:)

      Postat 2012-07-31 , klockan 22:13:46
Shit tiden bara springer iväg just nu!
10 dagar kvar till bröllopet! kan ni fatta det? 10 dagar?? sinnes säger jag..
Senaste tiden har vi försökt ta vara på tiden efter som S har haft semester, så vi har försökt göra så mycket som möjligt tillsammans :) Vi har varit och hälsat på min Pappa, vi har åkt och bada både på dagar och varma kvällar, vi har varit ute och grillat på sälsten, vi har varit på murberget och tittat på djuren och lekt i lekrummet, vi har varit i Häggan.. Jaa vi har helt änkelt varit tillsammans och bara gjort det som fallit oss in :) och kan säga att det har varit underbart! men det innebär även att nu måste vi lägga in en högre växel för att hinna i kapp med allt innan bröllopet! :) men jag tror vi (läs Elin) har det under kontroll. I morgon far vi till Birsta och ska förhoppningsvis handla det sista till själva dukningen och dekorationerna till byggdegården där vi ska vara, tanken är också att vi ska hitta skor åt små tjejorna och kofftor till dom och mig :) Det blir nog bra det här tillslut!
Ringarna är klara och hämtade iaf.. jag håller på att dö av nyfikenhet! jag vet nämligen inte hur min ring ser ut :P vi gick in tillsammans och jag valde ut två ringar jag tycket va fina.. sen gick jag ut och S fick själv ta beslutet vilken han ville köpa :) Sååå nyfiken på vilken han valde, han kanske inte än valde någon av dem jag hade pekat på vem vet :P Nää ni .. ni får ta del av nå bilder nu för jag har inget mer att säga :)
 
Barnen på Lilla Linas dop :)
Grillning på Sälsten med nära och kära :)

    Äntligen Lördag :)

      Postat 2012-07-21 , klockan 08:13:18
Jaa nu är det äntligen lördag, vi är uppe tidigt här hemma för att göra oss i ordning för Lilla Linas dop :)
Efter dopet ska barnen åka Till sin moster Anna och hennes familj där dom ska sova tills i morgon, för mamma å pappa ska få lite egentid tillsammans med sina kompisar :)
Ska faktikst bli super skoj, ser framemot både dopet och kvällen :) Vi ska äta middag med några när och kära och sen är tanken att vi ska ner på stadsfesten en sväng men vi får se om vi går ner eller inte beror lite på vädret också :)
 
Igår var jag och Elsa på stan å handla lite, vi skulle egentligen bara ha en dop pressent till Lina, men tro det eller ej så handlade jag faktiskt kläder åt mig själv :P en klänning, en kjol, ett linne och ett par sol glas ögon :)
 
Nää nu ska ja dricka upp kaffet om jag ska hinna blir klar tills 10.00 då vi planerar att sitta i bilen och vara på väg! :)

    Tjosand!

      Postat 2012-07-18 , klockan 09:33:28
Har ni sett satt solen är tillbax :) Hur skönt är inte de :)
Igår, va vi på utflykt hela familjen, på förmiddagen så for vi ut på sälsten å fikade och kasstade sten i vattnet :) Det hela slutade med att Elsa råkade ramla i det kalla vattnet och vi fick åka hem :) Efter middagen åkte vi upp på vårdkasen och kollade på utsikten :) vi plockade blommor och gick upp i tornet! Japp jag gick faktiskt upp i Tornet med mina barn.. :) Sjukt stolt över mig själv..
Idag? jaa idag ska vi på stan en sväng å sen funderar vi på att åka å bada :) men vi får se vad som händer!

Hoppas ni får en toppen dag :)

    Helgen :)

      Postat 2012-07-15 , klockan 22:47:52

I lördags for vi upp till Övik, begav oss av härifrån så vi var uppe lagomt till lunch.. Vi hade en toppen dag med massa mys, surr å go mat :) Å myste med bebis fick vi ju också göra.. Tyvär så blev det ju en hel del bråk å tjaft också.. Elsa va inte på topp humör, så ett par utbrott hans de med.. :( vi åkte därifrån vid halvåtta å barnen somnade så gott i bilen :) Tyvär så vaknade Elsa när vi kom till Ä-bro... så hon höll sig vaken till 01.00 i natt.. :/ men eftersom S for till Johan när vi kom hem kröp jag och Elsa ner i sängen å kollade på lejon kungen 1 och 2 :) myspys!!

Idag for vi ut till Häggan på förmiddagen, vi har plockat jordgubbar å blåbär ätit massa go mat :) å bara myst massa..

Så det har varit en riktigt bra början på S´s semester :) I morgon står det jobb på schemat för mig på Nattis :) slutar 08.30 på tisdag morgon :) å sen ledig ons å torsdag jobbar jag igen :) Förhoppningvis blir det fint väder i helgen så man kan ut å brätta på brännan ;) å så att barnen får bada .. :)

Hoppas eran helg också varit toppen bra :)


    Upprörd!

      Postat 2012-07-13 , klockan 20:31:20

Har fått veta att det till hösten ska ske rotation av personal på barnens förskola.. Å som ryktet säger så är det inte bara någon enstaka personal som ska flytta runt utan nästan hela personal styrkan på mina barns avdelning!!! åå jag vet jag ska inte måla FAAN på väggen, det kan trots allt bli toppen bra.. men just nu känns det jobbigt! Mina barn och vi ÄLSKAR den personal vi har.. mina barn har under hela sommaren frågat efter just deras fröknar.. å när de kommer tillbax till hösten kommer de inte finnas kvar.. man lär ju känna personalen ganska väl under ett par års tid. .. vissa i personalen kommer man närmare och känner att man verkligen kan prata men och nu då?? jaa.. nu blir det nya människor som både jag och barnen måste lära känna... jaaa jag vet att under årens lopp kommer vi städnigt utsättas för de genom att barnen börjar på storsidan, i skolan, byter klas.. m.m.. men just därför kan jag tycka att det är extra viktigt att barnen får ha sina fröknar den första tiden.. detta är vad jag som mamma tycker och tänker.. men det är ju faktikst så att jag just nu håller på å utbildar mig till förskollärare.. och om jag tänker på mig själv i kommande yrke och de som redan jobba så ser jag fördelarna med att rotera personal.. men det måste finnas något smidigare sätt.. rotera två varje år kanske?? så det inte blir så extrem rotation... hmm.. jaa.. men som sagt det blir nog bra ändå.. men just nu så känns det inte bra alls..


    ....

      Postat 2012-07-13 , klockan 10:22:54

Å det trista vädret fortsätter, man blir extra trött å grining å barnen blir helt stolliga av allt regna å tråk! Men men ha hört att det ska bli bättre till veckan :) så det är det jag väntar på, veckan!
Iaf så har vi börjat öva Elsa på att sova utan blöja nattetid.. vi började för två nätter sen, å både igår å i natt klarade hon sig genom natten utan olyckor :) Vi ser till att hon kissar innan hon lägger sig, å innan jag lägger mig tar jag upp henne å kissar henne å lägger henne igen, haha. . hon vaknar inte äns när jag lyfter upp henne å sätter på henne på toan, hon fortsätter sova sittande :) så än så länge funkar de toppen :) Hoppas det håller i dig! Kan säga att hon är super stolt över sig själv, hon anser nu att hon är lika stor som sina stor kusiner :P

Annars så håller jag å Elsa på å tampas med vem det är som bestämmer här hemma egentligen, hon har kommit in i en period där hon ska förhandla om ALLT och ha sissta ordet i allt! Å det gör mig tokig.. i förrgår skrek hon åt mig å S.. - Ni är bara små bebisar och kan inte bestämma över mig, jag är en stor tjej det är jag som bestämmer!!

Jaa jag antar att det är övergående det också! Hmm.. suck men det är väldigt påfrästande och behöva bråka om allt! Idag när S kommer hem så har han sedan två veckor semester :) skönt för honom, vi ska verkligen njuta av att ha honom hemma :)
Hoppas ni får en toppen fin regning dag :)


    Tirst väder och planering!!

      Postat 2012-07-12 , klockan 15:16:26

BLÄÄ för vädret som har varit denna vecka, skit tist verkligen.. men men då får man dessto mer gjort inne :)
Nu är det mindre än en månad kvar till bröllopet :) planeringen är igång (det har den ju varit ett bra tag men nu börja jag känna mig stressad) .. Idag ska Elin och Marcus komma och käka middag och jag och Elin ska gå igenom allt igen och försöka planera dekorationen lite mer noga! Skit mkt att tänka på! Men det bröjar ta sig.. :)
I helgen far vi upp till Övik till Bästa Sofia, Moa, Linus och Axel :) ska äntligen få se Lilla Axel :) det blir nog super bra de..

Te veckan har S semetser å då jobbar jag.. :) ska jobba Måndag till tisdag och torsdag :) sen helgen efter det är det dop och stads fest, å sen återstår en jobb vecka för mig å sen är det ju för tusan nästan dax för att gifta sig! Ojoj.. någon som börjar bli nervös?? Jag?? nää inte alls :P vi höres hörrni!


    Årets första bad!!

      Postat 2012-07-06 , klockan 16:19:46

Jaa nu har barnen avklarat årets första bad :)
Jag å Sara tog ut barnen till Stallarna idag, å oj så dom badade.. Vi fick dra upp Elsa ut vattnet när hennes läppar hade blivit blåa å hon skakade.. men om ni hade frågat henne så frös hon inte det minsta :) sötunge :)
Vi hade iaf en super trevlig dag på stranden.. :)

S har åkt i väg å kommer inte hem förns i morgon någon gång.. :) så jag å barnen ska myspysa hela dagen/kvällen själva :) å i morgon ska jag jobba på Nattis, så barnen för följa med mig på jobbet en stund tills S kommer hem :)


    Såpbubblor!

      Postat 2012-07-04 , klockan 09:45:13

Just såpbubblor är ju väldigt roligt tycker iaf mina barn, men de tar slut rätt fort eller så råkar någon spilla ut dem ... Så nu tänkte jag höra om någon av er vet något bra recept på såpbubblor. Jag testare göra någon jag hittade på nätet med hjälp av diskmedel, vatten och florsocker.. men tyvär så var bubblorna inte hållbara alls.. och det blev inge roligt alls för barnen!

Hit med recept så jag och barnen kan pröva oss fram :)


    3 års koll :)

      Postat 2012-07-03 , klockan 23:57:14

Allt gick toppen bra på BVC idag :)
Ibörjan satt hon bara knäpp tyst och vägrade säga ett ord.. men det släppte å sen höll vi inte på å komma därifrån :) haha.. hon surra ihjäl oss där inne :) vi gick raka vägen hem efter de å rastade av vovven, å barnen målade med vattenfärger medans jag lagade mat :)

Just nu slöar jag bara i soffan, ska strax lägga mig upp å iväg på utflykt med en kompis och hennes barn i morgon :) det blir besök i lekpark, ska ta med fika och en filt :) ja tror det kan bli riktigt mysigt jag :)

Ikväll/natt har Elsa somnat i sitt lektält.. :) sötunge, vet dock inte om hon ska få sova där eller om vi ska försöka lyfta ur henne å lägga henne i sängen. Kan lova att hon är söt där hon ligger, hon ha släpat in både täckte, kudde, böcker å lite nallar :)

Nattinatt på er alla :)


    Tisdagens planer :)

      Postat 2012-07-03 , klockan 10:28:07

Ja idag ska Elsa på 3 år kontroll på BVC :)
Hon skulle ju ha varit för någon vecka sedan men då lyckades ju jag klanta till det så att vi missade den tiden :(
Men idag 15.00 ska vi dit, det ska bli intressant å höra vad som säger å hur mkt hon väger å hur lång hon är :)

I går hade vi en toppen dag tillsammans med Syster M och hennes barn + kusinen Saga som är i här i stan i ett par dagar :) Vi var i lekparken å ute nästan hela dagen :) väl hemma så åt vi middag och sen myste vi på med lite pussel och fingerfärg tills S kom hem :)

Idag klev Elsa upp halv 5 :/ vilket inte är så bra, hon kommer vara svin trött hela dagen lr somna mitt på dagen men då somnar hon inte förn sent i kväll :( ajaj.. men de får vi lösa på något sätt :)

Lunch?? mmm.. det är nästa steg i planeringen som vi ska försöka lösa!? Undra vad vi ska hitte på!? Tycker själv inte alls om att äta när det är varmt ute och mina barn är lika dana.. Någon som har nå förslag på lättsam lunch när det är varmt ute? :)


    Godmorgon :)

      Postat 2012-07-02 , klockan 09:23:25

Nu är jag och töserna uppstigna, vi har käkat frukost och fått lite kläder på kroppen :)
Ser ut att bli strålande väder ute idag också :) så skulle tro att vi ska hä oss ut både före och efter lunch!!

S jobbar hela dagen och är nog inte hemma föränd vid 15-16 tiden någon gång :/ men snart så har även han semester å kan vara hemma med oss andra :) *Längtar* 

Måste även få grattulera min kära vän SOFIA till sin underbara son Axel :) han kom för lite mer än en vecka sedan men har inte hunnit säga Grattis här ännu :) Längtar tills vi kan åka upp och träffa hela familjen där uppe :) 


    Jobbelijobb :)

      Postat 2012-07-01 , klockan 20:16:18

Jaha då har man prövat på att jobba på Natt dagis också :)
Började 15.00 i går å slutade 16.30 idag :) Långt pass men det har faktiskt gott super bra :) Men nu när man kommit hem och krypit ner i soffan så känns de i kroppen :) Det var super mysigt å skoj att pröva på å jobba där och förhoppningvis blir det fler gånger :) Måste bara stämma in med tider å allt här hemma också, beror ju lite på hur S jobbar å hur barnen är lediga å så .. men något pass till borde man ju få till under sommaren tycker jag :)

Nää ni nu ska jag trycka i mig lite chips och dipp och bara mysa en stund innan kudden ropar :)


RSS 2.0