Inget dagis i morgon.

      Postat 2010-11-22 , klockan 19:33:40

Nee ni de blir nog inge dagis för Lillan i morgon.. Hon har prickar igen.. dom ser inte ut som prickar efter feber så.. vette tusan va de kan vara.. Så hon blir hemma i morgon å vi ska till VC för att kolla upp de.. gick ju trorts allt vattkoppor på dagiset där ja gjorde min praktik. . . började i går med nå prickar på ryggen men både ja å S trodde de va värmeutslag, men nu i kväll så såg ja att dom hade blivit betydligt större å att nån enstaka hade en skorpa på sig.. + att hon fått feber! Inte skoj inte.. men men dom säger ju att de är lika bra att barnen ha vattkoppor när de är små för de är inte lika besvärligt då.. jaja.. får väl se om vi får komma in på VC i morgon å kolla upp de.. hemma bli hon iaf!

Åååå.. vet ni ja känner mig lite smått irriterad, irriterad på människor som kommer å går i ens liv! Va ska dom göra sig den stora mödan å trassla sig in i de för när dom ändå försvinner!? Hmm.. jaja.. skit samma.. orkar inte tänka på alla som kommit å gått, men svårt att låta bli! Vill bara säga TACK till S å Sofia som alltid funnits där och som jag vet alltid kommer stanna oavsett vad som händer :D Älskar er verkligen!! :) Ni å Lillan är de ända som ja behöver å det är jävligt skönt! :)

jaja.. skit samma..

Jag å S har iaf pratat lite om namn till den Lilla som ska komma.. vi har bestämt att om de blir en tjej ska hon heta Ebba..men vi är inte rikigt överäns om namn till en pojke :) Men ja är ganska övertygad om att de är en tjej :) men de visar sig.. nee ni nu ska ja plugga lite innan ja ska somna i soffan tills S kommer hem :D


Kommentarer

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0