Sista veckan!!

      Postat 2012-08-27 , klockan 21:57:06
Jaa nu är det sista veckan jag och barnen är lediga!!
Det känns både skönt och skit trist.. skönt för att vi åter kommer in i rutiner, skönt för att barnen får leka av sig med sina vänner som de har saknat, skönt för att jag får ta tag i skolan igen så att den närmar sig slutet någon gång... men skit trist för att jag missar massa tid med barnen, för att det kommer en massa MÅSTEN.. å är det något jag hatar så är det dom där måstena...men men jag hoppas på en bra termin :)
 
Idag öppnade öppnaförskolan så jag och tjejorna var där i morse :) Dom trivdes som vanligt som fisken i vattnet.. svintrötta tjejer kom hem som knappt orkade äta lunch.. å som stupade i säng nu i kväll :)

    Funderingar!!

      Postat 2012-08-24 , klockan 09:51:44
Sitter just nu och bara njuter av att det är Fredag och att S ska sluta i tid idag :) Att helgen ska spenderas med nära och kära, och att barnen är friska å krya trots att magskjuka och förkylning knockar alla familjer runt om oss...Men så funderar jag lite också... Igår kom papperet på att mitt namn byte är bekräftat.. Så från och med nu heter jag My Henning... :) Det var mitt eget val att byta efternamn då jag ville ha samma namn som resten av familjen.... Men vem är My Henning.. just nu ingen jag känner.. det låter obekant låter som en helt främande människa...någon som jag inte alls känner.. My Persson känner jag å ha känt hela livet... men jaa.. hmm... känns märkligt känns som om en del av mig försvunnit... tänk vad ett namn kan betyda mkt..
 
Senaste dagarna har jag gått igenom barnens klädföråd och deras garderober.. kastat kläder som är trasiga å stoppat undan de som inte används eller är för smått... för i morgon är det bytar dag så då ska det inhandlas nya kläder till barnen :) Skojskoj :) I morgon ska det även ätas middag med två goda vänner :) Mysmys!!

    Trött!!

      Postat 2012-08-21 , klockan 10:04:14
Är inne i en period nu där jag är sjukt trött, går bara å gäspar hela jävla dagarna å när barnen äntligen lagt sig på kvällen och jag kryper ner i sängen så går det inte att somna !!!! jag blir tokig.. Fattar inte vad som är problemet.. i går när S kom hem från jobbet så käkade vi middag å sen gick jag å la mig i sängen för att försöka vila bort min huvudevärk.. å då lyckades ja somna.. när jag inte skulle, S väckte mig halv 7... URS.... va svin trött hela kvällen men kl 22.00 när vi skulle sova...så låg jag vaken i evigheter.. å när jag väl lyckades slumra till så vaknade ebba å va vaken typ hela natten :/
 
Hela denne vecka jobbar S över också.. i går va han hemma kl fem i dag trodde han att det skulle bli senare!! Urs å blää säger jag åt de..
 
Känner att efter så här två-tre veckor utan riktig sömn, att de tär på en.. energin finns inte att sysselsätta barnen, finns ingen energi över att ta långprommisar med Frank :/ nää inget finns det energi över till..

    Njuter av de sista dagarna....

      Postat 2012-08-18 , klockan 17:54:15
Just nu njuter vi här hemma av de sista sommardagarna även S´s sista semester dagar! :) Idag har vi varit i skogen å haft lite fika utflykt, samt att vi har hälsat på N & L :) Massa mys ute i det fina vädret.. just nu håller vi på å göra tidig kväll här hemma, för i morgon ska vi upp till Junsele Djurpark, tillsammans med Kär Sofia och hennes familj :) Barnen vet ännu inte vart vi ska utan bara att vi ska på äventyr så förhoppningsvis blir de super glada :) Elsa har tjatat hela sommaren att hon vill åka till en djurpark och kolla på Tigrar (precis som Mumin) så hon kommer iaf uppskatta det hoppas jag :)
 
Nää nu återstår duschning av barn å sen få dom i säng så de orkar upp i morgon :)
 
 

    Hej igen :)

      Postat 2012-08-17 , klockan 09:09:31
Nu känner jag att vi har varvat ner efter allt med bröllopet fotografen har varit har och lämnat bilderna :) Så hade tänkt visa ett par stycken här nedan :) Vi hade det helt underbart ute på Lungön i Tisdags och Onsdags iaf :) Elsa låg i vattnet nästan hela dagarna, å när hon inte var i vattnet fångade hon spigg med håvarna eller sprang barfota runt, runt :) Precis så som det ska vara, själv passade jag och S bara på att sitta ner och njuta av att barnen lekte så bra :) Vi kom hem i onsdags utvilade :)
 
Idag ska vi bjuda Elin och Marcus på middag och lite att dricka som tack för allt de hjälp till med i samband med bröllopet :) Blir nog toppen mysigt tror jag :)
 
 
(uppladdningen krånglade just nu så alla bilder kom inte med...får se om jag gör någon nytt försök, ni har ju fått se en del iaf :)

    Lungön :)

      Postat 2012-08-14 , klockan 08:30:41
Bara jag och Ebba vaken just nu.. men strax ska jag väka de andra två också för kl 10.00 kommer Farfar och hämtar oss med båten här inne i stan :) så barnen ska få åka lite måt.. Tråkigt att det är sådan dimma bara :/ kan ju hoppas att det lättar... Vi ska iaf sova där tills i morgon och farfar kör oss hem igen :) Vi hoppas på finfint väder och massa trevligheter :)

    Bröllop!

      Postat 2012-08-13 , klockan 21:52:15
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga att vi hade en helt otroligt underbar dag i Lördags :)
Allt var helt perfekt, lr nästan barnen uppförde sig väl inte riktigt 100% i kyrkan.. men utöver de så var allt underbart! Det bästa av allt var att alla vi älskade var där.. och det var underbart att få dela dagen med alla nära och kära.. Tack så mkt för att ni tog er tid att komma :)
En bild bjuds det på idag, detta kort tog Sara :) Älskar bilden speciellt Lilla Ebba som sitter där bakom å bara är helt otroligt söt :)
 
 
Det kommer fler bilder när jag fått bilder från alla som knäppte :)

    Sen kväll!

      Postat 2012-08-10 , klockan 22:38:42
Nu har barnen precis somnat .... Vi har varit i Bygdegården hela dagen och kvällen för att fixa inför morgondagen :) Jag tror att det blir toppen fint i morgon.. men det känns som att det är någon vi har glömt.. vet inte alls vad.. men något!! Hmmm... jaa det lär väl visa sig tids nog om vi har glömt något eller inte.. Det blev iaf super fint på borden med allt som vi köpt till :) å baren ser riktigt stilig ut :) Hoppas bara alla andra tycker samma som mig :) iof så är det ju mitt och S´s bröllop så huvudsaken är ju att vi tycker det är fint men vore ju trevligt om någon fler tycker samma sak :)
 
Min klänning är iaf underbar :) Längtar tills jag kan visa bilder på den :) känner mig som en riktig sessa i den :) Underbart!! :) S är sjukt stilig i sina kläder :) Vill bara äta upp honom ;)
 
Nää nu ska jag och S gå igenom vår "att göra " lista en gång till för att se om det är någon vi glömt å sen är det sängen så man inte har påsar under ögonen i morgon :)

    GAHH....

      Postat 2012-08-10 , klockan 09:45:21
Shit... fyfaan va jag är stressad idag, vet egentligen inte alls varför men känner bara att jag springer runt å är sjuk stressad å får egentligen inget alls gjort... Om några timmar åker vi ut till Häggan för att börja dekorera byggdegården.. Jag märker att stressen smittar av sig på Elsa hon flyger också bara runt som ett yrväder och låter... Låter hela jävla tiden.. och det gör inte mig mindre stressad... urs nää nu hoppas vi att vi överlever denna dag så att vi tar oss till kyrkan i morgon... !!!! Hoppas verkligen att stressen har lagt sig tills dess....

    Möhippa :)

      Postat 2012-08-09 , klockan 14:23:27
Har precis kommit hem från min Möhippa :)
Dagen igår började med att Elin, Sara, Sofia och Lilla Axel kom hem hit med fin lunch som avslutades med jordgubbar och choklas :) Efter det så begav vi oss med bil ner till Sundsvall och hem till Syster Isa där även Anna väntade.. Efter att ha intagit lite alkohol så blev det en tripp på stan där jag fick massa nytt smink (sånt jag aldrig unnar mig själv) + Att jag fick gå å fixa naglarna :D:D:D såå fint de blev å jag blev hur glad som hellst! Hittade även lite nya kläder som jag passade på att köpa till mig själv. När alla var klara på stan åkte vi upp till Isa igen, å fortsatte dricka lite smått.... Senare på kvällen blev jag bjuden på middag på Oscars :D SUPER god mat!!
Efter middagen åkte vi åter upp till Isa och satte där tills ganska sent och bara mys drack och surrade :)
På kvällen/natten gick jag, Sara och Elin ner till hotellet som de fixat åt oss :) väl där låg vi och surra å såg på tv en bra stund innan vi väl somnade :)
 
I morse åt vi Hotell frukost :) å nu har vi landat hemma :)
Tack tjejer jag hade en under bar dag och kväll :) :)

    Sista spurten!!

      Postat 2012-08-06 , klockan 14:57:47
Nu jävlar är det bara fem dagar kvar!
Denna vecka är nog den mest stressande veckan någonsin..
Idag, äre jobb för mig och S så barnen har varit på dagis sen kl 09 i morse :) gick över förväntat att lämna dem :)
I morgon äre möte med fotografen, å så ska vi hinna med att inhandla bubbelvatten, dricka åt barnen å allt sånt, plus att jag och Elin ska hinna skriva ut de sista programmen.
Onsdag - torsdag ska jag utsättas för möhippa.... spännande men nervöst!
Fredag ska vi hinna inreda å förbereda byggdegården.
På lördag så smäller det.. :)
 
Å mitt i allt detta ska vi hinna med att gå på bolaget, köpa en kofta till mig :) å se till att vi inte missat något :P
Som ni ser :P fullt upp så svarar jag inte i mobilen så vet ni varför :) haha!!
 
Nää nu iväg å jobba lite :)

    Tjej Helg :D

      Postat 2012-08-03 , klockan 18:22:08
I helgen kommer det bara vara jag och tjejerna hemma, för nu har S åkt iväg på sin Svensexa :) tror han kommer få toppen skoj ja :) Så i kväll ska ja passa på å sätta mig med Elin å fixa lite saker inför bröllopet! Jag säger bara det vilken jävla tur att man förhoppningsvis bara gifter sig en gång i livet!! För fyfaan vad mkt det är som man ska tänkt på.. :P en väldans tur att jag har Elin som säger åt mig vad jag ska göra :) haha!
 
Har iaf färgat håret idag så de ska va snyggt tills nästa helg :) fatta sjukt, bara åtta dagar kvar! inte mkt de ..
 
Nää ni nu ska ja dricka mitt kaffe å mysa med små tjejerna innan de ska sova :)

    Birsta tripp med tjejerna :)

      Postat 2012-08-02 , klockan 10:58:43
Igår eftermiddag begav vi oss ner till Birsta, jag, Elsa, Ebba, Sara och Elin :)
Vi inhandlade det sista till dekorationerna vi ska ha till middagen, nu äntligen är barnens kläder klara :) Nu har dom klänning, skor och varsin kofta :). På dan i går var vi även på stan här hemma med Linda och beställde blommor som vi ska ha till buketten :) super fint trot jag att det kommer bli när allt faller på plats :)
Idag är S på stan för att handla det sista han behöver i klädväg, ett par jenas och en skjorta :)
I morgon far S även iväg på Svensexa :) hoppas han får super skoj med grabbarna :) det tror jag att han kommer få, då jag vet på ett ungefär vad de ska göra :)
 
Nää nu kanske man ska ta å städa lite här hemma :) och invänta att S kommer hem och visar vad han köpt :)

RSS 2.0