Snabbt inlägg

      Postat 2011-06-28 , klockan 21:33:41
Elsa har haft en toppen dag :) med många som kommit och uppvaktat henne :)
Vill bara tacka alla som hjälp till att ge Elsa en toppen dag :)
Mera om dagen i morgon , för nu ska vi sova så vi orkar leka med kussinerna Hans och Saga som kommer i morgon : )

    Grattis Elsa

      Postat 2011-06-28 , klockan 08:52:33
Idag fyller stortjejen två år, det är med väldigt blandade tankar :) Hon börjar bli så stor, tyckte nyss hon kom men idag är hon redan två år :) Tänkte bjuda på två bilder på vår guldklimp, en för två år sen å en ny :)





Jag hoppas mitt lillhjärta får en toppen dag :)

    Midsommar :)

      Postat 2011-06-26 , klockan 21:19:43
Midsommarafton började som sagt med en kusinträff här hemma. alla utom en kusin var med :) jätte lyckat var jätte roligt att träffa alla efter så många år :) va ju lite trångt här hemme med det gick :) så nu har Elsa och Ebba en bit av släkten dom inte träffat :)

Efter det plockade vi ihop oss och for ut till Häggan, där byggdes en midsommarstång och sen åt vi massa gott :) senare på kvällen dansades detrunt stången hela kvällen betod av mycket skratt så mycket skatt att det kom tårar till slut  :) haha!!.

Nu är vi iaf hemma å det är super skönt efter en hel helg borta :) S har byggt ihop våran nya sängstomme blev super fint i sovrummet :D

Nää ni nu ska ja städa lite å sen hoppa ner i sängen i morgon ska det fixaoch piffas inför Elsas 2 års dag :D

    HejsanHoppsan.

      Postat 2011-06-23 , klockan 20:57:04
Har sjukt ont i ryggen idag, å jävligt trött är jag då barnen bestämde sig för att kliva upp kvart i sex i morse..
Har städat å fixat hela dagen.. Elsas rum tog ett bra tag då jag sorterade upp allt..bar ner massa saker om aldig leker med och kasstade trasiga saker.. men vet ni vad?? de synd inte äns att jag har tömt rummet på två sopsäckar med saker :/

Ebbas matstrej fortsätter finns helt änkelt inget hon tycker om förutom banangröt!:/ Någon som varit med om det å har nå tips?? Hon tar gärna emot första tuggan men när hon känner att de inte är gröt öppnar hon inte munnen igen än hur mkt man trixar å försöker lura henne!! tröttsamt är vad det är.. Hon är börjat säga "papapa" tycker det är super gulligt låter som pappa :) vi får se hur det utvecklar sig å om det håller i säg lr om det bara är något hon säger just nu!! ..

nää ni nu är minstingen super trött så hon ska sussa lite :)

    Godkväll :)

      Postat 2011-06-22 , klockan 20:56:08
Idag medans Elsa varit på dagis har jag haft stor städning här hemma.. sorterat å kasstat en jävla massa skit!! :) haha.. jag fick nämligen igårkväll veta att på fredag förmiddag ska vi ha en liten släkträff här hemma!! Kommer blir sjuk skoj eftersom att jag inte träffat mina kussiner på säker 7-10 år om inte mer .. så de ska bli rikigt roligt men väldigt trångt här hemma :) men det ordnar nog sig.. Hoppas på bra väder så kan vi vara ute :)

Båda barnen sover och jag funderar också på att natta mig själv, är sjukt trött!! S kommer ändå inte hem förän sent så då kan ja lika gärna sova tills han kommer :)

Höres*

    ...

      Postat 2011-06-21 , klockan 23:07:11
En god vän till mig tipsade en gång mig om en blogg, jag började läsa den och kan inte sluta.. varje gång jag läser ett nytt inlägg beundrar  jag denna kvinna mer och mer. Hon är så otroligt stark så det går inte med ord att beskriva.. Om ni har tid och lust gå in och läs hennes blogg lillaellyskampmotjeb.blogspot.com. Ibland när jag läser bloggen rinner tårarna ner för kinderna, ibland av sorg och ibland av glädje :) Denna familj är helt otroliga :)

    Tandläkaren.

      Postat 2011-06-21 , klockan 20:12:04
Ja som sagt så var jag och Elsa till tandläkaren idag..hon gjorde allt annat än att gapa :) haha.. hon sprang runt å kollade in i alla andra rum hon frågade om alla saker i rummet och efter ett tag kom hon på att hon kunde åka kana på tandläkarstolen.. :) SÖTUNGE!!

Men tandläkaren sa att de här första besöket mestadels bara är ett studiebesök för barnen för att kolla hur det ser ut och gapar dem är det ett stort plus :) jag och tandläkaren pratade lite om tandborstning och kost å sånt :) det var intressant och jag är riktigt stolt över mig själv jag var super lugn kände mig inte äns stressad :) kanske var det för att de inte var min mun de skulle kolla i eller så var det för att jag visste att jag var tvungen att vara lugn :)

Nää ni nu ska ja mysa med Ebba å sen hoppa i säng å slö kolla på tv tills älskade S kommer hem från jobbet :)

    UrsaÅbläää...

      Postat 2011-06-20 , klockan 19:37:06
I morgon ska Elsa till tandläkaren för första gången, å jag ska följa med henne. vette tusan hur det ska gå.. men men.. alla vet ju vilken jävla tandläkarskräck jag har.. håller på att svimma bara jag kliver innanför dörrarna, vill verkligen inte överföra denna skräck till henne. Men jag ska verkligen försöka för hennes skull att behålla lugnet å göra något roligt av de hela.. :) försöka kan man ju alltid, jag hoppas verkligen att det kommer att lyckas. Blir ingen dagis för henne i morgon iaf.. hon är fortfarande jätte hostig å snuvig :/ Å Lill ebba har blivit snorig hon med :/ Mina älsklingar .. Tycker dom borde vara befriade från att vara sjuka :/

    Måndag.

      Postat 2011-06-20 , klockan 14:57:41
S åkte å jobbade för två timmar sen å han kommer inte vara hemma förän 23.00 i kväll :/ men jag och töserna försöker fördriva tiden så gott vi kan här hemma utan honom :) Vi har nyss kommit in från en prommenad, passade på medans det inte regnade :)

Börjar få smått panik, Elsa fyller år nästa vecka :) två år fyller min tjej. Å jag har inte en aning om vad vi ska köpa till henne :S nå tips?? vad köper man till en tös som fyller två år å som redan har det mesta??

    Söndag!

      Postat 2011-06-19 , klockan 07:41:42
Vart tog helgen vägen??
Helt plötsligt är det söndag och i morgon ska S jobba igen.. han jobbar eftermiddag så vi kommer ha hela förmiddagarna för oss att umgås :)
Elsa är piggare idag men hostan sitter fortfarande i. :/ så fort hon anstränger sig så kommer hostan smygande.. Lillgumman! Har haft henne i vår säng i natt,:) S följde med sin syster å hennes Marcus ut i gårkväll så då passade jag på att myspysa med Elsa i sängen för hon vaknade när dom skulle gå :) Ebba sover hela nätterna nu i sin egen säng! Enstaka nätter så vaknar hon,men inte alls ofta.. :) super skönt är de kan jag lova :)

Idag ska vi på kalas iaf.. Nellie ska ha barnkalas och elsa är bjuden så vi ska iväg vid ett å leka å äta gott :D
Ser även ut att bli bättre väder än i går å de är ju helt underbart bra!!

    :(

      Postat 2011-06-18 , klockan 17:24:15
Elsa är sjuk.. hon har fått sån där super jobbig jävla hosta som gör att hon inte kan sova... spelar igen roll att vi lutar upp sängen eller ger henne hostmedicin.. finns inget som biter på denna hosta som hon ständigt ska drass med :/ Lillgumman. Å hon som var bjuden på kalas i morgon å allt.. hon har längtat super mkr efter kalaset vare å köpt paket å allt :/ hmm.. hoppas något magiskt händer under natten så hon vaknar i morgon å är super pigg :)

Nää ni nu väntas de på Elin och Marcus å sen ska vi beställa pizza :)

    BILDER.

      Postat 2011-06-16 , klockan 09:17:15
Känns som om det var ett tag sen ni fick se nå bilder :) så tänkte lägga upp ett par stycken som ni kan njuta av!


Mammas älsklingar :)







    Onsdag :)

      Postat 2011-06-15 , klockan 09:52:29
Elsa är på dagis och S jobbar. Ebba sover för tillfället och jag borde städa, men är sjukt trött.. så funderar faktiskt på att vila ett tag innan jag tar itur med städningen ... tror de är vädret som gör de man blir sjukt trött av detta väder.. inge skoj alls :/ Men men.. i eftermiddag ska vi käka tacos med Elin och Marcus :) mumsigt! :) Bestälde två mumin tröjor till elsa idag :) 104 kr för båda och frakt som hittat tyckte jag!! :D

Nää ni vila å sen städa! :)

    HejsanHoppsan :)

      Postat 2011-06-14 , klockan 18:11:16
Nu har ännu en ny vecka drage igång, veckorna bara rinner iväg känns de som.
Idag har jag å Ebba myst på inne medans Elsa varit på dagis å S jobbat!
Igår va vi på kalas.. barnens ena kusin fyllde 4 år :) så de va tårta å massa paket. Elsa va så duktig hon va så sugen på att också öppna paket men hon satt snällt i mitt knä och väntade. Hon förstod inte alls varför det bara var Nellie som fick paket.. men hon måste ju lära sig någon gång!! Det är ju snart hennes tur att fylla år min Lillbebba ska bli 2 år kan ni förstå de!! TVÅ år.. jag kan inte förstå de känns som hon precis kom ut.. men hela två år har gått å hon har vuxit å lärt sig så mkt :) Mammas älskling..

Ebba växer så de knakar hon också :) våran Lilla knubbis :) hon blir bara rundare och rundare.. sötungen!!
Jaja.. Nu ska ja mysa med mina sötnosar innan de är dags att lägga dem :)

    11-06-11

      Postat 2011-06-13 , klockan 08:26:05
Vårans årsdag vart toppen mysig... hela familjen åt frukost sen gjorde vi oss klara och togen prommis ner till stadsparken (det var där vi träffades för alla dessa år sen) Väl där nere så förlovade vi oss :) Vi hade redan bestält ringarna men inte berättat de för någon typ så de va vår lilla hemmlis :) Efter de så gick vi hem och gjorde oss i ordnig på nytt för att åka i väg på bilträffen som var här i stan :) Elsa va lagomt glad när hon fick se alla bilar och alla motorcycklar :) Å efter de så åkte vi till S´s föräldrar och åt middag :D

Myspys!!

Igår sov båda barnen halv nio utan bråk!! helt otroligt.. Elsa hade inte sovit något på hela dagen å det hade varit fullrulle på henne hela liten.. på förmiddagen så lekte vi med Frida å en liten tös som frida va barnvakt till :) Å efter middagen så åkte vi upp till nellie (elsas kussin) å där lektes det ännu mer :) Så när vi kom hem vid halv åtta, åtta någon gång så borstade Elsa tänderna å la sig i sängen och somnade på en gång!! Sötungen..

Idag va tanken att jag och barnen skulle gå på stan med mamma men i det här vädret vette tusan om det blir något :/ spöregnar juh.. i eftermiddag ska vi upp till Nellie som fyller år idag :) S jobbar eftermiddag så han kommer hem runt elva :/ men då är han ju hemma fram till ett istället :D

Nää ni förbereda frukost :D

RSS 2.0