Onsdag.

      Postat 2010-07-21 , klockan 20:49:58
Idag har ja varit ledig, super skönt å ja ha sovit större delen av dagen, känns att man inte riktigt är van att jobba å kliva upp bestämda tider, :) men de är samtidigt skönt :) Igår jobbade ja min först "riktiga" dag. alltså jag var helt själv :P super läskigt men de gick bra. tror ja :D haha :) I morron äre också jobb 12.30-20.00 fredag å lördag jobb å jobb :) Söndag ska vi fira S på för han fyller egentligen år på Måndag men då jobbar ja också :)

Ganska mkt jobb men de blir pengar :) å alla vill väl ha pengar!!

Jaa ni annars idag så ha vi vare å handlat lite, lr de blev ganska mkt men de behövdes så nu har man allt man behöver hemma :) Hatar när de är tomt i kylen :P

Är lite nervös också nästa fredag är de dags för Ultraljud :) ska självklart bli supermysigt men inte föräns hon som gjort de säger att allt ser bra ut. Då kan man börja njuta av bilden på skärmen som rör sig. Förhoppningsvis är dom snälla å talar om vad de är för kön för de vill vi veta :) Hoppas bara att de går att se, Med Lillan gick de inte de höll på hur länge som hällst men de va omöjligt hon låg så konstigt :) men de fanns en spänning med de också :) Men vi känner att denna gång vill vi gärna veta, för om de är en pojke behövs de köpas lite nya kläder å så :)

Jaja.. nu ska ja fixa matlåda tills i morgon å sen tror ja faan att ja ska sova är så jävla trött :(

Kommentarer
Linda skriver:

Oooo så spännande :) Hoppas ni får veta :)

2010-07-22 , 18:09:35
Hemsida/Bloggadress: http://lindau.blogg.se/

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0