Verkligheten.

      Postat 2011-08-28 , klockan 21:39:51
Just nu sitter jag i soffan å njuter av sista kvällen på sommarlovet. Är så otroligt glad över att jag haft möjligheten att vara hemma med mina tjejor i sommar :) I morgon slängs jag tillbax till verkligheten oavsett om jag vill eller inte, om jag är redo?? nää inte ett dugg.. men bara att ta tag i de å va göra sitt bästa :)

I går hade vi dop för älskade Ebba.. allt gick toppen bra och jag vill bara tacka alla som deltog i hennes dop :)
Vi hade det verkligen super mysigt och jag hoppas att även ni hade de :)

Nää nu ska ja gå igenom så allt är fixat inför morgon dagen å sen bara slöa i soffan :)

    Vikten då?

      Postat 2011-08-18 , klockan 21:58:52
Berättade ju för ett tag sen att jag tagit tag i det här med vikten igen :)
Å måste säga själv att det hittills har gått lysande :)
Började ju på 62 kg och är nu nere på 56 :D hela 6 kg ner. Min målvikt var att nå 55 och de tror jag starkt att jag kommer och göra också. . . . .MEN, de finns alltid ett men jag vet inte om jag är nöjd. Jag själv märker inte så stor skillnad, visst kommer i ett par byxor jag inte kunnat ha på länge.. men när jag ser mig själv i spegeln tycker jag ändå inte att de hännt så mkt. Så vi får se om jag sätter en ny målvikt när jag nått 55. Hmm.. konstigt tycker jag att man lyckats gå ner 6 kg men att de ändå inte ska SYNAS.. menmen.. vi får se vart de slutar..

Ja ni kanske undrar vad jag gjort.. jag har gett faan i att äta pasta, potatis och bröd :) och självklart har jag hoppat över allt godis å sånt.. Alltså har jag försökt undvika kolhydrater och socker:) det som jag saknat mest är bröd på morgonen.. men de går om man vill..någon gång ibland har jag lyxat till det och ätit en bröd bit :) men då mörktbröd med fullkorn :) inget vitt bröd.. Har heller inte ätit frukt då de innehåller på tok för mkt socker..Grönsaker har jag ätit i massor men bara grönsaker som växer ovan jord :) Massor av gott har jag ändå stoppat i mig :) de finns massa gott man kan äta.. finns några halvgoda "mackor" man kan göra som består av ägg och mjukost å ost..(om någon är intresserad så säg till så lägger jag upp receptet.) de blir supergoda med massa mjukost på :) MUMMA.. å nötter de som är så gott bara att äta :) Gurka å dipp :) underbart fredagsmys å hur gott som hällst :)

Ja ni ser.. bara viljan finns så går allt.. tro mig :)

    Janii...

      Postat 2011-08-16 , klockan 23:02:16
Då undrar ni nog vart jag tagit vägen å de ska ja vara snäll å tala om.. Jag har en helt omöjlig tvååring här hemma.. som tar upp all vaken tid och lite till..så de finns ingen tid att blogga, läsa bloggar eller något annat för den delen häller... för de är ju faktiskt så att jag inte bara ha denna tvååring utan även en annan liten tös även om hon kräver väldigt lite tid så vill man ge henne den tid man har över.. just nu håller jag på planera hennes dop som är om typ två veckor.. :) Ska bli så myspys så.. i morgon ska vi träffa prästen å planera upp allt :) skolan börja om mindre än två veckor och skulle behöft hinna läsa lite innan de eftersom vi har seminarium första veckan..men men återstår att se hur de blir med de.. jaa ni nu väntar jag hem S å så ska vi prata igenom oss inför prästmötet i morgon :)

Tänkte bju på någon bild också :)

    Hejsan

      Postat 2011-08-02 , klockan 21:57:54
Det gick toppen bra att lämna Elsa på dagis idag fast det bara var vikarier där :)
De hade haft super skoj på dagis å vi hann inte mer än hem innan hon ville på dagis igen :)

Idag har jag storstädat inne å hållt på å pyssla ute i trädgården :)
Har ju tagit upp kampen med vikten IGEN.. hittils har jag lyckats gå ner 2 kg på lite mer än två veckor :) Rätt bra tycker jag.. försöker följa GI metoden tycker den är bra man får äta massor av gott :)  tyvär inte mäckor då :/ men de kan de va värt.. Tyvär så syns inte de där två kg nått.. förutom att mina bröst krympt!! gu så skoj .. nää.. men men sånt ät livet nu ska jag slöa i soffan tills S kommer hem:)

    Sommaren är snart över.

      Postat 2011-08-01 , klockan 20:09:11
I morgon är Elsas sommarlov över och dagis börjar..
De är blandade känslor inför detta.. det innebär att sommaren börjar ta slut, att våra underbara dagar tillsammans är över, och att min skola börjar snart. Men självklart ska de blir skönt att få några timmar ensam med Ebba på dagarna å bara kunna mysa med henne =)

Ebba å Elsa har börjat delat rum nu, dom bröjar bli stora tjejer båda två :)
Imorgon ska inbjudningskorten till dopet ut också. :) spännande spännande :)

Nää ni nu sover barnen nu ska jag varva ner!

RSS 2.0