Tisdag :)

      Postat 2012-03-28 , klockan 13:20:22

Idag hade vi kort dag i skolan.. slutade strax innan tolv, egentligen skulle vi haft en föreläsning men han som skulle hålla i den har blivit sjuk så vi får titta på den på nätet istället :)
När ja kom hem beslutade ja å S att vi ville komma ut i friska luften ett tag innan han skulle iväg å jobba :) så vi packade in hunden i bilen å for ut till Sälsten å gick skogstigen som går vid vattnet :) Frank fick springa lös å han hade så roligt, tror att han va väldigt förvånad över att se så mkt vatten, han vågade sig inte ner i vattnet men nosade lite försiktigt på de :) super skönt å mysigt var de iaf!!

Nu ska ja plugga lite innan ja hämtar knattarna från dagis :)


    Ibland undrar jag!

      Postat 2012-03-27 , klockan 20:50:09

Ibland undrar jag hur folk tänker, hur folk kan göra vissa saker utan att få dåligt samvete??
Nu har vi i ett halvårstid tjatat om att Elsa inte får sova på dagis.. å dom låter henne sova ändå :( så trist när det ska bli så här.. först blir ja å S väldigt besvikna å sura på personalen på dagis, sen blir vi osams med Elsa på kvällen för klockan bara blir mer å mer å hon vägrar att sova.. å allt detta bråk å alla irritationer går änkelt att förhindra.. genom att inte låta henne sova.. hur svårt kan det vara??
Det är fortfarande VÅRT barn och vi bestämmer, vi ska kunna påverka förskolan men just nu känns de som om de skiter i vad vi säger :( hoppsan hon somnade, hon somnade men bara en liten stund, vi trodde hon fick sova idag!!... ursäkterna är många!!

Jaja.. allmänt haft en dålig dag så kännde bara för att skriva av mig lite.. ha stört mig så extremt på allt i dag i skolan också.. en stackars lärare fick skäll fast det egentligen inte var henne jag/vi va arg på men hon fick för de.. de va ju inte riktigt meningen.. men är sjukt trött på min skola också.. som aldrig funkar som den ska å alla bara skyller på varandra.. å inget är någon ansvar det är alltid någon annans ansvar!?.. suck..

nää nu ska ja försöka få Elsa att sova å sen ska ja hoppa in i en väldigt snabb dursch å sen i säng :)
Hoppas ni andra haft en bättre idag :)


    De är över nu!

      Postat 2012-03-26 , klockan 19:29:44

Japp nu är tentan skriven, lite läskigt att det ändå känns bra på något vis.. känns som om jag kanske har lyckars klara mig!! Ursa.. bättre att ställa in sig på att man inte gör de å bli överaskad när man klara den tycker jag! Men men.. de visar sig hur det går, jag har iaf skrivit den å gjort mitt bästa...

Igår var det underbart väder ute så jag, S å barnen va ute ett bra tag på dan :) barnen lekte i en vetten/gegg pöl de hittade å jag å S klippte lite buskar å krattade lite :) så mysigt att det äntligen är vår.. :) :) Känns som om man börjar se slutet på tunneln på denna tunga termin, snart sommar lov :D Skönt!

Nu har jag precis nattat båda barnen, så hade tänkt unna mig själv en slapp kväll i soffan med lite tv tittande å inget plugg alls.. I morgon äre skola igen å ny tag!


    Så rastlös.

      Postat 2012-03-24 , klockan 16:01:01

När Elsa är borta är jag alltid fruktansvärt rastlös...
Det händer lixom inget här hemma :/
Har pluggat ett par timmar idag, hunnit varit ute så Ebba skulle få frisk luft jag krattade S försökte laga bilen å Ebba tultade omkring.. jaha.. men vad ska man göra nu då?? tvätta? aa de har ja gjort.. plockar har jag också gjort.. hmm.. inge skoj allt utan Elsa visst man hinner med väldigt mkt när hon är borta.. men de är väldigt väldigt tomt här hemma.. ingen som hittar på små hyss ingen som kläcker ur sig fruktansvärt roliga saker å ingen som pratar.. de är så tyst.. visst jag å S har pratat idag å Ebba går runt å pratar lite men de är fortfarande någon som saknas.. URSA.. tur att hon kommer hem i morgon :) :)

Inge klokare blir ja på plugget heller iaf :(
Men jaa.. de är väl bara å fortsätta med de en stund till innan jag ger upp för idag.. ingen mening å sitta när man börjar bli trött i skallen då snurrar alla ord å meningar bara runt å blandas i hop till en sörja!

MAMMA SAKNAR DIG ELSA!!!


    Fredag :)

      Postat 2012-03-23 , klockan 20:12:36

Som jag har längtat efter denna dag, inte bara det att det är FREDAG vilket innebär att hela familjen är ledig de kommande dagarna.. nää nu är min praktik också klar.. De känns väldigt skönt att den är klar, nu kan ja fokusera på tentan(som jag för övrigt skulle behöva lite trolleri för att klara) men de känns även tråkigt att inte få träffa barnen nå mer.. jag är ju sån som tar till mig barnen som om de vore mina egna och skulle gärna vilja följa den resten av livet!! träffa dem prata med dem, få ge dem en kram när de behöver å skratta med dem när de har roligt! jaa.. så tråkigt tycker jag alltid att det är när praktiken är över.. :( men jag måste ju ändå lära mig att skiljas från barnen för i mitt om jag får något jobb framöver så har man ju ändå barnen bara något år.. urs vill inte äns tänka på hur jobbigt jag kommer tycka att det är då!! då känner man dom ju ännu mer.. gahh.. jaja senare problem..

I morgon åker Älskade Elsa ner till min lilla syster i Sundsvall :) de ska mysa på där nere så jag få lite mer lugn och ro att plugga till tentan.. Tack Syster yster :) för en gångs skull så va de inte vi som frågade om barnvakt.. iof så bruka vi väldigt sällan göra de ( typ 3-4 gånger per år kanske) utan min syster frågade om hon fick låna Elsa å de kunnde inte passa bättre än just denna helg :D

Nää nu ska ja vänta på S å så ska vi ha lite FredagsMys här hemma :)
Trevlig helg hörrni :)


Ebba är super glad över att de börjar tina och att man behöver mindre kläder på sig ute.. de betyder nämligen att även hon kan gå omkring ute och utforska :)


Elsa älskar allt vatten som finns ute just nu :D


    Trött!?

      Postat 2012-03-15 , klockan 19:39:06

Sjukt trött jag varit de sista dagarna, i går somnade jag vid halv nio i soffan.. :(
Så de ska bli otroligt skönt att sluta kl 12 i morgon S är dessutom ledig i morgon så när jag slutar är hela min älskade familj hemma.. :) super skönt! Å hela helgen ska vi tillbringa tillsammans..
Nästa vecka kommer bli ett arsle.. praktik hela dagarna å plugg hela kvällarna är ju tentan v.13 på måndag :( HOPPAS HOPPAS HOPPAS jag klarar den.. annars kommer jag grina ihjäl mig.. orkar inte ha någe som släpar efter eftersom vi drar igång så snabbt på nästa grej.. Hmm.. så håll alla tummar å tår ni har så kanske de kan gå vägen.. Nää nu ska ja försöka tjata i säng Elsa.. misstänker starkt att dom låtat henne sova på dagis idag IGEN!!!.. GAHH man kan bli tokig för mindre.. vad är det dom inte förstår när vi säger..
- Elsa får inte sova på vilan utan bara vila....
Nää igår hade hon sovit 40 min!! S hämtade dem idag så han frågade inte men med tanke på att hon inte äns ser trött ut så har hon nog sovit!!


    Då va vi igång med praktiken!

      Postat 2012-03-12 , klockan 20:13:11

Måndag.. vilket innebär att praktiken är igång igen!
Måste erkänna en sak.. jag trivs väldigt bra med att vara hemma å plugga, jag är hemma på morgonen när barnen vaknar å är hemma på eftermiddagen när barnen kommer hem.. vill jag låta barnen vara ledig en dag bara för ATT så kan ja göra de.. urs.. vill inte att skolan ska ta slut på ett sätt men på ett annat kan det vara skönt när den gör de.. När jag är klar med utbildningen så vette tusan om ja vill ha en 100% tjänst.. :S kanske låter konstigt?? men tror jag heller jobbar 75% kanske å kan vara lite extra med barnen nu när de är små.. när de blir stora å inte längre vill vara med sin töntiga mor kan jag tänka mig att jobba 100% :)

Den här veckan kommer blir en sån där tråkig å världelös vecka.. där S å jag bara går om varandra hela tiden.. :( Jag går på praktik när han sover å jag sover när han kommer hem :( Skit trist!! men men.. är ju bara denna vecka :) nästa vecka jobbar han ju förmiddag å kommer vara hemma före mig på dagarna :) :) :)

Som avslut på denna måndag vill jag bara visa er två kort som det finns väldiga likheter emellan :D




Den övre på dotter Ebba :) å den undre på mig själv i samma ålder :)
Vad säger ni?? lite lika är vi iaf :)

Puss å Hej


    Dop å en jävla kväll/natt!

      Postat 2012-03-11 , klockan 08:41:42

Jaa igår va vi ju på dop :) Jätte mysigt var det i krykan å efteråt fick vi massa gott fika.. Tack för att vi fick vara med och dela dagen med er :)

På kvällen skulle simon iväg å träffa några kompisar, vilket innebär att jag å tjejerna fick en kväll själva :) tyvär var barnen å trötta så de somnade vid 8.. jag var duktig tyckte jag å la mig vid 9 å kollade klart på melodifestivalen i sängen :) När den va slut var jag super trött å ville inget annat än sova.. men tror ni att det gick?? ICKE!!!!... katterna bestämde sig för att kuta runt som nå tok .. vilket ledde till att även hunden ville vara med å leka.. när de lugnat sig så väckte hunden barnen genom att gå fram å putta på dom med nosen.. när jag hade fått dem å somna om så va de så jävla varmt i vårt sovrum att jag fick ställa upp balkongen... å jaa där någon gång så somnade jag till men vaknade av att balkongdörren slog igen å en av katterna skrek.. (nej ingen katt kom till skada) klev yrvaket upp för att titta.. jaha då va katterna utstängda på balkongen.. öppnade dörren igen å släppte in dem.. å la mig, vaknade med ett tyck efter stund av att hunden skällde.. GAHHH.. katterna hade lyckats bli utstängda igen.. så då var det bara att släppa in dem å stänga balkongen! Sen låg jag å vände å vred mig i evighet fastnade för en kass serie på tv.. sista gången jag tittade på klockan så va hon 02.25.. sen vaknade jag till där S kom å la sig i sängen vid halv fyra.. å barnen bestämde sig idag för att kliva upp kl 05.45!! Jaaa.. så mkt sömn ha de inte blivit.. :P

Idag? joo vi ska ner å uppvakta min lilla syster som fyllde år igår :)
käka lite middag å umgås, hon å hennes Sambo har ju varit på Malta i typ 3-4 veckor så har inte sett henne på en evighet! MYSPYS!!

   
Tok ebba :)


    Kväll :)

      Postat 2012-03-09 , klockan 20:14:30

Nu har lugnet lagt sig även hemma hos oss :)
Barnen sussar i sina sängar å jag å S ska strax slå igång en film å äta lite chips å dipp å mysa :)
Min kamera kom idag, är sjukt nöjd med den :) Tror alla komma blir tokig på mig som springer runt å fotar hela dagarna :) men då får de bli de :) alla ska me på bild.. :P

I morgon vankas de dop :) Skoj skoj :) ska bli spännande å faktiskt gå på dop utan att det är mina barn som döps :) Hoppas bara mina töser bestämer sig för att uppföra sig från sin bästa sida :)
Tänkte bju på nå bilder från dagen, å sen avsluta daroterandet för i kväll :)




    Fredag :)

      Postat 2012-03-09 , klockan 08:15:45

Jaha då va det fredag igen, attans va denna vecka gått fort.. jag hade planerat att hinna med mkt mer än jag gjort.. :( men sånt är livet! Just nu är bruttorna klara för dagis å leker på rummet i väntan på att vi ska klä oss och gå.. Å vet ni?? Min kamera har kommit så när jag har lämnat bruttorna på dagis ska ja skutta iväg på macken å hämta den :) lr skutta va väl å ta i.. ska ta mig dit iaf :)

Annars på schemat idag, står städning, tvättning å ett stadsbesök med Sara :)
Kvällen är inte planerad ännu, men det blir nog en hel del mys med S :)
Hoppas ni får en super duper trevlig helg :D


    Jag älskar barns tankar.

      Postat 2012-03-08 , klockan 13:18:30

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna.
Johan, 5 år


För att få kärleken att hålla är det jätteviktigt att vara en bra kyssare. Då kan det hända att din fru glömmer att du aldrig går ut med soporna.
Erik, 8 år


Jag tycker om att slå min syster. Inte medvetslös, bara så att hon förstår allvaret.
Jörgen, 7 år


På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring.
Lissi, 6 år
 

Är det inte hur roligt som hellst att läsa, vill ni läsa mer? så finns dessa å många många fler på denna sida.
---->http://demonspeeding.blogg.se/2011/september/roligt-sagt-av-barn.html


Hoppas ni fick er ett litet skratt för det fick iaf jag :)


    plugg, kaffe å en jävla massa surr!

      Postat 2012-03-07 , klockan 19:23:57

Ja idag har Sara varit här, å vi har faktiskt pluggat massor :)
Har fått mer gjort idag än på hela veckan som gått :) så de känns bra, känner mig fortfarande skit stressad över denna j***a tenta.. men kan inte mer än å försöka plugga in allt!
i morgon kommer Sara hit igen, så då fortsätter pluggandet, min plan är att försöka plugga lite till tentan.. planera två lektioner som jag ska hålla med barnen och förbereda inför min halvtidsbedömning :)
 Men vi får se hur mkt det blir gjort..

Nu i kväll har hela familjen haft dans å sång här hemma :)
Tjejerna älskar att sjunga och dansa :) underbart att se dem.. ska försöka filma de någon gång så ni får se/höra :) Elsas favorit låt just nu är - Värsta grymma tjejen med Magnus Uggla :) å frågar du henne så är hon den grymma tjejen ;D


    kort, kort massor av kort!

      Postat 2012-03-06 , klockan 20:16:16

Har legat på latsidan vad gäller att framkalla kort ett tag nu.. vilket resulterade i en beställning av typ 300 kort!! Shit!!:. jaa.. men då äre ju kopior också.. för vi har ett familje album, å sen har elsa och ebba varsitt album så alla tre album ska ju ha kort :) så mkt kort blire..
Men känns skönt nu när det är skickat :) då kan man pusta ut lite å knäppa massa nya kort.. å den här gången ska ja vara duktigare på att framkalla oftigare :)

Hoppashoppas min kamera kommer denna vecka :) vi är nämligen bjudna på dop på lördag så jag hoppas ja kan knäppa massvis med kort då :)

Nää ni nu blire soffmys ett tag innan sängen! I morgon kommer Bästa Sara hit å ska se till att jag pluggar lite :) Bra de!


    irriterad!

      Postat 2012-03-06 , klockan 12:29:16

Jag blir lite smått (läs jävligt) irriterad när folk tjatar om att det är en rättighet att få barn.. NEJ NEJ NEJ NEJ nej.. det är ingen jävla rättighet att få barn.. därimot ät det en RÄTTIGHET för BARN att ha föräldrar, å tyvär så har inte alla barn de!!! om ni frågar mig så borde det typ vara tvång på att ha barnkort.. likadant som körkort man måste genomgå kurser å klara ett prov för att visa att man skulle klara av att vara föräldrar..

Det är detta som är så bra med en blogg jag får säga, tycka å tänka precis vad jag vill här för det är min blogg!!!!


    Godmorgon :)

      Postat 2012-03-06 , klockan 08:17:25

Här hemma har vi haft morgon sen kl då Elsa bestämde sig för att det va färdigt sovit :/ Såå lite smått trött i huvudet är man redan å barnen har inte äns kommit iväg på dagis! 
Tänkte bara visa vad som är på väg hem till mig just nu :) Det är min födelsedagspresent från min älskade S å jag längtar som ett tok tills jag får hålla den i handen å knäppa massor av kort :)


Är den inte fin :)?  


RSS 2.0