De tar sig!

      Postat 2013-02-20 , klockan 10:26:58
Ja ni nu börjar vi äntligen se slutet i tunneln i vardagsrummet :)
Igår satt jag och S EC i nästan hela rummet är typ runt fönstrena kvar :) så de ska vi fixa så fort han kommer från jobbet å i kväll ska vi börja tapetsera : )
 
Va å jobbade i går :) vilket va jävligt bra eftersom ja fick avboka de få pass jag hade fått denna månad eftersom ja va sjuk förra veckan.. så som de ser ut nu så blir de en jobb dag denna månad..!! INTE BRA! men men vad ska man göra.. nästa vecka har ja ju innevecka hela veckan :( så då går de ju inte.. men men.. bara att bita ihop å se glad ut.. elller??
 
Nää nu måste jag verkligen ta i tu med plugget :P urs va slapp ja varit där sista tiden :P

    På benen igen :)

      Postat 2013-02-18 , klockan 12:25:09
Urs å blää vad sjuk jag blev förra veckan.. Berättade ju om den där knölen. va de läkaren med den i tisdags.. men dom hade inte en aning om vad det kunde vara, så de klämde, kände, å tog prover men blev inge smartare.. utan sa bara att ja skulle gå hem å avvakta å komma tebax om de blev värre eller om den inte försvunnit denna vecka.. han inte mer än innanför dörren här hemma innan ja började kräkas.. :( å de va inte den lilla kräkningen.. utan spydde faan mellan halv fem å halv två konstant!! fyfaan va ont  kroppen ja hade.. dan efter ringde ja upp läkaren å berättade vad som hänt..  å dom tror nu att de va någon infektion i den där knölen ändå som inte visade sig på proverna och att de lyckades på något sätt att ha sönder den när de tröck på den.. så de for ner bakterier i magen... urs å blää.. å till råga på allt så blev ja super duper förkyld.. skojar inte om ja säger att ja inte vare så här förkyld sen ja va liten!!! Alla andra här hemma har klarat sig från allt.. vilket är jävligt skönt att de åtminstonde slipper ha ont å ha de jobbigt!
 
Nää så idag är första dan på en hel vecka som ja känner att jag faktiskt har lite energi :) ha målat lite i vardagsrummet, vare ut med frank <3 å pluggat :) Nu är man nyäten å ska ta å plugga lite till.. å hoppas att även förkylningen släpper :) För i helgen vill jag/ska jag vara frisk :D

    Helgen!

      Postat 2013-02-11 , klockan 15:07:38
Ja nu i helgen har vi påbörjar renoveringen av vardagsrummet.. så just nu ser de ut som hela vårt hem är upp och ner :P men de blir nog bra när det är klart :)
Jag har fått en knöl på halsen också :S gör jävligt ont men har inte ont i halsen :S väldigt märkligt!! suck! har inte tid eller lust att bli sjuk nu.....

    Helg :D

      Postat 2013-02-09 , klockan 21:22:38
Ja här hemma myser vi av att det är helg :)
Elsa har varit sjuk hela veckan och hemma från dagis, men nu är hon äntligen på fötter igen..:) Men då har ju Ebba bleve sjuk istället :/ inte roligt!! men men.. de är bara att gilla läget :)
Tjejerna skulle bums vara vaken å kolla på melodifestivalen ikväll, men de slutade med att båda sov i mitt knä innan de va slut :) så nu ligger dom i sina sängar å sussar sött :D
 
Jag å S va å kolla ut å beställde tapeter igår :) så i morgon börjar tömning av vardagsrummet å sen ska ja ängna veckan åt att riva tapet, spakla, å måla :) så nästa helg ska dom nya tapeterna på plats :D kommer nog bli toppen tror jag :)
 
Nää nu ska ja mysa ner mig i soffan å glo klart på melodifestivalen :P

    Spökar!

      Postat 2013-02-07 , klockan 11:22:35
Allvarligt så tror jag att det spöar här hemma..
ibland så slår vår tv på sig av sig själv för att strax efter slå av sig själv.. Väldigt konstigt tycker jag men enligt S så är det bara nå fel på själva tv å de är tydligen fler med denna tv som upplever de..
Saker och ting har en förmåga att försvinna här hemma, för att sedan dyka upp på super konstiga ställen.. Det förklarar S med att det är jag som är förvirrad å inte kommer ihåg vart jag lägger sakerna. ..
Våran hund har flertal gånger sista tiden bara kasstat sig upp och sprungit å gömt sig (alltså han har legat å sove å helt plötsligt hoppat upp) precis som någon har slagit till honom lr något.. det förklarar S med att vår hund är lite knäpp å har hjärnspöken. . . Elsa har en förmåga och sitta och prata för sig själv och ibland frågar ja henne vem hon pratar med å då får jag oftast tre olika namn till svar : Inga - Lill, barnbarnen eller Olivia.. allvarligt så låter de som att hon verkligen pratar med någon, elsa säger någon väntar sen på att få svar å fortsätter sen prata.. hon kan berätta för oss vad Inga-Lill ha sagt lr vad hennes barnbarn har gjort ( jaa jag vet att barn har låsatskompisar.. men de här är konstigt, ibland så pratar hon med dom när hon sover :S .. men men .. de kanske är låsaskompisar,,
 
Men i morse hände en sak som ingen kommer kunna förklara, När jag och barnen klev upp hörde vi ett konstigt ljud, jag lyckas lokalisera det till badrummet, där inne finner jag att min eltandborste va påslagen och stog å snurra för sig själv.. tänkte inte mer på de.. ( S har jobbat natt, antog att han tagit fel tandborste å glömt att slå av den för att han var för trött) slog av den och gick för att ta fram kläder åt ebba .. da elsa ropade - Mamma nu låter det igen.... å mkt riktigt när jag kommer in i badrummet är tandborsten på slagen igen.. :S vid detta laget började jag bli smått rädd.. tog ur batteriet å satte tillbaka de å ställde tandborsten där den skulle vara.. lämnade återigen badrummet, för att strax efter höra ljudet igen.. denna gång låg tanborsten i handfatet å va påslagen.. :S:S:S
Ska bli spännande å höra vad S har förklaring till detta när han vaknar.. det finns ingen förklaring någon måste ha slagit på den.. å de va inte jag, inte S å inte barnen för de når inte den på hyllan där den står...
 
 
Spöken?? jaa jag tror faan att de spökar här hemma...

    Sjukis

      Postat 2013-02-05 , klockan 12:50:04
Idag är det endast Ebba som är på dagis, Elsa är hemma å sjuk :/
Hon har hostat hela natten, riktigt hemsk hosta låter som om hon ska gå sönder, å feber.. Så hon fick vara hemma med mig idag.. Har faktiskt fått en del plugg gjort fast hon varit hemma, eftersom hon bara legat deckad i soffan :( Hoppas hon kryar på sig fort Lillgumman min ..
 
Jävla skit väder ute också.. men men .. bara att ta sig i kragen ändå efter maten å ta en lång prommis.. finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... skit snack hatar de uttrycket :P men men ..
S jobbar natt denna vecka, så just nu ligger han å sussar gott i sängen :) inte alls avs på honom :P haha!
Ska bli så skönt för hädanefter är S ledig varje fredag resten av året :) eftersom han har beslutat sig för att ta ut pappaledghet på fredagar :) Myspys, mycket extra tid vi kommer få tesammans :)
 
Min lilla sjukling som gosar med den Bästa :)
 
 
 
 
Va? sa ni att ja va tokig?? De är ja inte, bara smått galen :P
 
 

    Barn fri :)

      Postat 2013-02-03 , klockan 20:29:44
Jaa i går kom barnens kusin och hennes pappa och hämtade dom :) Jag och S gjorde oss i ordning och begav oss på Elin och Maries födelsedags fest :) Skit skoj hade vi :) inte alla dagar man får se S dansa på borden och stå i baren i bara kallingarna ;) Kom hem vid fyra i morse, :) Jag mår tro de eller ej bra dag :) lite trött å sliten men inte bakis som tur är :)
 
Barnen kom instormandes här hemma vid halv fyra, hade massor av skoj att berätta.. :) så tror att de haft ett bra dyng hos sina kusiner :) Nu äre bara ladda om för min födelsedagsfest den 23 :D
Hoppas ni andra också haft en bra helg :D

RSS 2.0