Godkväll.

      Postat 2010-08-31 , klockan 20:21:48
Jag och S har varit på vårt första föräldramöte ikväll :) Va inte så mkt som vart sagt som vi inte redan visste.. men men kanske va bra att vara där ändå! :) Lillan är fortfarande inge pigg. är ju tänkt att hon ska följa med på hockey i morgon men vette tusan.. Hon kanske blir hemma med moster Isa istället! Vi får se hur hon sover i natt å hur hon mår. :) :)

Skolan idag gick bra, hade våran första föreläsning. handlade om pedagogik och forskning! :) Spännande va??
Imorgon är de en heldag i skolan slutar strax efter tre. :) Så förhoppningsvis får man kanske träffa sina studiekamrater lite närmare då!

Min hosta den blir faan inge bättre alls. Måste faan ringa läkaren i morgon om de inte släpper, hostar så jävligt så ja får förverkar! INTE roligt!! Så jävla märkligt jag är inte alls sjuk i övringt inge snorig, febrig å inge ont i halsen utan en jävla hosta å idag så tappade ja de mesta av min röst! :S hmm.. väldigt märkligt tycker ja! men men hoppas att de släpper så ja slipper ringa till docktorn.

Nää ni nu ska ja gå in till Lillan som återigen har kasstat sin tutte på golvet :P

    :(

      Postat 2010-08-30 , klockan 19:46:40
Mitt lilla hjärta är sjuk :/ Blir inget dagis för henne i morgon.
Nyss så hostade hon så hon kräktes.. :/ hmm.. hoppas verkligen inte att hon blir sämre.. Hon har ju vare snuvig några dagar men pigg. Så vi lät henne gå på dagis ida kanske va dumt av oss.. men men gjort är gjort. Blir inget dagis i morgon iaf. Dock så har ja å S föräldramöte på dagis i morgon kväll :)

Skola i morgon me då börjar de på riktigt. Ja är riktigt taggad inför att plugga nu! Har fått tag i de allra flesta böcker också inför delmoment 1 så de känns toppen!! :) :)

Nää ni nu väntar tvätten å så rastningen av hunden sen tänker ja lägga mig å sova :)

    Hemma :)

      Postat 2010-08-30 , klockan 13:16:33
Jaha här sitter ja med min hosta! Inte så skoj. men Skolan gick bra iaf trots hostan å nästäppa :P Va inte så mkt idag mest info om allt som va bra å veta. I morgon börjar föreläsningarna :) Spännande!! Va svin mkt folk idag då alla som ska läsa lärare va tesammans. Oj va mkt folk .. . . Men men blir väl bättre när man delar på sig senare!

Just nu sitter ja å S å väntar på att dom ska ringa från dagis å säga att Lillan har vaknat å att vi kan hämta henne :) Men hon verkar sova länge idag lillgumman!

jaja.. höres*

    Hjälp!!

      Postat 2010-08-30 , klockan 08:20:45
Om mindre än en timma börjar min skola :)
Ja är skitnervös, men ändå lugn på nå konstigt sätt.
S sover fortfarande å Lillan ligger i sin säng å dricker välling. Jag är helt klar (tror ja) inför skoldagen.
Känns lite hämskt att ja inte får va me å lämna Lillan på dagis idag :) haha.. men kanske kan hämta henna vet dock inte alls hur dagen ser ut. Ja nii.. som ja alltid säger om allt De kan väl inte mer än gå åt helvete :D Så vi får väl se när dagen är slut :)

Höres då!!

    ...

      Postat 2010-08-28 , klockan 20:51:22

Hmm.. jaha typiskt äre väl.. Ja å S hade värsta planerna för dagen/kvällen. Men som ja å Lillan mådde så sköt vi upp dom. Så nu är hela familjen ute i Häggan hos S´s familj å myser. Vi har fått go mat å go fika. hemmagjord äppelpaj :) Lillan verkar må bättre så ja ber till gudarna att hon får sova i natt, men ja mår faan bara sämre å sämre. Har hostat så jävligt idag så ja har ont i bröstkorgen.. :/ Å skit stressad blir ja för på Måndag börjar skolan. Å ja vill vara pigg å kry så ja kan ge 100 % från början.

Innan vi åkte ut hit så va vi en snabbis på marknaden med Linda, Johan å sofia :) Ja skulle ha en sak å de va en sån där "indian tröja" vette faan va dom heter egentligen men ni vet dom där super mysigt varma koftorna dom säljer. Jag skulle ha en sån till Lillan. Men dom såldes inte så jävla förbannad ja blev. Kollade tidigare i sommras på marknaden också men då sa vi att vi skulle vänta tills denna marknad så vi visste bättre vilken storlek vi skulle köpa till henne.. ÅÅÅ.. snacka om irriterande men men ... Vi köpte iaf en iron maden tröja till henne å så tog ja å Lillan varsin glass :D

ursa å blää vill inte vara sjuk längre nu.. vill bara bli frisk å få orken tillbax så ja kan jobba å leka med Lillan å må bra!! men men de kommer väl de också :)


Nää ni gott folk nu ska ja vänta på att Lillan somnar å sen ska ja kolla på film om ja orkar med de andra :)
Vi höres!!


    Jävla skit!!!

      Postat 2010-08-28 , klockan 08:43:59
Så jävla ont i halsen i dag, ingen röst å en jävla hosta!! Ursa å BLÄÄ... + att man vaknat 1000000 gånger i natt eftersom Lillan sovit jätte dåligt. Tänka er ja kan knappt snusa .. :( Buhuu!! Jaja.. jag hoppas verkligen att ja är frisk på måndag. Min skola börjar ju då.. S ska ju vara hemma en vacka till så för Lillans skull så gör de ingen om hon måste vara hemma, men de är ju inge roligt alls för henne att vara sjuk.

Igår kväll kom ju Linda å johan förbi å käkade middag med dryck. Tacos fick de blir bara för att jag verkligen älskar de. Vi hade super trevligt trots att både ja å Lillan  va sjuka.. Lillan la sig vid åtta men klev upp nån timma senare för att dansa å underhålla oss :) sötungen.. Klart man måste få vara uppe om man inte kan sova när man är sjuk :)

FAANSJÄVLA SKIT... när ja å S för en gångs skull planerar att göra något så går ja å Lillan å bli förkylda.. Lillan skulle ju sova hos sin farmor å farfar i natt å ja å S skulle gå på bio.. men vi får se hur de blir med de nu.. Känns inge bra å lämna bort en sjuk tjej.. å vet inte om ja vill sitta å tokhosta på bion .. :( hmm... ska iaf ner på marknaden med Linda å Johan senare i dag sen får vi väl se hur Lillan mår :)

    SKIT OCKSÅ!!!

      Postat 2010-08-27 , klockan 08:27:51
Nu är ja å Lillan uppe å inväntar dagis dag nr fem :) Ja å S va uppe ganska länge i går å fixade med möblerna å möblernade å så.. Vart super bra dock är inte allt på plats ännu men de ska vi fixa medans Lillan är på dagis.

Haa.. ja ha ju haft lite hosta till å från ett par dagar men inget allvarligt.. Nu när ja vaknade hade ja svin ont i halsen å knappt någon röst :/ Jävla skit!!! Ja å S som hade gjort mysplaner inför helgen..

jaja.. vi får väl se hur ja mår.. Nu ska ja göra lite gröt åt lillan å en kopp te åt mig själv :)

    :D

      Postat 2010-08-26 , klockan 18:16:11
Idag när vi skulle lämna Lillan på dagis så va hon inte alls nå vidare glad :( Tror mest de brodde på att hon knappt sov i natt .. Tänderna spökar å magen krånglar :/ Hon ha vare dålig i magen sista dagarna.. Inge skoj alls.. När vi hämtade henne så sa fröken att allt gått bra :) så de känndes skönt iaf!

Efter dagiset åkte vi ut till Emelie för att uppvakta Lill Novah som fyller ett idag :) GRATTIS till henne :) Vi fikade å barnen lekte lite men Lillan va inte så pigg så vi stannade inte så länge :/ Sorry emelie!

Nu sitter ja å Lillan i soffan å myser, S är å hämta nå nya möbler som ska in i vårat tvrum :D Tror de kommer bli toppen.. Haha.. Lillan har just satt en up and go blöja på huvudet!! Sötungen min.. :P

Nää nu ska ja mysavidare här hemma :) Hare!!

    ...

      Postat 2010-08-25 , klockan 19:02:07
Idag va vi på dagis samma tid kl 09.00 ja å S va med ett tag sen fick vi gå å sätta oss å dricka kaffe i ett annat rum, hade vi inte hört av dom så skulle vi komma tebax kl halv elva. Snacka om att tiden gick långsamt :( Tror aldrig en timma känns så långt. Men ingen kom! Så vid halv gick vi tebax för att mötas upp av en av fröknarna å två barn. - Dom är ute och leker dom kommer nog in snart! Jaha.. ännu mer väntan ... Men efter ett tag kom dom å lillan såg mer ut som ett blötdjur en som en Elsa :) haha.. å sandig som bara den .. Hon å en grabb hade lagat mat i den blöta sanden :) Sötungar!! Fröken berättade att allt gått så bra som de kunnat gå hade inte varit några problem alls. Så vi bestämmde att i morgon ska vi lämna henne halv tio sen får ja å S gå hem för att komma tebax efter lunch ( Om dom inte ringer innan) Så hittills går ju allt toppen bra. :) :) Men ja å S hade inte väntat oss nå annat har aldrig varit nå problem för Lillan att vara ifrån oss. :) Å de är super skönt hon är så trygg i sig själv. :) :)

Efter dagiset gick vi i regnet ner på ica för att köpa fikabröd, lagomt tills vi kom hem kom S´s farmor å hälsade på. Hon åker hem till Gbg i morgon. Så hon va här någon timma å fikade å pratade. När hon åkt åkte ja, S å Lillan ner på stan för att köpa en väska å ett par vantar åt Lillan skulle även kolla efter ett par fodrade stövlar :) Vantar hittade vi på H&M å så köpte vi en rosa/svart ryggsäck med snobben på :) på den där affären bredvis leksaksaffären ( kommer aldrig ihåg va den heter) :) haha.. Sen va vi in på leksaksaffären å inhandlade pressent åt Novah som fyller år i morgon.. Hela ett år hon blir stora tjejen.. Så i morgon efter dagiset ska vi ut dit å hälsa på :) Myspys va en evighet sen vi träffades.
Hittade ina skor på stan så vi åkte vidare till coop för att handla blöjor å lite sånt. å där på en hylla stod de stövlar som va fodrade toppen stövlar :) å priset skrattade ja bara åt 129 kr?? :D haha.. som hittat :) Underbart så nu har Lillan allt för den riktiga dagisstarten :) Super skönt...

Jaha.. de här med skolan håller på å stressa ihjäl mig å ja ha inte äns börjat :S Hmm.. illa.. Men är ändå taggad till tusen till att börja plugga men blir ändå stressad!! Ursa!! Men men de blir nog bra tillslut!! Hmm.. jaja nu kanske man ska göra någon nytta när Lillan lagt sig tidigare än vanligt :)

Höres*

    Tjosan!!

      Postat 2010-08-24 , klockan 19:49:39
Dagis dag två avklarad allt gick toppen bra, Lillan lyckades falla ur en matstol å slå huvudet i golvet men annars så hände de inte så mkt :) Efter dagiset så kom Emma å Amanda på besök. :) Tjejerna tastade av varandra i början sådär men efter ett tag så lekte de toppen bra :) Va jätte mysigt att se!

Vid fyratiden for ja å Linda upp på dollar, där handlade ja lite av varje, en vaxduk till köksbordet, halkisar åt Lillan lite duschcrem å glödlampor :) Sedan vidare upp på Jysk där ja handlade varsin ny kudde åt mig å S å en liten korg att ha sockar i lillans garderob.. :) Så man lättare ska hitta allt :)

Nää ni nu ska ja bara mysa av lungnet här hemma å lägga mig tidigt i kväll är så satans trött :(

    ---

      Postat 2010-08-23 , klockan 22:14:21
De gick super bra på dagiset! Lillan va lite små blyg dom första fem minutrana sen så brydde hon sig inte alls om mig å S. Hon sprang runt å kollade in dom andra barnen å alla leksaker som fanns. :) Jag vart super stolt under fruktstunden. Lillan satte sig ner precis som de andra barnen å väntade snällt på sin tur att få frukt. Sen så skulle hon ju självklart bjuda på sin lillafruktbit :) Alla skulle få smaka, :) Dom andra barnen som gått lite längre åt upp sin frukt utan att bjuda. :) Kan bara hoppas på att Lillan fortsätter att vara lika snäll å omtänksam som hon är.

Jag och S gick in å satte oss i matsalen för Lillan såg inte ut att behöva oss, efter en stund kom fröken bärande på henne!! Hmm.. Japp tro de lr ej hon hade på något sätt lyckats tagit sig ut från dagiset ut på gården. Hmm.. jaa.. dom kommer att ha de dom gör när hon ska vara där hela dagarna när ja å S jobbar :) Lillskruttan min. I morgon äre tebax till dagiset kl 09 som gäller å sen hem å städa lite hade ja tänkt. På började att rensa i Lillans garderob i dag men orkade inte göra klart de så de blir till att fortsätta i morgon. Vid fyra ska ja å Linda sticka iväg på Dollar å på Jysk är de tänkt :) :) Myspys med en tjejstund!! Hade tänkt köpa en rullgardin till Lillans rum på Jysk å ett duschdrapperi :) På dollar kan ja säkert lyckas hitta något med :P brukar inte vara så jävla svårt :P

Kan tala om att min graviditet är helt olik den förra.. :S Med Lillan så mådde ja super bra större delen av tiden, Denna gång mådde ja Illa dom första tre månaderna kunde inte äta å inte göra något alls. Med Lillan hade ja inga förverkar alls förns samma dag ja åkte in, Denna gång har ja jätte mkt förverkar.. Speciellt nu när ja jobbat mkt. Så de ska bli skönt att va ledig några dagar nu!! Märkligt att de kan vara så olika, men de är ju faktiskt två helt olika individer som har legat å ligger i mig så kanske inte så märkligt ändå :P

Nää ni nu ska ja kolla Facebook å sen sooooova :) :)

Höres*

    Dagis!!

      Postat 2010-08-23 , klockan 07:34:54
Lillan och jag är redan uppe, S ligger fortfarande men vi ska snart få han upp ur sängen också så alla kan göra sig klar för Lillans stora dag :) Jag hoppas verkligen att allt kommer gå toppen för Lillan på dagis, att hon kommer att trivas och få många vänner. Jag hoppas att hon verkligen kommer vara snäll med dom andra barnen både nu på dagis och när hon blir äldre. För är de något som kan göra mig vansinnig så äre när man är dum mot andra barn, fryser ut dem eller bara är jävlig!! Jag hoppas att jag och S kommer att kunna lära Lillan att de är fel, att de är väldigt dumt och att man bara inte gör så!!!..

Inte för att ja sett nått som får mig å tro att hon skulle vara dum, men man vet ju aldrig vad som händer.

Jaja.. nää man kanske ska kolla på lite kläder åt sig själv å sen klä på Lillan! :) :) Så kan dagen börja på riktigt :)

    Gokväll!

      Postat 2010-08-22 , klockan 22:22:51
Jobbade halv ett till halv tio idag, är skit trött men kan inte alls slappna av för att sova :( är super spänd inför morgondagen så Lillans inskolning på dagis börjar :) Ska bli skoj å se vad de är för barn hon ska gå med å få se hur hon reagerar :) Sen efter de någon gång så kommer Emma å Amanda hit för att leka å surra ett tag :) skit skoj ska de blir å se om tjejerna känner igen varandra. Dom träffades en del på öppnaförskolan, men är du en evighet sen dom träffades. Sen jobar ja mellan halv fem å halv tio :) Efter de så har ja inge mer jobb inplanert å de känns ganska skön att få vara med på hela Lillans inskolning å ta de lungt innan skolan börjar :)

Jahapp nå annat å berätta?? haha jaa .. i natt när ja klev upp för å pissa så satt min älskade dotter i ena hörnet på sin säng jag trodde hon va vaken så ja pratade med henne, innan ja insåg att hon sov :S ja la ner henne å gick å pissa å sen när ja kom tebax så satt hon upp igen å sov :S Varför kan man ju undra?? men ja lä ju aldrig få nå svar på de..

Imagen äre full rulle :) änsålänge så äre bara mysigt men ja vet att längre fram kommer de att göra skit ont :P men men smällar man få ta :) nää ni nu ska ja mysa med min stora kärlek :)

    HEMMA :D

      Postat 2010-08-21 , klockan 21:53:54

Japp då va man hemma igen efter att varit husvakt då :P
Kom hem igår egentligen, men vart lite körigt på jobbet så jobbade mellan 07-15.30 å 16.30-21.30.. så orkade inte skriva något :P Idag har ja jobbat mellan 07 å 16 :) efter de for vi ut till Häggan å käkade middag. S´s farmor å faster från Gbg är uppe å hälsar på så måste ju passa på å träffa dom :) Å nu är vi äntligen hemma, FYbubblans va ja ha saknat vårat hem :) :)

Något annat nytt?? Hmm.. vi va på ultraljud i Tisdags, nytt BF blir 7 januari :) hon sa att hon gissade på att de va en tjej, men att dom flesta såg ut som tjejer å denna ålder så vi skulle inte hänga upp oss på de.. :) Så vart inte ett dugg klokare :S Men men de visar sig väl i Januari :)

Nee ni nu ska ja läsa ikapp lite bloggar å sen sova.. jobb i morgon å på måndag äre inskolning för Lillan på dagis :) Spännande!!


    Tjosan :)

      Postat 2010-08-14 , klockan 12:59:46

Igår va ja ledig, så ja, S å Lillan for in till stan gick ut å käkade lunch å kollade runt lite på stan. Lunchen käkade vi på prismacafet :) Ja å S käkade varsin bakpotatis me skagen å lillan käkade korv, De va super mysigt, sen inhandlades de paket till Sofia som fyllt år som vi ska upp till i Morgon :) å en t-schirt till lillan :) Efter de åkte vi tebax till Häggan å myste på hela kvällen, när lillan somnat så spelade ja å S lite sällskapsspel å myste :) En toppen dag med andra ord.

Idag så hade ja sovmorgon :) Underbart!! klev upp å käkade frukost å sen så ha ja städat lite här ute :) Nu väntar vi på att Lillan ska vakna så vi kan åka in till stan å handla lite, Linda å Johan ska komma ut å grilla å mysa i kväll :) Roligt de har inte träffat dom på en evighet känns de som, Karlsson kanske också skulle mä :) Så vi får se vart kvällen bär av :) trevligt kommer de bli iaf!!

Jaja.. vi höres väl något :)


RSS 2.0