lite smått irriterad!!

      Postat 2010-11-30 , klockan 19:00:00

Happ satt å pluggade idag som vanligt efter att ja lämnat Lillan på dagis.Hmm läste ut boken va överlycklig över att ja hade tragglat mig igenom den..skit jobbigt att läsa va den!! När ja skulle kolla på listan över böcker så jag visste vilken nästa bok jag skulle läsa, insåg jag att jag inte alls skulle läsa den bok ja nyss läst! FAAN..jävligt irriterande å jävligt mkt bort kasstad tid!! :/ menmen.. har påbörjat nästa bok nu iaf..

Lillan verkar mkt gladare nu när vi hämtar henne på dagarna.. kanske beror de på att hennes huvudfröken är tillbax lr att hon inte ha lika långa dagar.. kanske de inte spelar någon roll vad de beror på utan huvudsaken är att hon verkar mkt gladare :D

Ångest till max har jag iaf, insåg i söndags att jag förmodligen missar Lillans allra första luciatåg :( har nämligen obligatorisk närvaro i skolan fram till fem den dagen.. hon har lucia vid halv tre!! känner mig som en kass mamma som missar de.. ÅÅÅåå.. men vad faan ska ja göra då?? åå måste kolla om de går att lösa på något sätt!! Jag vet att de kommer vara folk där å titta ändå, hennes pappa farmor å hennes fastrar men .. känns ändå dumt att ja inte är där.. 

Hmm..jaja.. sitter just nu inne på Lillans rum har lagt henne å vi lyssnar på lite vaggvisor.. :) Ska kolla om hon sover bättre om nätterna om vi sitter med henne tills hon somnar, hon har sovit kasst de senaste nätterna. Å hela familjen behöver verkligen sova riktigt en natt! Så i natt hoppas jag verkligen att hela familjen får sova :) 


    Godkväll :D

      Postat 2010-11-29 , klockan 20:39:42

Fick en massa plugg gjort i dag vilket känns skönt :) Är ju bara två veckor kvar till muntliga tentan nu.. som jag är ruskigt nervös inför ... :( men men!
Nu i kväll ha vi vare ut till Emelie å hennes mysiga familj, barnen lekte lite å sen knäppte vi kort på Lillan i sina julkläder å pillis :) Vart kort på de tillsammans å varförsig! :) Men de är inte de lättaste att få en hund å ett trött barn att sammarbeta.. men ja hoppas att vi lyckades få till något kort iaf :)

Just nu sover Lillan sen en timma tebax, jag hoppas att hon i natt tänker sova hela natten.. (hon har strulat väldigt den senaste tiden) I morgon äre plugg medans Lillan är på dagis som gäller.. :)


    Helgen :)

      Postat 2010-11-29 , klockan 10:31:26

Jaa som sagt så for vi ju ut till Häggan i lördags, där vi möttes av en glad överaskning. Vi fick hockeybilgetter å barnpassning :D Så jag, S, S´s systrar for på hockey på kvällen å S´s föräldrar passade Lillan :) Super skönt att komma iväg ett tag. Inte så bra reslutat i matchen men va ändå skönt att göra något utan barn :) Efter hocket for vi ut till Häggan igen, sov där tills i går. Jag ha fått en del pluggande gjort men inte så väldans mkt men ska ta i tu med de snart :) S va å högg en gran i går också så när vi kom hem så hjälptes hela familjen åt att klä den :) Super mysigt hade vi. Sen la vi Lillan å ja å S satte upp resten av alla tomtar :P Massor av tomtar!

Idag; jaa jag har nyss lämnat Lillan på dagis. Hennes huvudfröken va tillbax så Lillan va super glad. Jag hade inskolningsamtal med henne å fick höra hur de går för Lillan på dagis.. Å allt går toppen bra :) så skönt att höra. Pratade lite om förrförraveckan då Lillan hade en mindre bra vecka med massa sår å sånt. hon skulle försöka ta reda på vad som hännt! Å de typiska är ju att när vi kom ut i lekrummet igen efter samtalet står Lillan där med ett ganska djuptjack i pannan som blöder lite! :/ hmm.. jaja.. inget visste iaf vad som hade hänt :S men men .. barn gör sig illa jag vet de. . men tycker de är märkligt att de bara är min (våran) lilla tjej som har massa sår.. jaja..

Resten av dagen ska ja plugga, tvätta å plocka lite :) sen i eftermiddag/kväll ska vi till Emelie för hon ska ta kort på Pillis å Lillan :D Myspys de.. så får lillan leka lite med Novah också :)

Nää va sa vi.. plugg? Japp :D


    Lördag!

      Postat 2010-11-27 , klockan 09:12:07

Fyfaan vilken natt! Ursa å blää.. Lillan har krånglat in i de sista, Hon har inte vare sjuk lr nått utan vaknade så där vid 23 å vägrade somna om bara .. skullebara upp å leka å prata med mig å S hela tiden.. Vid 4 fick vi äntligen henne att somna :) Fick dock sova lite längre än vanligt i morse.. klev upp med henne vid halv nio så vart ju några timmar iaf :)

S sover fortfarande, tänkte att han får sova till 10 sen måste han upp för vi ska ut till Häggan idag å mysa .. Blir nog till att sova där ute också :)

Igår kollade ja å S på kommisarie Späck.. Världens sämsta film enligt mig!! URSA å blää va kass den va jag skrattade inte en ända gång. men men gav ju filmen en chans iaf :) så nu vet ja att ja inte behöver kolla på den igen :P

Nää ni packa en väska åt familjen kanske :) ? Japp får nog bli så : )


    Äntligen Fredag :D

      Postat 2010-11-26 , klockan 11:18:14

Så jävla skönt att de äntligen är fredag :) Ikväll jobbar S till sex så han är väl hemma vid sju tiden sen har vi honom hemma hela helgen :) Förhoppningsvis så kan alla rutiner återgå till de normala på måndag, Lillan på dagis, S på jobbet å ja kan plugga riktigt :) Har läst ut två böcker nu så är väl bara så där 5-6 st kvar :P

Igår kväll kollade ja å S på Beck- Levande begravd.. Skit bra tycker ja S tyckte den va så där.. :) Nää just nu sover Lillan lunch så ja ska plugga fram tills hon vaknar hade ja tänkt :) Sen kanske vi ska gå ut ett tag om de slutar blåsa så jävligt :P


    Torsdag.

      Postat 2010-11-25 , klockan 18:26:25

Känner mig riktigt duktig idag :) Jag har strukigt gardiner å satt upp i köket .. Har rensat på alla bänkar i köket å plockat upp överallt å dammsugit, Lillan är badad å badrumshyllorna rensade :) Jaa ni ser jag har fått mkt gjort idag :)

Va även en sväng bort på ica å handlade lite, Lillan fick för första gången dra å liten vagn själv å ja kan säga att de gick undan jag han knappt med henne när hon rundade hörnen å försvann med vagnen :)

Nää ni nu ska vi gå in å väcka S som ligger å vila, han mår inte alls bra, han har frysit hel dagen.. stackaren!! Men förhoppningsvis så mår han bättre nu när han vilat ett tag :)


    Godmorgon.

      Postat 2010-11-25 , klockan 07:47:52

Nu är hela familjen vaken å uppstigen :)
S är sjuk :/ han har haft sån feber hela natten, legat under dubbla täcken å ändå hackat tänder å frysit. Sj har ja inte kunnat sova för han har utsöndrat sån värme i sängen! Hmm.. stackaren..Hoppas han blir pigg snart. Så idag ska hela familjen vara hemma å mysa :) Kanske ja kan få tid å städa å tvätta lite, å vem vet kanske till å med plugga :)

Jaja.. Godmorgon då :)


    Tjoosan :)

      Postat 2010-11-24 , klockan 22:03:17

Känner mig på mkt bättre humör nu :) Vet inte hur de kommer sig men men..
Mötet på mödra gick bara bra, alla prover va toppen bra å magen växte som den skulle :)
Så nu ska vi börja gå dit varannan vecka för att kolla :) Såå spännande snart dax nu :)

Jag har fått lite gjort här hemma idag iaf, Satt upp julgardiner på Lillans rum å i vardagsrummet :) Så bara köket å vårat sovrum kvar nu.. sen ska ju alla jultomtar å ljus å grejer upp också men de tar vi i helgen :) Självklart ska de hinnas med en storstädning lr två innan söndag också!

Nu i kväll har ja inte gjort annat än bråkat med min tös.. Hon ha kommit in i en period då hon bara trotsar mig. Bara hennes pappa som duger, bara han som får byta blöja, bara han som får klä på , bara han som får läsa böcker bara han som får trösta henne å bara han som hon lyssnar på! Säger ja något åt henne skrattar hon bara åt mig .. lite smått irriterande ... Nu i kväll gick hon in på sitt rum å hämtade trä klossar å kasstade på mig å bara skrattade! ÅÅÅÅ jag kan blir smått tokig då hon bara skrattar! men men förhoppningsvis så går de väl över :) 

Efter att ja lagt Lillan så satte ja mig å plugga i typ två timmar :D Å nu har ja kollat på serien på fyra.. As bra va den :) Funderar på att sätta mig å plugga lite till nu innan S ska komma hem :) mm.. kanske!? Får se om ja fastnar här vid datan lr om ja tar upp boken :) 

Höres väl i morgon då :) Trevlig kväll! 


    ....

      Postat 2010-11-24 , klockan 13:22:06

Ursa å blää.. känner mig inte alls på humör för något idag!
Har tusen saker att ta tag i men finner ingen energi eller lust att göra de.. Känns inte äns kul å börja kolla på julsakerna! Nää inget alls känns kul.. vet inte varför!!??
S har åkt å jobba å Lillan sover! Så nu sitter ja bara i soffan å är allmänt deppig känns som om ja skulle kunna lägga mig å sova flera timmar, men finns ingen tid till de.. har tusen saker i skolan att ta tag i å tusen saker här hemma.. men jag vet att jag för tillfället inte kommer att ta tag i de.. så man kanske lika väl ska passa på å vila medans Lillan gör de? Hmm.. jaja.. vet inte alls.. något ska ja väl försöka göra iaf för så här kan jag inte sitta hela dagen!


    Hmm..

      Postat 2010-11-23 , klockan 19:02:19

irritationen är inte lika hög nu men den ligger ändå å gnager! Jävligt irriterande bara de, för jag vet inte exakt varför jag är irriterad men men.. I morgon ska ja iaf på mödra :) Ska bli spännande å se om ja gått upp i vikt nå mer :) sist så hade ja ju gått upp ett kilo, inte så värst mkt men inte mig emot. . bebisen växer å verkar må bra! Å de är ju de viktigaste :)

Nää ni nu massa plugg!


    Irriterad!

      Postat 2010-11-23 , klockan 16:06:16

idag är en sån där dag som jag bara känner mig allmänt irriterad!! Känner att minsta lilla sak kan få mig att börja grina! Hmm..inge bra! Iaf så ringde ja VC i morse men dom vägrar att ta emot oss ifall de är vattkoppor så smittar de super lätt så då får hon inte komma... men grejen är ju att ja inte vet om de är de.. har suttit å kollat på bilder å läst på internet, Hon har ju lixom inte blåsor som är de vanliga .. utan bara prickar i olika storleker å vissa är de en skorpa på :S Ha sett någon enstaka bild som påminner om de hon har.. De står ju även att alla barn har olika symtom å är olika mkt berörd över prickarna.. :S ÅÅÅ hur faan ska ja veta?? Jaja.. hon får iaf vara hemma tills prickarna är borta för säkerhetsskull..

Idag har ja sortera bland Lillan saker, kasstat massa trasiga saker å lagt undan saker hon inte leker med, burit ner massa till förådet å vissa saker har ja ställt in i vårat sovrum, typ bitringar å skallror å sånt som ändå ska fram snart :)

Inte de lättaste att få något gjort med Gull Ungen hemma :) men ja ska inte klaga för vi har haft en toppen mysig dag.. just nu vilar hon lite.. ska väcka henne om 10 min men före de ska ja sortera upp bland mina skolböcker å papper :)


    Inget dagis i morgon.

      Postat 2010-11-22 , klockan 19:33:40

Nee ni de blir nog inge dagis för Lillan i morgon.. Hon har prickar igen.. dom ser inte ut som prickar efter feber så.. vette tusan va de kan vara.. Så hon blir hemma i morgon å vi ska till VC för att kolla upp de.. gick ju trorts allt vattkoppor på dagiset där ja gjorde min praktik. . . började i går med nå prickar på ryggen men både ja å S trodde de va värmeutslag, men nu i kväll så såg ja att dom hade blivit betydligt större å att nån enstaka hade en skorpa på sig.. + att hon fått feber! Inte skoj inte.. men men dom säger ju att de är lika bra att barnen ha vattkoppor när de är små för de är inte lika besvärligt då.. jaja.. får väl se om vi får komma in på VC i morgon å kolla upp de.. hemma bli hon iaf!

Åååå.. vet ni ja känner mig lite smått irriterad, irriterad på människor som kommer å går i ens liv! Va ska dom göra sig den stora mödan å trassla sig in i de för när dom ändå försvinner!? Hmm.. jaja.. skit samma.. orkar inte tänka på alla som kommit å gått, men svårt att låta bli! Vill bara säga TACK till S å Sofia som alltid funnits där och som jag vet alltid kommer stanna oavsett vad som händer :D Älskar er verkligen!! :) Ni å Lillan är de ända som ja behöver å det är jävligt skönt! :)

jaja.. skit samma..

Jag å S har iaf pratat lite om namn till den Lilla som ska komma.. vi har bestämt att om de blir en tjej ska hon heta Ebba..men vi är inte rikigt överäns om namn till en pojke :) Men ja är ganska övertygad om att de är en tjej :) men de visar sig.. nee ni nu ska ja plugga lite innan ja ska somna i soffan tills S kommer hem :D


    HejsanHoppsan!

      Postat 2010-11-22 , klockan 18:34:45

Lillan fortsätter med att lyckas på pottan idag har hon kissat på de två gånger :)
Fick svar på tentan vi skrev sist också :) Jag visste ju att ja skulle åka på å göra omtenta frågan var ju bara på hur månda delar.. å otroligt nog så behöver ja bara skriva om en del :D:D så jävla skönt! På den delen fick ja 3.5 poäng å man skulle ha 5 :D Så bara lite mer plugg så går de nog vägen ska ni se :) Är ju helt otroligt egentligen att ja bara fått en omtenta den här terminen änsålänge :D

jaja nu ska ja mysa med min gullunge innan hon ska sova :) men vi höres : )


    Godmorgon!

      Postat 2010-11-22 , klockan 11:04:05

Inatt ha Lillan inte sovit så bra, vet inte alls va de har varit men inte blivit mkt sömn. :( Men som tur var så fick ja sovmorgon i morse. lev upp vid tio å fikade frukost med familjen, :) Nu har ja å S precis lämnat Lillan på dagis.. Hon va inte hel nöjd med att komma dit fick bära in henne.. men gråten gick över innan jag och S skulle gå.. Hoppas verkligen att hon finner de roliga på dagis igen å inte bara kommer ihåg förra vecka då allt gick snett. :/

Just nu sitter ja å väntar på att kaffe ska bli klart å sen ska ja plugga massor :) Hela långa dagen tills Lillan ska hämtas vid halv fyra :) S jobbar eftermiddag :/ så blir bara ja å Lillan som käkar middag :) men de blir nog mysigt:)


    :)

      Postat 2010-11-21 , klockan 19:14:07

Vi har haft en super trevlig dag här hemma :) På förmiddagen tog ja,S å Lillan en prommis bort på ica... Sen kom ju pappa å vi har firat han tills nu! S har lagat super god mat till oss å Lillan har lekt och tjohat med sin morfar :)
Super trevlig med andra ord!

Jag kanske är världens stoltaste mamma idag! Lillan har kissat på pottan 4/5 gånger idag, tre av gångerna har hon sagt till själv att hon vill gå :) Så duktig är hon!!

Just nu har S gått för att hämta hem bilen som står hos Johan å Linda :) Sen när han kommer hem ska vi lägga Lillan å sen ska vi mysa framför en film :D  jaja.. i morgon blire en passa plugg medans Lillan är på dagis :) Måste läsa å läsa denna vecka!! Ska försöka läsa så mkt som möjligt så ja slipper läsa i helgen för då ska vi ju julpynta å fixa!!


RSS 2.0