SöndagKväll!

      Postat 2011-03-27 , klockan 21:55:38
Jaha då va denna helg över också,idag har jag och töserna umgåtts med Syster Maria å hennes barn :)
Haft en toppen mysigt dag, å tro de eller ej Elsa har knappt trotsat lr slagits på hela dagen:) Så skönt!!

Nää ni nu marsch i säng i morgon 08.00 så smäller de..då börjar jag min 5 veckors långa praktik:D

    Lördagsmys!

      Postat 2011-03-26 , klockan 21:45:01
Idag har jag å tjejorna haft en mysdag tillsammans eftersom S jobbat. När S for på jobbet travade vi ner på staden för att trängas med alla andra dårar, ångrade mig i samma sekund som jag såg lekaffären, de hade ju Nyinvigning idag med utklädda figurer å massa erbjudanden! HUR FAAN tänkte jag när jag tog med mig tvillingvagnen å gick ner på stan?? jaja.. vi trängdes omkring där iaf. Mötte upp Sara å gick runt å små pratade å handlade.. (Vill inte alls veta vad jag har handlat för idag) Elsa fick några nya böcker, å Ebba fick en bok som man skriver saker i.. ni vet en sån där Mitt första år bok :) Sen köpte Elsa en badanka.. :) haha.. den va super söt! ja just ja hon fick även två nya filmer.. hmm.. jaa ni ser som sagt vill ja inte veta vad jag handlat för :/ men men ett senare beskymmer!! Efter en stund mötte vi upp Linda, å jag kollade på klockan å insåg att min  plan om att Elsa skulle sova lunch i vagnen inte skulle fungera.. så med en super trött Elsa började vi bege oss hemmåt!! Väl hemma åkte Elsa bums ner i sängen..Men där sprack min plan igen :P hon tänkte minsan inte sova! nopp.. så hon har varit vaken hela dagen.. hon somnade väl vid åtta kanske! så jag hoppas hon sover länge i morgon :) Men vi har trots allt tokigt folk å förstörda planer haft en superduper mysig dag :D

Pluggande?? jaa va är det?? Inget jag har roat mig med i dag iaf.. få bli i morgon.. kanske möjligtvis om barnen sammarbetar :)

    :D

      Postat 2011-03-26 , klockan 07:56:11
Idag är första gången på typ 100 år som jag vaknar å inte har ont i ryggen å känner mig skapligt uvilad :) Så jävla skönt men en riktigt säng! S måste också tycka att den är skönt för han sover fortfarande, å barnen har inte varit dom tystaste nu på morgonen.. Just nu håller vi på å koka lite ägg :) Mumma! Sen blire till att duka fram frukost å sen väcka S :D

    Heeej :D

      Postat 2011-03-25 , klockan 20:36:36
Vi har haft värdens mysdag idag :)
I förmiddags så for S å hämtade vår nya säng, när han kom hem klädde hela familjen på oss å följde med ut till Häggan för att lämna släpet där passade vi på å ta en toppen mysig promenad i skogen å lekte av oss lite i snön :) Elsa va så jävla söt så ja höll på å dö, var ganska halt på skaren så hon stod ju på öronen mer än en gång, men hon lärde sig under tiden att ropa på hjälp, så varje gång hon rammla så hörde man - äälp mamma äälp!! :) sötungen, när vi kom in till stan åkte vi förbi donken å handlade med oss lite mat hem :) efter de så lekte vi allihopa inne på elsas rum, ebba va vaken å ville självklart vara med hon också.. Man ser aldrig Ebba så glad som när Elsa sitter å pratar med henne :) så gulligt! :) Men Elsa har inte riktigt fattat att Ebba inte kan svara ännu så ibland blir hon sur å skriker EBBA EBBA!! hmm.. men de kommer väl de också,

Elsa frågade efter Pillis idag igen när vi va ute i Häggan, hon hittade nämligen ett veträ som han alltid brukade gå å bära på.. så hon sprang dit å lyfte upp de å sa - Pillis! dä pillis..
undra när eller om hon kommer förstå att han är borta, kanske hon bara accepterar att han inte är här fast hon inte vet vart han är !? jobbigt är det iaf att behöva upprepa att han är borta å att han inte kommer tillbax, jag håller på å börja grina varje gång jag säger de..

Iaf så tog jag å Elsa en sväng på affären nu i kväll, handlade lite av varje  :) På väg dit höll vi på å bli påkörda av en idiot så självklart satte jag upp fingret åt honom å han tvärstannade å frågade vad mitt problem va.. MITT??? är du dum lr sa ja.. å sen så råkade ja väl kalla honom Idiot lr något för Elsa satt i vagnen å ropade - Dä, dä iot iot!! Haha.. sötungen min.. Nu sover båda barnen å ja ska strax göra mig klar för att krypa ner i min nya sköna säng :D

    ojoj..

      Postat 2011-03-25 , klockan 12:09:43
Snacka om att det är trots till max här hemma just nu! Elsa är inne i en väldigt prövande period.. å ja jag vet att jag inte har världens bästa tåla mod men jag försöker verkligen tro mig det gör jag! men ibland måste jag bara gå in på toan å svära högt där inne å sen gå ut igen! Hon verka tycka att det just nu är jävligt skoj att bitas, sparkas, nypas, å säga nej! hmm.. jag hoppas att det är en reaktion på att hunden ä borta för då släpper det nog snart ( Hoppas jag)

Igår på väg ner till Anna fick hon ett vansinnesutbrott i bilen då hon märkte att Pillis inte satt där bak.. å jag fattar verkligen inte HUR jag ska förklara för henne att han inte finns, att han inte kommer tillbax! :(

Vi hade iaf trevligt nere hos Anna, käkade super go mat å alla utom jag fikade smarrig tårta! haha.. måste lägga i en högre växel på träningen nu Saga tyckte nämligen att det såg ut som om jag hade en bebis i magen!! Suck! vägde mig på BVC tidigare iveckan.. fast jag tränat å inte unnat mig något gott alls så har jag inte tappat ett gram.. dock tycker jag att kläderna sitter lite lösare, så kan ju hoppas att jag fått lite mer muskler å tappat i fett! :)

Jaja.. nu ska ja fortsätta fixa här hemma.. Älsklingen har åkt å hämtat vår nya säng :) En Stoooor säng! Å som jag längtar tills det blir kväll så jag får gå å sova :)

Höres*

    Torsdag!

      Postat 2011-03-24 , klockan 06:07:51
Ursa å blää.. Elsa fick för sog att hon ville stiga upp halv sex i dag :/ inte så värst skoj.. men men vad gör man inte för sina små änglar! Idag efter Elsas dagis så ska vi åka ner till SysterYster i Sundsvall, hon fyller nämligen år så vi ska gratta henne :D Hela halgen ska S jobba :/ trist!! Någon som vill hitta på något med mig och barnen? Säg bara till :)

    Onsdag!

      Postat 2011-03-23 , klockan 19:46:12
Jag å S har haft en mysdag i dag på förmiddagen.. Först var vi med Ebba på BVC, hon väger du lite mer än 5 kg våran lilla knubbis.. hon fick sin första spruta också :/ å som hon grät :/ lillplummsan! Sen for vi tre på stan å gick runt å strosade.. toppen mysigt hade vi iaf vi hittade inget som va nå vidare skoj men S va in på Boa å köpte lite öl åt sig själv å Johan :)

Efter de for vi bort på Ica å handlade super goa mackor som vi sedan åt hemma :) myspys..
Sen passade faktiskt jag på å vila/sova ända fram tills de va dags att hämta Elsing på dagis :)
Lite skolarbete har man hunnit med iaf idag, har skickat in mina frågeställningar så inväntar nu svar från läraren om vad hon tycker om den sen äre bara att ta i tu med litteraturen :)
Ja ni nu i kväll så tror jag att ja ska lägga igen ögonen ganska tidigt är svin trött av någon konstig anledning, båda barnen sover toppen bra men något gör mig ändå så väldans trött :S Simon ska umgås med Johan här hemma ta någon öl å spela lite tvspel tror jag att de är tänk! :) så jag hoppas att dom får trevligt!!

Nää ni nu ska ja slöa framför tradera ett tag å sen sova :)

    RÖSTA PÅ ELSA :)

      Postat 2011-03-21 , klockan 20:15:13
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=43811

    Badhus :)

      Postat 2011-03-21 , klockan 19:37:20
Ja som sagt så tog jag med mig Elsa å hennes faster E på badhuset idag :)
Det hade blivit toppen mysigt inne i barnplasken sen renoveringen verkligen toppen.. MEN det borde sättas en åldersgräns där inne..vad har vuxna männirskor där inne å göra utan barn?? Å varför ska de springa runt tonåringar å äldre barn där för?? Elsa höll på å bli översprungen av dessa! .. hmm..men annars var det toppen :) Elsa tyckte det var skit skoj å de vart lite grinigt när vi skulle hem.. haha..inne i omklädningsrummet fick Elsa syn på några nakta tanter å utbrast - Oooo arsle!! haha.. jag höll seriöst på å dö! men men barn är barn

Va ju upp till min handledare å sa hej också :) hon verkar super mysigt så jag tror jag kommer få de toppen bra på praktiken!
Nää ni nu ska ja duscha har nyss sprungit 6.3 km på crosstrainern så är lagomt mör i kroppen :)

    HejsanHoppsan!

      Postat 2011-03-21 , klockan 13:16:14
Idag är jag sjukt stressad å ha inte en aning om varför, skulle tro att jag är nervös för att jag ska träfa hon som jag ska ha som handledare om en stund.. å så äre en jävla massa trams i skolan.. så mkt onödigauppgifter som ska göras.. om ni fråga mig så är dem jävligt onödiga!!

Efter jag har träffat handledare så ska jag å Elsa på badhuset :) Hon har aldrig varit på badhus så tror nog hon kommer uppskatta de! :) Jag hoppas de iaf :) men hörrni vi höres*

    Godmorgon.

      Postat 2011-03-19 , klockan 06:16:33
Idag fick b €arnen för sig att kliva upp kl sex.
Hadeni frågat mig bara för ett halvår sen så hade jag sagt att jag aldrig skulle kunna kliva upp den tiden.. Om jag mot all förmodan var tvungen att kliva upp den tiden så tog de mig en kvart upp ur sängen, å sen va ja sur å grinig hela dagen.. Men nu känns de faktiskt helt okey å skliva upp.. Inte Bra men okey!

Idag väntar fika på staden med bästaste Sara å sen ska vi ut till Häggan å käka middag. :) Jag hoppas på en toppen dag men några leenden å skratt!

Vi saknar dig Pillis!
Vi saknar sig också Adoniz!

    Fredag!

      Postat 2011-03-18 , klockan 21:11:23
Sista dagen i dag på inneveckan..otroligt skönt!! Nu väntar en veckamed svin mkt pluggande å sen 5 veckors praktik :) Underbart! Längtar ska bli så skönt att få komma ut och göra/testa å undersöka allt vi läser om.. just nu försöker jag inte alls tänka på de som hänt så mkt.. jag vet att det är de sämsta ja kan göra.. för jag har så extremt lätt att stänga av allt å bara gå vidare.. å de är inge bra för någon gång måste man göra upp med sina kännslor..å jag ska göra de..men inte nu inte idag å inte i morgon! En annan dag...

Idag kom pappa å hälsade på.. :) otroligt skönt å se han, att han lever å mår relativt bra! han kom för att uppvakta mig i efterskott..men de känns som om de va helt ovesäntligt varför han kom.. han kom å de är det viktigaste.. Elsa brydde väl sig inte så toppen mkt.. hon har ju egentligen ingen relation till honom.. men hon surrade med honom å visade stolt upp sitt rum med alla mumin figurer.. å vi käkade smårgåstårta som han hade med sig! :) så vi har haft en toppen eftermiddag.. Just nu har jag precis avklarat 6.3 km på crosstrainern.. på 22.45 min.. JAG ÄR SKIT NÖJD!!kanske någon där ute som tycker att de inte är något alls.. å blahablaha.. men då är det ju en jävla tur att ni vet att jag skiter i vad ni tycker.. :) jag är stolt över att jag tagit itu med mitt vikt å mitt tränande på allvar nu! Å varje km som jag springer är ett stort + för mig!! :) Väger 62 nu.. min målvikt är 55.. ungefär.. vet inte alls om de äns är realistiskt..men det var vad jag vägde när jag träffade S för typ snart 7 år sen...så de ska väl inte vara helt omöjligt tycker jag..men nu så här efter två graviditetr på rad så finns de ju lite att jobba bort.. lös huden på magen kommer jag aldrig att få bort än hur mkt jag tränar.. men vi får se hur den se ut när jag nått målvikten å om jag då känner att jag vill göra något åt den så gör jag de då! inte nu!! :)

Nää ni nu äre ett skolarbete som ligger å väntar på mig.. :) som ska skickas in hellst i kväll.. så är väl bäst jag fixar det sista på de :)

    Hejsan!

      Postat 2011-03-17 , klockan 19:51:20
Har varit en jävligt tung dag.. Först dagen på jävligt många år som vi vaknar upp utan att ha en hund att rasta :( känns oändligt tomt.. saknar honom så fruktansvärt.. Men jag måste inse att han inte kommer tillbax, de kommer inte finnas en svans som slår ner allt i sin närhet, de kommer inte finnas någon som knuffas med en i soffan lr som tar min plats bredvis S i sängen, inte någon som sölar vatten ända ut i hallen när han druckit å ingen som alltid är glad när man kommer hem!! :/ Han är borta å kommer inte komma tillbax. Jag kan bara hoppas att han har det bra där han är.. å att han har fått mött upp Adoniz å att dom nu leker tillsammans igen! Det är vad jag hoppas och tror!!

Har ju innevecka denna vecka, va faktiskt skönt att få komma iväg nå timmar å få massa annat inproppat i hjärnan så man slapp tänka.. gick dock inte hela dagen utan gick hem nå timmar tidigare.. ville bara mysa med familjen å som vi har myst.. å lekt å faktiskt till å med skrattat även fast de känns som om de skulle vara omöjligt! Vi har en sån tur som har barnen.. de är för dem som vi försökerfylla dagarna med glädje nu! :) Elsa har inte nämn något om att han är borta än..hon sa hans namn en gång i morse å frågade efter honom en gång i går när jag kom hem.. men ja.. hon verka ha fattat att han är borta.. men som tur vet så är hon för liten för att förstå att han är BORTA!!! å att vi aldrig mer kommer att få träffa honom! URSA..

Nää ni nu ska ja ta ett par km på crosstrainern.. å sen ska ja SOVA!!

    :'(

      Postat 2011-03-16 , klockan 19:48:40
R.I.P. Älskade Pillis vi saknar dig så enormt mycket.


    Godmorgon.

      Postat 2011-03-12 , klockan 06:46:16
Nu har jagoch Elsa varit vaken i en timma :)
Ebba sover å S har åkt på jobbet.. saknar han massor, man blir bortskämd nu när man är van å ha honom hemma :)
Känner mig grymt seg i hela kroppen idag, vet inte alls varför för vi gick å la os tidigt i går.. å barnen har sovit hela natten.. :S märkligt! Hoppas bara att jag inte ska bli förskyld.. har innevecka nästa vecka.. å de är inte länge tills praktiken drar igång.. :) Längtar faktiskt till praktiken.. : ) ska blir underbart skoj å spännande :)

RSS 2.0