Ojoj..

      Postat 2011-07-22 , klockan 10:22:21
Tiden bara springer iväg. har varken haft tid ett lust att prioritera bloggen. S har jobbat veckor och helger den senaste tiden och jag och tjejerna har varit och badat träffat släkt och vänner och bara njutit.. :) vi har haft en toppar sommar hittills och det är tillochmed sommar kvar :D hur bra är inte de?

I morgon ska båda barnen sova borta.. Första gången för Ebba.. lite små ångest innebär de men jag vet att de kommer ha de toppen bra och att allt kommer gå bra :) Vi ska nämligen fira S som fyller år nästa vecka. Jag hoppas det blir en super kväll med mycket skratt och trevligheter :) för det är han verkligen värd. :) omde inte regnar är väl planen att vi ska en sväng på statsfesten också :)

Igår var jag och kippte mig och färgade håret underbart skönt med kort hår igen :) Är riktigt nöjd med både frisyren och färgen :)

Nää ni nu ska jag mysa med familjen S är ledig idag för första gången på all evighet så ska mysa sönder honom:)
höres*

    Lång Tisdag!

      Postat 2011-07-05 , klockan 13:24:51
Hatar sånna här dagar då man inte har något inplanerat, dagarna går så jävla långsamt :/ nu på morgonen har jag hunnit med att storstäda hela lägenheten, dammsugit och torka golven :) Känt jävligt skönt att de är gjort..men inte faan gick klockan nå fortare iaf! Å nu har älsklingen åkt å jobbat också.. Ebba sover å Elsa ligger i soffan å myser framför Laban..

Ingen som har lite å göra idag och vill komma göra oss sällskap ?? :D

    Måndag.

      Postat 2011-07-04 , klockan 20:28:03
Hejsan!
Så va de måndag igen vilket innebär massa jobb för S :( han jobbar eftermiddag denna vecka.. skit tråkigt! men men.. Han ska jobba hela helgen också :/ så jag och tjejerna åker ner till systeryster å hennes familj i sundvall på torsdag å blir där tills på söndag :) Ska gå på gatufesten med barnen å mysa :) Barnen måste ju sova in sig där eftersom de ska sova där utan mig och simon den 23 när vi ska fira S och gå på stadsfesten :) Ebba blir de nog inga problem med men Elsa kan bli svårare.. hon tycker inte alls om att bli lämnad av mig och S just nu!! :/ om hon lämnar oss går det bra men inte tvärtom.. hmm.. jaa de är ju bara en natt å i nödfall får johan köra hem henne till oss :)

Jag beställde en ny telefon idag längtar som ett tog tills den kommer det är en Sony Ericsson Xperia Arc LT15i Blue Telia :D SKitsnygg!! Beställde ett abonemang så fick den billigare :) Hoppas den kommer denna vecka 2-5 leveransdagar skulle det vara :) så den borde komma denna vecka :D

Ebba har precis somnat å Elsa är på väg att somna så jag ska krypa ner framför tv å små sova tills min älskling kommer hem :)


En bild av den specielbeställda tårtan som Elsa fick då hon fyllde år.. 425 kr..
dock besviken då mumin ser skitig ut!! så blir inte till att beställa från samma ställe igen :/

    ojdå

      Postat 2011-07-02 , klockan 19:25:05
Lovade visst ett inlägg om elsas födelsedag men bättre sent än aldrig :)
Ja i tisdags fyllde ju våran stor tjej hela två år :) en väldigt märklig känsla kan jag tala om, känns fortfarande som om hon nyss kom .. :)
På förmiddagen kom hennes mormor förbi, hon fick en stor målartavla av henne, på ena sidan är de en svarttavla som man målar på å på den andra en whitboard tavla :) mkt uppskattat av Elsa.
Sen döck min farmor å farfar upp å de hade med sig Tant Ebba :) Elsa fick av dem en bok å såpbubblor :)
Sen kom min pappa å hans tjej hit,elsa fick av dem nå spelande nalle phu sak.. svårt å förklara men man kunde spla på den själv, men även få musik spelad för sig, man kan trycka på en knapp å få olika frågor som man ska besvara de kan vara en fråga typ, kan du trycka på den röda tangenten. eller vem har långa öron å då ska man ju tryckapå kanin :) Vid tre kom äntligen S hem :) så då fick hon öppna paketen från oss, hon fick lite kläder, en gräsklippare och en grön traktor med släp :) Sen kom ju även linda förbi :) av henne och johan fick elsa sandlåde sätt med hello kitty, en boll och en hello kitty keps :) Isa var ju självklar här också :) elsa fick ett paraply, sandaler och en keps :) 
ojoj redan här hade hon fått väldigt mkt, men så kom ju Elin och Marcus, å av dom fick elsa en pooen , badboll, badring och armpuffar :) strax efter kom Elsas Farmor och S morfar å dom hade med sig en skottkärra, dockvagn badleksaker, docka, mumin tavla, en jätte fin blomma.. nu hoppas jag verkligen att jag fått med alla och allt hon fick :)

Dagen efter kom min syster Anna å hennes barn upp vi hade en heldag med massa bad i den nya poolen och en tripp till lekparken. :) av dom fick Elsa sandlådesaker och ett par skor :)

Massa fina saker har vår älsklings tjej fått :) och vi är väldigt tacksam för alla som kom hit och allt hon fått är även tacksamma för alla som önskat henne grattis :)

nee nu ska jag natta min sötnos :) å sen blir de dipp och grönsaker :)

RSS 2.0