Ångest!

      Postat 2012-06-29 , klockan 16:34:11

Jaa ni idag har JAG varit tiktigt duktig!
Elsa hade tid hos tandläkaren, och vet ni vad jag följde med och satt där inne med henne hela tiden! :) Känner mig jävligt duktig måste jag säga!
Eftersom jag är GROV tandläkar skräk.. men det gick ganska bra nu när det inte gällde mig och mina tänder. Elsa var toppen duktig! :) Hon har nu hela 20 tänder, hela rena å fina, man kunde ana att hon suger på tutte sa de men inget oroväckande.. utan vi skulle ha som mål att ha slutat med tutte helt innan fyra års ålder :)

Nää ni nu ska vi strax få besök av Linda, Johan å Lilla Hampus :)
Ha en trevlig kväll ni alla!


    TACK ALLA :)

      Postat 2012-06-28 , klockan 20:46:24

Är super trött efter denna dag.. det har varit fullrulle hela långa dagen och kvällen.. Så tänkte bara Tacka alla som på något sätt bidragit till att skapa denna underbara dag för Elsa! Hon har haft en toppen dag, och hon avslutade kvällen med att säga: - Jag tycker alla mina paket var fiiina.. jag har haft en jätte bra dag mamma! :)



     



    GRATTIS ÄLSKADE UNGE :)

      Postat 2012-06-28 , klockan 08:02:24


(en timme gammal)





(i förrgår)

Kan ni förstå att idag är det dagen med stort D! idag blir vår älskade Tjej hela tre år.. kan inte låta bli att känna mig stolt, tänk va stor hon blirvit tänk vad mycket hon kan, tänkt vad hon har givit både mig och S och tänk hur mycket glädje hon sprider varje dag!
Jag älskar dig Elsa Linnea Maybelline!
Hoppas du får en helt underbar dag och ett kommande innehållsrikt år :)


    För tre år sedan!

      Postat 2012-06-27 , klockan 18:35:10

För tre årsedan vid den här tiden satt jag här hemma i soffan med fruktansvärda värkar.. svin rädd å orolig, nervös, förväntasfull å förbannad! Jaa.. I morgon fyller Elsa hela år :) Dessa tre år har varit fantastiska, tiden har gått så ruggit fort samtidigt som det känns som hon alltid funnits här med oss.. konstig känsla.. :S

Idag har vi haft besök av Nattis och James :) vi har varit på stan, käkat lunch och städat å grejat inför morgondagen :)
Just nu sitter jag och Elsa och inväntar S som fortfarande jobbar.. Ebba har gått å lagt sig, hon har feber å håller på få tänder så hon va super trött!

Nää ni nu vill jag att ni alla håller tummarna för att min Tjej får en toppen dag i morgon tillsammans med Nära och Kära :)


    Äntligen kväll!

      Postat 2012-06-26 , klockan 20:54:00

Denna dag har varit ren katastrof..
Tjuriga, trötta, bråkiga barn ..
Men iaf så hade vi super trevligt under den korta tiden farmor och farfar var här :) Elsa blev super nöjd över paketen hon fick :) Tänkte bara bju på några bilder på när stor tjejen öppnar paket :) Kan säga att nu längtar hon ännu mer tills på Torsdag!






Å Ebba hon släpper inte sina glasögon :) dom är på inne som ute :)


    Godmorgon :)

      Postat 2012-06-26 , klockan 10:40:54

Denna morgon har jag och barnen städat och bakat chockladbollar :)
Min farmor å farfar kommer nämligen på besök i dag, de ska uppvakta Elsa som fyller år på torsdag :) Men de är tyvär inte hemma då :) så då får vi ha två kalas :)

Igår lyckades jag smita iväg hemmifrån en timma :) Jag, Frank och Sara tog en mysig prommis ut på Sälsten :) super skönt var de, å bara få ränsa skallen lite, jag kan tycka att när man är hemma med barnen 7 dagar i veckan så behöver man få komma ifrån någon timma iaf :) Frank fick bada i havet för första gången, först var han livrädd men sen blev han nyfiken, han var såå söt :)




Älsklingsungen som fullkomligt ÄLSKAR sina solglasögon :)
Hon har dom på sig inne som ute :)
Å grymt snygg vet hon att hon är i dem :)


    Urs vad dålig jag är på att skriva....

      Postat 2012-06-25 , klockan 08:58:27

Men tyvär så är vi nästan aldrig hemma!
Midsommar firades i Häggan med svärföräldrarna och några andra skäktingar till S.. :)
Vi hade det toppen mysig, och barnen hade det super roligt (det är ju det viktigaste). Vi byggde en midsommar stång, dansade åt massa go mat och surrade in på småtimmarna :)








I morse fick jag glädjande nyheter också :) Så underbart att vakna och ta en titt på telen å se sådant, det gör lixom inget att kl visade för lite när man får läsa om sådant :) <3
Ska verkligen försöka bättra mig på att TA mig tid att skriva :)


Denna vecka går åt att planera Elsas kalas :) Hon fyller nämligen hela TRE år på torsdag! Kan ni tänka er de? Tre år?? Shit min Lillbebis som nyss kom ut!


    Student, bråkiga barn, och lång tråkiga dagar!

      Postat 2012-06-18 , klockan 15:40:23

Jaa sen sist har vi hinnit med att uppvakta S´s lilla syster då hon tog studenten :) Vi hade en super mysig dag/kväll.. :)
Mesta dels så har vi annars bara varit hemma, eller vi har ju varit i lekparken, skogen å massa sånt men på hemmaplan :) barnen är för tillfället mer vild än tam.. GAHH.. blir tokig .. Ebba har nämligen börja sagt ifrån då hon tycker något är fel och Elsa har lite svårt att anpassa sig efter det.. så dom slåss bråkar skriker slåss å skriker lite till!! men det är väl övergående (får jag hoppas) vi försöker vara ute så mkt som det bara är möjligt å när vi väl är inne försöker jag rida ut stormen på bästa sätt!!

på onsdag ska vi på 1 ½ år kontroll med Ebba.. Shit hon börjar bli stor min bebis.. :/ :) blandade känslor där kan jag säga! :)

jaa.. de va väl allt just nu lägger upp lite bilder i kväll tänkte jag :)


    Ny vecka :)

      Postat 2012-06-11 , klockan 20:06:05

Ja så var det måndag igen :) S har varit lång ledig nu i helgen :) vi har fått ha honom hemma Tor-sön :) därför det varit dåligt med skrivande här, vi har bara myst hela familjen å verkligen passat på att njuta av att alla varit hemma :)

Idag firar jag och älsklingen hela 8 år :) kan ni fatta de ? De är ju faktiskt en EVIGHET :) men förhoppningsvis så blir det oöndligt många fler år också :)

ÄLSKAR DIG SIMON :D


    Besök och trött som tusan..

      Postat 2012-06-07 , klockan 09:47:58

Jaa igår for vi ner till Min syster som bor i Njurunda :) både jag och barnen va super trötta då Elsa hade varit vaken halva natten å dessutom bestämde sig för att kliva upp strax efter fem :( men det gick ganska bra ändå, vi gade det super mysigt, va ute ganska mkt å lekte å åt både lunch och middag där nere :) Väl hemma så somnade knattarna rätt så fort och jag kan säga att det inte tog många minuter från det att de hade somnat till att jag sov som en gris i soffan :) skönt som tusan att somna itid så man orkade upp pigg å glad idag :)

Ebba och S sover fortfarande :P så jag och Elsa sitter i soffan och tittar på Dora, och myser. När resten av familjen behagar att kliva upp så ska jag släpa ut allihop för det ser ut och vara finfint väder ute :)


    Kvällen!

      Postat 2012-06-05 , klockan 20:48:04

Elsa skulle lägga sig och mysa i sängen nu i kväll vid sex å lyssna på Mora Träsk.. Inte mig emot om hon vill göra de.. :) fem min senare när jag tittade till henne så sov hon som en stock!! :( suck! Så när jag la Ebba vid sju vaknade hon ju självklart.. så nu är hon uppe å piggare än någonsin!! inte direkt vad min plan var men men.. Hon är iaf lugn.. Ligger i vår säng och kollar på TinTin :) Så hon får väl ligga där då tills hon somnar :)

I morgon ska vi förmodligen ner till Sundsvall till syster å hennes familj... men det beror lite på när Elsa somnar i kväll.. orkar inte åka med trötta ungar å vara borta en hel dag! :P

Trevlig kväll hörrni :)


    TÄVLING :)

      Postat 2012-06-05 , klockan 18:33:04

Jag är med och tävlar om en övernattning på valfritt scandic hotell :)
Och jag tycker att ni kan hjälpa mig och vinna :) det räcker om ni bara klickar --> HÄR <--- , ni behöver inte göra något mer :) Så snälla ta er tiden att göra det :) Om ni klickar där så har ni även chansen att vara med och vinna om ni vill :)

TACK alla sötnosar!


    Körkort nästa!

      Postat 2012-06-05 , klockan 14:13:02

Jaa nu va synen kollad :)
Så ska bara fylla i hälsopapprena å skicka in dem . Sen börjar pluggningen på allvar! Målet är att ha körkortet innan skolan drar i gång igen i höst :) Helt orimligt lär det ju inte vara :) gäller bara att få tummarna ur arslet å göra det som ska göras! Jag och S ska gå handledarutbildningen så jag kan övningsköra med honom :) tror de blir toppen bra de,

Nu har S åkt å jobba å jag och tjejerna försöker fördriva tiden så gått det går.. men det är ju riktigt sugit väder ute så vad tusan ska man göra egentligen.. Dessutom så misstänker jag att Ebba börjar bli sjuk.. hon är allmänt grinig å trött bara! :/ urs.. lillgumman.. känns som hon har varit förkyld sen hon föddes.. Förhoppningsvis så blir hon inte mer än lite snuvig å det går över fort! :)

Nää om man ska göra trollen sällskap på deras rum å dansa lös till Mora Träsk!?


    Bröllop :)

      Postat 2012-06-04 , klockan 20:28:13

Shit va tiden går fort, bröllopet närmar sig med stormsteg :) maten är nu beställd, klänningen och S´s kläder är under produktion så de kommer om ca 4 veckor :) lokalen bokad, skor inhandlade till mig, barnens kläder nästan klara :) shitshitshit!! nu börjar till å med jag bli lite nervös jag vill att allt bara ska klaffa den dagen och bli perfekt :) Men på ett sätt så kommer det ju vara det även fast inte allt blir som planerat eftersom jag kommer tillbringa dagen/kvällen/natten men alla människor som jag Älskar :)


    SOMMARLOV :)

      Postat 2012-06-04 , klockan 19:21:47

Första dagen på sommarlovet idag, sjukt skönt.. :) fick även veta att jag har klarat den stora hemtentan som vi skrev för typ tre vekor sedan, sjukt skönt de också :)

Idag var jag och barnen på Öppna Förskolan på förmidagen å nu på eftrmidagen var det sommaravslutning på barnens dagis :) där bjöds de på sång och korv :) Ebba för lite förvirrad av att vi gick dit så sent på dagen och att mamma blev kvar på dagis under hela tiden :P men annars så hade dom nog ganska skoj tror jag :)

Stressen börjar byggas upp angående jobb iaf, se inte ut som om jag får jobba så mkt som jag hoppades på.. jag måste jobba!! suck.. jag hatar pengar!! eller jag älskar ha pengar, men tycker de är sjukt irriterande att allt alltid ska handla om pengar.. å speciellt när man inte har dom!

Nää nu har trollen precis lagt sig, så jag ska mysa ner mig i soffan å försöka få in i huvudet att det inte finns en bok som jag behöver läsa, inte ett arbete som jag behöver skriva, inget skit jag behöver analysera å inget manus jag behöver trycka in i huvudet :P.. kommer nog ta en stund innan jag förstår det.. men ska göra mitt bästa :)


Vi har haft barnens kusin Lilla Lina här i förra veckan och helgen :) myspys å gosa bebis :)


RSS 2.0