri så länge hon inte får något å äta lr dricka men så fort man ger henne minsta Lilla så spyr hon :( kan gå timmar i mellen!! Ursa min Lilla älskling ska inte behöva vara sjuk om jag hade kunnat hade jag varit sjuk istället!!! S och Elsa sover just nu, jag sitter upp med Ebba. :) Är så otroligt glad å tacksam för att den ungen är dne gladaste bebis som finns och som inte kräver så mkt :)

Älskar hela min familj <3

    Min älskling!

      Postat 2011-05-11 , klockan 22:19:39
Hämtade Elsa på dagis idag å hon va sig inte lik.. de sa på dagis att hon inte vare sig lik på hela dagen utan små grinig å pratat mkt om mig, S å Ebba .. Vi åkte ut till Häggan efter de för meningen va ju att vi skulle vara hund å hus vakt där ute tills på lördag men vi fick vända å åka hem igen vid halv sju..Elsa började nämligen kräkas :/ å på väg hem i bilen kräkter hon ännu mer, somtur va så hade ja en gamal handväska i bilen som hon fick kräkas i.. ursa å blää hoppas min älskling mår bättre i morgon!

    Blandade känslor!

      Postat 2011-05-03 , klockan 20:05:46
I morgon har jag bara tre dagar kvar på min praktik sen har jag gjort mina fem veckor. Å det är med väldigt blandade känslor..kommer vara skönt flr det innebär att jag kan slutföra alla uppgifter å sen att det bara är 3-4 veckor kvar till SOMMARLOVET!! men fruktansvärt tråkigt för jag kommer vekligen sakna alla ur gulliga barn och all gullig personal, och S kommer börja jobba måndagen efter jag gått på sommarlov så han kommer man inte träffa mer än nu:(

Allt är bra med oss här hemma, tiden bara springer i väg på sistaapril vart Ebba hela fyra månader å fick smaka pure första gågen! Va kanske ingen hit enligt henne men Elsa tyckte det var lika gott som när hon va liten :D Elsahar blivit en stor tjej och sover i en stor säng. Läggningarna är fruktansvärda men när hon väl sover så sover hon hela natten i egen stor säng :)

Nää ni nu ska ja försökafå någon värme i kroppen å sen ska ja sova :)

RSS 2.0