Nervös!!

      Postat 2010-07-29 , klockan 21:07:01
imorgon är de dags, dags för de spännande ultraljudet. Men ja kan inte låta bli att vara nervös. Jag vill bara att dom snabbt ska kolla å sen säga - Ja allt ser bra ut!!
Efter de så kan man börja njuta av de. Ännu en sak ja är orolig över är att fler å fler säger nämen oj va stor du är de måste vara två där inne.. HJÄLP!!! De ingår inte i mina planer riktigt. . . Vettetusen va ja ska ta mig till om så är fallet. Ja kommer självklart blir super glad att få två småttingar... men skolan jobbet!? Jaa.. jag vet inte alls.. Kanske får skjuta på skolan ett år då.. å de vill jag inte.. ja vill börja plugga NU!!! jaja.. de visar sig om så är fallet å då får vi planera utefter de.. !!! Så i morgon far vi ner mot sundsvall, ska lämna Lillan hos syster A sen göra ultraljudet å sen kör S ut mig till syrran.. Där ska ja å Lillan sova hela helgen :) Jag hoppas att allt går bra, hon har aldrig sovit där förut. inte sovit någonstans där de finns äldre barn som kan locka på uppmärksamheten hennes.. Så ja hoppas att de går bra :) S ska vara hemma hela helgen å umgås med sina vänner, fira att han fyllt år. Jag hoppas verkligen att han får en toppen helg med sina grabbar :D:D

Nää ni nu ska ja slöa ett tag innan ja ska packa å fixa för morgon dagen :)

En sak ja önskar inför morgondagen är att dom räknat fel på datumet å säger att jag beräknas få i början av Januari. Istället för den 26 december som de nu är beräknat till :) men de visar sig också i morgon :)

    Godmorgon.

      Postat 2010-07-27 , klockan 11:00:04
Idag känner jag mig på allmänt pissigt humör.. Vet inte alls varför, hmm.. as irriterande är de att vara irriterad fast inte veta varför :S jaja.. iaf så kommer ju anna å barnen idag senare idag kommer maria å barnen. Så vi ska väl ha fullt upp idag, är ledig idag :) Känns som om de är välförtjänt ha jobbat sen i torsdags.. å i morgon börjar ja halv fem till halv tio :) Super skönt!! Jaja.. nyss betalat räkningarna också.. inte så skoj!! Hmm.. men men sånt ät livet.. Jaja. nu ska ja hitta ett par byxor å sen så ska ja ner i tvättstugan efter de kanske man ska fixa någon jävla frukost.. men jaa.. jag vet inte!! inte så jävla hungrig men man bör väl äta lr hur?? :D

Höres en bättre dag!

    Tjosan Hejsan

      Postat 2010-07-26 , klockan 08:50:54
Idag fyller min älskade älskling hela 24 år :) GRATTIS till honom.
Jaha sista tiden då? Joo då har ja jobbat, jobbat å jobbat lite till. De är skit skoj å ja trivs super bra på jobbet :) Så hoppas ja får jobba en hel del nu tills skolan börjar :) Skulle ju ha varit ledig i Söndags, så på lördag efter jobbet for vi ut till Häggan å käkade go mat å hade trevligt. Älsklingen hade just öppnat sin första öl när dom ringde från jobbet å undrade om ja kunde jobba söndag 07-16.. Så de va bara för min älskling att ställa ifrån sig ölen.. Hmm.. tyckte synd om honom faktiskt men men smällar man får ta om man vill ha pengar :) Så vi fortsatte att ha en trevlig kväll där ute å sov där. Fick kliva upp lite extra tidigt bara på söndag för att hinna men de gjorde inte så mkt :)

Idag jobbar ja halv ett till åtta så ja å S ska mysa med en film i kväll å fira att han fyller år :) I morgon kommer syster Anna med familj å även syster Maria med familj skulle komma förbi å gratta honom :) Så de blir nog toppen bra de.. Idag kommer hans familj hit men ja jobbar ju men ja hoppas verkligen han får en toppen dag ändå :)

Hmm.. Något annat nytt?? Jaa Lillan förstår så extremt mkt nu om man ber henne hämta sina skor så gör hon de, man kan be henne visa vägen till köket å hon gör de, man kan be henne slå på och av tv:n å hon gör de :) Såå jävla söt ungen.. Hon kan även ryta som en lejon om man ber henne å skälla som en hund :) Sötungen.

Jag har kännt den första sparken i magen också :) sååå mysigt. Tyvär så tar de ju ett tag innan S kommer kunna känna dom men för hans skull hoppas ja att de kommer snart :) finns inget mysigare än att känna att de rör sig där inne. På fredag ska vi på ultraljudet också :D LÄNGTAR!! Jag hoppas verkligen att dom kan å vill berätta vad de är för kön på barnet, förra gången visste vi ju inte de. Men denna gång vill ja gärna veta.. Ifall de skulle vara en pojke så vill ja hinna förbereda mig lite på de.. köpa lite pojkkläder å så :) Men de är inte hela världen om vi inte får veta har ju ändå lite neutrala kläder som den lilla kan ha första gången :)
Efter ultraljudet så ska ja å Lillan sova hos Anna å hennes familj S ska unna sig en hel helg här hemma med sina vänner spela poker å dricka nå öl å fira att han fyllt år :) Så alla tre kommer nog ha en toppen helg :)

Nää ni nu ska ja rädda min väska Lillan håller på å packa upp allt :P Höres någon dag :)

    Onsdag.

      Postat 2010-07-21 , klockan 20:49:58
Idag har ja varit ledig, super skönt å ja ha sovit större delen av dagen, känns att man inte riktigt är van att jobba å kliva upp bestämda tider, :) men de är samtidigt skönt :) Igår jobbade ja min först "riktiga" dag. alltså jag var helt själv :P super läskigt men de gick bra. tror ja :D haha :) I morron äre också jobb 12.30-20.00 fredag å lördag jobb å jobb :) Söndag ska vi fira S på för han fyller egentligen år på Måndag men då jobbar ja också :)

Ganska mkt jobb men de blir pengar :) å alla vill väl ha pengar!!

Jaa ni annars idag så ha vi vare å handlat lite, lr de blev ganska mkt men de behövdes så nu har man allt man behöver hemma :) Hatar när de är tomt i kylen :P

Är lite nervös också nästa fredag är de dags för Ultraljud :) ska självklart bli supermysigt men inte föräns hon som gjort de säger att allt ser bra ut. Då kan man börja njuta av bilden på skärmen som rör sig. Förhoppningsvis är dom snälla å talar om vad de är för kön för de vill vi veta :) Hoppas bara att de går att se, Med Lillan gick de inte de höll på hur länge som hällst men de va omöjligt hon låg så konstigt :) men de fanns en spänning med de också :) Men vi känner att denna gång vill vi gärna veta, för om de är en pojke behövs de köpas lite nya kläder å så :)

Jaja.. nu ska ja fixa matlåda tills i morgon å sen tror ja faan att ja ska sova är så jävla trött :(

    Hejsan!

      Postat 2010-07-18 , klockan 21:31:43
Igår hade hela familjen en riktigt slapp dag på förmiddagen.. men efter 12 så sa ja till S att ja ville hitta på något.. :) Så vi packade in oss i bilen å for i väg å hälsade på Nicke å Lisphet :) ( en familj ja bodde hos när ja va liten.. Avlastnings familj som de så fint heter) Där käkade vi jordgubbar å pratade i massor. Lillan fick för sig att hon skulle vara livrädd för gunghästen. Vet inte alls vad de va med henne. Ja å S försökte få henne att åtminstonde klappa den.. men icke hon gick inte nära den.. Hon va totalt skräck slagen för den. :S Hmm.. konstigt..

Hemma så käkade vi mat, å Lillan ramlade riktigt ordentligt å gjorde sig illa :/ S höll på med maten å Lillan hade fått en kastrull av mig att leka med på golvet. Vet inte riktigt vad som hände men hon reste sig upp å ramlade så hon fick kanten av kastrullen takt under näsan.. Så hon började blöda näsblod. Så nu har hon gjort de för första gången också :P

Gick över ganska fort var nog värre för mig å S som va smått skakade ett tag efteråt.

Idag packade vi in all papp å skit som skulla eldas upp i häggan å fot ut dit. Va en sväng för bi S mormor å morfar å hälsade på lite.. Å sen käkade vi middag å så hos S´s föräldrar. :) Myspys.. :)
Nu i kväll så hjälptes ja å S åt att städa lite, :) super skönt att ha honom hemma allt är mkt lättare om man är två :)

Nää ni i morgon så ska ja ringa Lillans dagis å kolla om vi kan få flytta fram inskolningen å sen så ska ja ringa chefen för jobbet där ja jobba å prata lite :) Å om ja inte åker på å jobba så ska ja å Lillan åka ut till Emelie å Novah måste ju kolla hur dom fått de i nya huset :)

Jaja.. Nu äre snart dags att sova men hinner nog med ett avsnitt lr två av one tree hill :D:D

Hare gött allihopa :D

    :)

      Postat 2010-07-16 , klockan 20:08:29
Vet ni vad.. Nu har S jobbat sin sista dag :) så nu äntligen så har vi honom hemma i fem veckor :) Lovley!! Just för tillfället har Lillan lagt sig så ja sitter å väntar på att hon ska somna. S håller på med sen mys middag till honom å mig :)

Gick bra på jobbet idag också.. Va ju fortfarande bara intro så slapp ju vara själv men de är skoj att äntligen ha något att göra. Ska prata med dom på måndag å höra om ja inte kan få gå brevid en kväll också. Man ska ju egentligen ha Intro två dagar men ja ha ju bara haft två halvdagar.. så känns som om de kan va bra å följa med någon en kväll också :)

Jaa.. ni annars så kommer de förmodligen inte bli så mkt bloggande för under S semester så ska vi ängna all tid som vi kan tillsammans. För nästa månad börjar ja plugga, lillan börjar dagis å S jobbar ju.. Så denna sommar ska vi bara njuta av varandra :) Men ett å annat inlägg kommer de nog å komma :)

Nää ni nu ska ja slappa ett tag innan maten, blir nog en tidig kväll i kväll är skit trött :)

Hoppas ni alla har å får en underbar sommar :D

    Godagens.

      Postat 2010-07-15 , klockan 19:05:22
Idag klev man runt sex.. kan säga att de känndes väldigt märkligt att kliva upp fast Lillan sov gott i sin säng. Men iaf så klev ja upp å gjorde mig i ordning. Dagen på jobbet gick super bra.. Lite mkt att komma ihåg bara men de ger sig väl med tiden. :) ( Hoppas ja iaf)

S hämtade upp mig när ja slutade kl 12.00 å vi for till Donken å köpte med oss mat hem :) vid ett plockade syster M upp oss å vi for en sväng å badade med barnen. Sen lämnade hon av oss hemma igen. Så både ja å Lillan la oss å vilade en timma :)

Midda efter de värmde bara de som vart över igår :) korv å makaroner :)

Nää ni nu ska ja å Lillan läsa lite böcker innan de är dags för sängen för henne :)

Hare :)

    UNDERBART :D

      Postat 2010-07-14 , klockan 21:10:23

Ni fattar inte detta är min totala lyckodag!!!
Fick nyss veta att ja kommit in på skolan i höst :):) Jobb å glada besked hela dagen.. Kan de blir mkt bättre?? Nää tror faan inte de :)

UNDERBART!!!!!!!!!!!!!! Vill faan bara skrika rakt ut just nu.. men kan inte för då vaknar Lillan :P kanske få gå ut å skrika lite :D LIVET LEKER GOTT FOLK :P


    Idag.

      Postat 2010-07-14 , klockan 19:06:39
Idag hade ja sovmorgon, så sov till typ 10.00 lr nått :P underbart :)
Klev upp å myste med familjen innan syster M plockade upp mig å Lillan å vi for hem till dem. Barnen badade i poolen å lekte. Sen käkade alla lite lunch innan M körde mig till intervjun. Å de har ja ju redan talat om att de gick super bra :)

Efter de körde hon hem Lillan å mig, så efter de har vi bara rullar på i vanlig ordning här hemma. Käkade stektkorv å makaroner till midda både min å Lillans Favvo :D

Just nu har Lillan lagt sig hon har inte sovit något idag så hon va super trött :P

Nää ni tidig kväll i kväll så man orkar upp i morgon. Vill ju inte komma sent första dagen :P

    Livet leker!!

      Postat 2010-07-14 , klockan 15:11:17
Just nu kan de nog inte blir mkt bättre, va nyss på en jobbintervju :) Å gissa vad? Jag börjar jobba 07.00 i morgon :) LOVLEY!!! Känns helt otroligt skönt. Jobbet är inom hemtjänsten ska iof bara jobba extra vid behov men vadå de är ju ändå ett jobb å ja får komma ut å göra något annat :)

Nää ni nu ska ja ringa försäkringskassan å säga av mig föräldrapennigen så de inte blir strul :P

Höres*

    :D

      Postat 2010-07-13 , klockan 23:45:24
Ville bara säga TACK Linda för att du fixade till min blogg igen :) Vart skit snyggt juh!!

    ...

      Postat 2010-07-13 , klockan 19:39:47
Idag följde jag och Lillan med syster å två av hennes barn ut till AntjärnsCamping å badade :) Lillan va lika tokig i vattnet som vanligt så de vart inte till att sitta still så värst mkt men men ;) For hem därifrån strax efter två Lillan somnade som en liten gris i bilen å vaknade inte äns av att ja plockade upp henne å la ner henne i sängen när vi kom hem.. Hon sov ända till kl fem, Efter de käkade hon å ja pannkakor som S hade gjort till Lunch åt sig själv medans vi va på stranden. :) Nu i kväll ha ja hunnit bada av Lillan all sand å skit fån stranden, dammsugit, torka golven å lagt Lillan :D Känns riktigt skönt att vara klar. Ska bara ta disken innan S kommer hem i kväll men de hinner ja med utan att stressa :)

Nää ni nu ska ja slöa framfört tvn ett tag :D
Höres*

    Godkväll!

      Postat 2010-07-12 , klockan 19:55:08
Ja å Lillan har precis kommit hem, just nu ligger hon å dricker välling i sin säng. Vi har haft en toppen dag uppe hos syster. Lillan har lekt med Nellie hela dagen, dom har badad, läst böcker å sprungit runt :) så hon är helt slut körd ikväll.. Nää nå mer tänkte ja väl inte skriva men därimot tänkte ja bju på nå goda bad bilder från sista tiden :)



Lillan inviger sin nya pool :)





Badar uppe hos Nellie (idag)



Lillan Och Nellie.





:D

De va allt för i kväll, nu ska ja bara slöa i soffan innan S kommer hem från jobbet :)


    HejsanHoppsan!

      Postat 2010-07-12 , klockan 10:58:31
Igår va ja som sagt ner till Birsta med Sofia. Vi hade en toppen dag :)
Va in på Ikea å handlade säkerhets grejor till salla skåp i köket så Lillan inte kan öppna dom. Sen köpte ja även lakarn med resor runtomkring till Lillans säng å för första gången på över ett år ligger lakarnet kvar på rätt plats i sängen på morgonen när hon vaknar :D

Sen tog vi oss en fika, skagenmacka å coca cola fick de bli ;) Mymma de.
Sen strövade vi bara omkring å kollade massa ja köpte en Bh, nå trosor å ett nytt linne som magen kan växa i :)
Efter de så bar de av hemmöver ja hoppade av på AntjärnsCamping eftersom min familj va där å badade. Efter att Lillan å S badat klart åkte vi till S´s familj å grillade. :) MYMMA Älskar att grilla.
Vi va väl hemma runt åtta så då gjorde vi klar Lillan för sängen å vi gick å la oss ganska på en gång efteråt. Å då kom Åskan å regnet! Säger bara FyFaan va skönt... Känner ni att man kan andas i dag ute?? Ibland äre bara så skönt med lite åska.

Idag ska ja å Lillan upp till Syrran på berger så Lillan få leka med sina kussiner :)
Annars så vet ja inte vad som händer... S jobbar ju eftermiddag så lä väl sitta å slöa vid datan tills han kommer hem :)

Höres*

    Tjosan!!

      Postat 2010-07-10 , klockan 12:42:32
Vart inte så att vi åkte å badade något idag, va så fult väder när vi steg upp.. Men nu ser de ut att blir bättre så vi får väl se vart dagen tar vägen :) Just nu sover båda mina älsklingar :) Så ja ska passa på å städa lite medans jag inte har några som är i vägen :P

Lillan har varit lungn dom sista dagarna, inte alls hållt på slagis å bitit mig så de känns hur skönt som hällst hoppas att de håller i sig :)

När sötnosarna vaknar ska ja försöka få S att hitta på något :) Så vi får se vad vi gör idag,

Nää ni nu ska ja städa så kanske man hinner med ett avsnitt av One Tree Hill innan dom vaknar :)

RSS 2.0