God Morgon :)

      Postat 2011-12-20 , klockan 10:45:28
Idag är det tänkt att jag å barnen å syste yster ska bege oss ner på stan för att inhandla de sista julklapparna :)
Hoppas verkligen på att bli klar idag så man slipper springa nå mer utan bara kan tat lugnt sen :)
Vad ska ni andra göra?
I morgon ska jag å Frank i väg på Hundskoj :) Något nytt som startat här i stan för alla människor i Härnösand som har hund, hoppas verkligen det kommer mkt folk å att det bli trevligt å nyttigt för frank så klart :)
Meningen är väl att Hundskoj ska innefatta olika saker så småningom, men i morgon är första träffen så då ska vi bara lära känna varandra å hundarna få känna av varanda så vi ska ut å prommenera runt elljusspåret :) förväntningarna är höga :)
Nää ni en dusch kanske så man ser ut som folk när man ska på stan???
Jaa tro de får blir så :)

    JULLOV

      Postat 2011-12-19 , klockan 22:05:31

Nu jävlar har jag också jullov :)
Frida å jag har skickat in vår uppsats nu å den ligger inte längre i våra händer för tillfället.. Så nu tänker iaf jag njuta ända tills vi får tebax den :)

Ebba är som ett plåster just nu, å jag håller på å bli tokig!! Hon ska bums va med mig 24 timmar om dygnet annars gallskriker hon... gör jag något med elsa å hon är med S skriker hon hysteriskt ända tills jag är klar å tar henne.. ska S lägga henne skriker hon hysteriskt tills jag inte orkar lyssna längre å lägger mig med henne.. hon ger sig bara inte.. tycker synd om S .. spelar ingen roll vad han gör så hjälper de inte.. å de är inte bara han de är alla.. spelar ingen roll vad någon gör så ska hon till mig.. visst vissa av er kanske tycker de låter gulligtå härligt med ett barn som vill vara med er hela tiden.. men jag TYCKER INTE DE.. jag är fler saker å göra än att bära på henne.. jag har en till dotter som vill ha min uppmärksamhet men som snällt nöjer sig med att sitta å rita lr bygga ett pussel ensam.. ENSAM!!!

ÅNGEST!!!!

jaja nu äre jullov så har ju ingen skola som drar i mig iaf.. så förhoppningsvis hinner jag göra alla nöjda :)


    SNÖÖ :D

      Postat 2011-12-08 , klockan 18:52:07
Nu är snön här.. Barnen å hunden är hur gla som hellst.. hade det inte varit för deras skull så hade jag inte behöft ha någon snö.. Men jag tycker det räcker nu..det behöver inte komma nå mer. :)
I söndags var vi som sagt i Birsta å handlade lite julklappar, vart en del handlat men jag är inte klar än.. Barnen är iaf klara å dom är ju de viktigaste. <3
De ringde ifrån tjädernsdagis när jag gjorde min praktik igår. :) så jag har fått jobba idag och ska jobba i morgon :) Är ju skit skoj ju.. super bra å få jobba lite strö dagar här å där.. så man ändå får in en slant men att man ändå hinner med familj å skola :)
Vi har ju Isa å Bamse på besök här hemma nu också :) toppen härligt att få rå om dom helt själv.
Nää ni nu ska ja njuta av att tystnaden lagt sig i huset å bara mysa i soffan tills det är dags å sova själv :) Höres*

    1 December.

      Postat 2011-12-01 , klockan 21:07:35
Ja ni nu äre inte långt till jul.
Jag hoppas verkligen för barnens skull att det snart kommer snö som tänker stanna. Elsa va så lycklig när snön kom å sen var den plötsligt borta å hon förstod inte varför .. :/
Vi har börja lite smått att köpa julklappar, jag å S ska iväg på söndag äre tänkt å handla lite i birsta.. förhoppningsvis behöver vi inte åka nå mer sen men ..ja men..skulle ju tro att det blir iaf en tripp till :)

I går va elsa på dagis för första gången på typ två veckor. :) hon va super nöjd när hon kom hem å hade haft det toppen bra :) Snart är det Ebbas tur att börja dagis också ... känns sådär.. hon känns fortfarande så liten.. kanske är det för att hon inte går än.. jag vet inte.. men hon känns mkt mindre än Elsa gjorde när hon va 11 månader!! märkligt..

planerna för morgon dagen är att Elsa ska få vara ledig från dagis eftersom jag och frida inte kan göra så mkt mer på uppsatsen förns vi får tebax den :) Så då behöver inte Elsa va på dagis.. jag hade tänkt att vi skulle baka lite peppakakshus å mysa på här hemma.. S jobbar ju hela förmiddagen å på kvällen ska han ut med jobbet å äta julbord så då har jag tjejerna för mig själv helsa dagen och kvällen :D:D MYSPYS..

Nää nu kolla på den sista delen av hockeyn. :)

RSS 2.0