Pyssel :)

      Postat 2012-05-21 , klockan 19:53:34

Iväntan på att S skulle komma hem så passade jag och Elsa på att pyssla lite här hemma :) vi tog fram några tomma toa rullar, lite papper, bokmärken, nål och tråd å så lite lim :)



      

Å så här blev de :) Elsa har gjort det allra mesta själv, hon fick hjälp med att klippa ut det vita papperet som vi limade fast på toa rullen, och så fick hon hjälp att trycka igenom nålen sen när vi satte ihop dem :)
Men kan sju självklart klä in dem i vad man vill, och ha hur många man vill :)
Elsa är super nöjd över resultatet och det är det viktigaste tycker jag :D


    Konstigt!

      Postat 2012-05-17 , klockan 09:51:02

Tisdagen blev inte alls en lång dag för barnen på dagis, då dagis ringde till S å berättade att Ebba återigen vägra stödja på ena benet.. :S väldigt märkligt! så han fick åka hem å hämta knattarna på dagis.. Igår fick vi en tid på barnmottagningen.. Nya röntgenbilder togs.. denna gång på foten, smalbenet och knät... nya blodprover togs och sen fick vi åka hem... Läkaren sa att han skulle ringa så fort att fått alla provsvar.. men han ringde aldrig igår.. så jag hoppas han ringer i morgon med något form av besked..

Idag jobbar S, men då är han ledig i morgon istället :) så jag och barnen har en inne dag här hemma, eftersom vädret är pissigt värre.. :(


    En höjdare :)

      Postat 2012-05-14 , klockan 22:32:16



Mora Träsk va rikigt häftigt :) Elsa å Moa va väldigt imponerade fast på olika sätt :)
Vi hade iaf en toppen dag å det är det viktigaste .. efter Mora Täsk for jag och barnen upp till syster på berget, min andra stora syster med barn var också där.. så barnen lekte super mkt :) å det blev grillat till mat, när vi kom hem väntade en överaskning till Elsa från mig å S... :) kan säga att hon blev super glad :) hon ha fått en cyckel :) hon va super duper glas enda fram tills hon insåg att hon inte alls kunde cykla :P så det slutade med att hon störtgrät :/ men men skam den som ger sig! Idag efter middagen ville hon ut och försöka igen :) det gick bättre idag men det är långt kvar tills hon kan cykla själv!! 

Imorgon äre jobb som gäller 07-15 sen ska jag och S på ett möte .. så det blir en väldigt lång dagis dag för barnen i morgon.. känns inge vidare eftersom Ebbas ben har blivit värre igen.. hon stödjer på det men på ett väldigt konstigt sätt.. hon lixom kniper ihop tårna å går på utsidan foten.. dagis uppmärksammade det idag så när vi kom och hämtade barnen berättade dom de.. att hon gjort så hela dagen å att hon ibland stannat för att lixom vila å lyft upp det högra benet.. :( urs.. så ska försöka få någon tid å ringa till BVC igen å höra .. vad tusan det kan vara!! 

Nää ni nattinatt :D 


    Alla nöjda och glada :)

      Postat 2012-05-12 , klockan 19:21:22

Vi hade de super trevligt igår :) vi åt god mat och hade trevligt sällskap hela kvällen/natten.. Idag runt tolv kom tjejerna hem :) så udnerbart att ha dem hemma igen, än hur skönt det är att ibland få hitta på något på egen hand så är där ändå någon kännsla av tomhet.. det är något som saknas.. men nu är dom hemma iaf, å skönt är de :) dom hade haft det toppen bra hos sin farmor å farfar å vi hade de toppen bra :) så alla hade en trevlig fredag..

Idag har S jobbat, (jobbar ännu) så jag och tjejerna har fått roa oss själva.. just nu ligger Ebba för natten och Elsa står i durschen, när hon är klar så ska jag å hon måla naglarna å sen så äre sängen för henne också så hon orkar med morgondagens äventyr :) Sofia å Moa kommer till stan å vi ska alla gå å titta på Mora Träsk :) super skoj hoppas jag att det blir :)


    Efterlängtade fredag :)

      Postat 2012-05-11 , klockan 11:25:19

Shit denna vecka har verkligen sprungit förbi.. Nu är iaf tentan inskickad :) så enormt skönt.. bara att hålla tummarna för att det har gått vägen också :) nu är det "bara" 7 böcker kvar att tentera av :P sen äre sommarlov :D Jag ska iaf få hoppa in och jobba nu på tisdag igen :) denna gång på en annan förskola, spännande men närvöst :) alltid nervöst å komma till ett nytt ställe, med nya  barn och ny personal :) men men jag tror att det blir bra :) skoj ska de iaf bli :)

Nää nu är det dags för storstädning :) ikväll får vi några vänner på besök så vi ska äta och dricka gott :) Barnen ska sova hos sin Farmor å Farfar :) så jag å S ska bara umgås med varandra och våra vänner ikväll, det ska blir ruggit skoj :)

Hoppas ni andra får en trevlig helg :D


    Tjosanhejsan!

      Postat 2012-05-10 , klockan 19:52:58

Ikväll är jag ruggit trött :/ klev upp sex i morse (vilket vi inte brukar göra här hemma) sen tog jag en prommis bor på andra sidan stan för att jobba lite på en föskola där :) har varit svin skoj :) hoppashoppas man får hoppa in å jobba mer i sommar :) Hämtade barnen vid fem på dagis, svin trötta var dom redan då.. men vi tog oss hem å lyckades fixa nån form av middag... ebba somnade redan kvart över sex, hon drack inte äns upp vällingen innan hon somnade.. Elsa höll sig vaken fram till nu eftersom det var hennes favorit program på tv:n idag :) nämligen Fixa rummet :) Men nu sussar även hon, å jag ska fixa det sista på tentan å sen skicka in den så jag kan vara ledig i morgon, S jobbar ju eftermiddag så han har friskift i morgon å barnen är hemma från dagis :) så självklart vill jag också vara ledig :D:D Å det tänker jag vara också :)

Nääni :) nu ska ja fixa tentan å sen kolla på Dokumentären på 3:an om unga föräldrar :)


    Gladeliglad :D

      Postat 2012-05-09 , klockan 15:45:28

Vet ni vad :) Idag fick jag ett telefonsamtal angående jobb :D
Hur glad blev inte jag på en skala 1 till 10 då?? svin glad :)
Gäller iof bara i morgon ska få hoppa in å vikariera på en förskola här i stan :D men de är ju alltid en dags jobb iaf :) å kanske mer om jag sköter mig bra ;P

Idag har jag varit väldigt effektiv, jag har skrivit klart sista delen på hemtentan, skrivitklart och skickat iväg två läsloggar, avslutat ett litet arbete å även fått in de å påbörjat att skriva den super stora skrivuppgiften vi har :) + att jag dammsugit :) super dukig känner jag mig :)

Nää nu ska ja hämta hem trollungarna å mysa sönder dem en stund :D


    Tisdag :)

      Postat 2012-05-08 , klockan 15:18:27

Både igår och idag har jag suttit hela dagarna och skrivit tenta, vi har en hemtenta denna vecka :) i går skrev jag del 1, idag del 2 å i morgon ska ja ta itu med sista delen å tanken är att på torsdag ska allt läsas igenom å fixa lite små saker bara :) men vi får se hur de hinns med förhoppningsvis hinner jag med min planering :)
Igår bokade jag bilgetterna till Moraträsk :D jag, Elsa, Sofia å Moa ska gå den 13 MAj jag hoppas att barnen kommer uppskatta de iaf :)

Strålande väder ute, å jag får nöja mig med att sitta inne å skriva på tentan.. :( hade hellre vare ute och lekt med barnen :) men vi kanske tar de när jag hämtat dem på dagis. :)




Vet ni vad, jag hatar när vuxna människor inte kan bete sig.
Det spelar ingen roll vad man gör tycker jag, så länge man kan försvara de..
men om man inte kan försvara de på ett lämpligt sätt lr om man måste ljuga
så är mitt Tipps.. LÅT BLI ATT GÖRA DE!!

    Godmorgon :)

      Postat 2012-05-06 , klockan 09:07:56

Shit redan söndag :/ vet inte riktigt vart denna helg tagit vägen, men men.. söndag är det iaf å vad ska vi göra med denna dag?? Joo de ser ut å bli riktigt fint väder så förmodligen så ska vi vara ute å fixa på gården :) så att det blir klart å så att barnen får vara ute och lufta sig :)

Igår regnade å snöade de.. :( å jag blir tokig jag vill inte se en ända snö flinga mer nu förns i november.. vi va ut en stund på förmiddagen för Elsa ville leka i regnet men sen va vi bara hemma å tog de lugnt.. jag sorterade upp på barnens rum.. URS va saker dom har.. rensade ut yttligare en svart säck med nallar.. behöver jag säga detta fler gånger JAG HATAR NALLAR!!!!!!!!!!!!!!!!! fattar inte varför ALLA ska envisas med att köpa nallar, de är inte roliga.. mina barn kanske har 3 sopsäckar nu i källaren fullproppade med nallar.. å nej de leker inte med de.. de har sina favoritnallar som de sover med å nå andra små nallar som de leker med ibland.. och de får de självklart ha men alla andra nallar har jag burit bort.. vi har inte plats för dom å dom används inte så ner i källaren.. självklart kasstar jag dem inte för det är trots allt barnens saker som dom fått så dom får stå där nere tills vi har ett slott som dom kan förvara nallarna i ;)

Nu på morgonen har jag suttit å surfa runt lite, Elsa har nämligen beställt ett smurfkalas :) hon vill ha en smurftårta och blå ballonger :) men vet ni vad :) vill hon ha ett smurfkalas så ska hon få en RIKTIGT smurfkalas :) ha hittat en sida som både säjer, plast tallrikar med smurfarna, muggar och ballonger med dem de har till å med dukar :) Kolla in denna sidan :) ---> HÄR de är alla möjliga teman på kalas :) så ska ni ha barnkalas titta där :) super skoj sida :)

Nää nu fixa frukost å sen putta karln ur sängen :)
Ha en trevlig söndag ALLA :)


    :D:D:D:D

      Postat 2012-05-05 , klockan 13:37:31

Igår fick vi ett samtal nere från sundsvall sjukhus, det var min älskade Lilla syster som hade lyckats hitta Elsas snutte :D:D:D kan ni förstå vilken glädje, någon snäll människa hade plockat upp den från golvet där den låg och hängt upp den över en stol i fika rummet :) så när min syster skulle in där för att hämta en stol så såg hon den :) S fick ta en liten omväg från jobbet när han skulle hem å plocka upp den, å behöver jag berätta att Elsa blev lycklig när han kom hem.. hon höll stenhårt i snutten hela eftermiddagen och kvällen :)

Just nu är S och Elsa ute i regnet och blåser såpbubblor :D jag sitter här och väntar på att Lilla Ebba ska vakna så att även vi kan gå ut å få lite frisk luft :)

Har jag berättat att jag börjat GI igen?? de har jag.. fortfarande lite fett som jag vill få bort innan bröllopet :) på tre veckor har jag gått ner nästan 4 kg :D bara genom att ändra maten :) hur sjukt är inte de??  en månad kvar nu innan vi ska skicka in måtten för klänningen så mitt mål är att gå ner minst 4 kg till :) tro ni det går?? det tror jag :D lr jag hoppas det iaf :) nu har jag beställt lite ballonger som vi ska ha där vi ska ha middagen sen iaf :) tro dom kommer bli toppen fin :D

http://www.tradera.com/ballonger-just-married-i-2-farger--brollop-karlek-fest--auktion_341085_140273151

http://www.tradera.com/ballonger-hjarta-vit--brollop-karlek-kalas-alla-hjartansdag-mm-auktion_341085_148565891

http://www.tradera.com/ballonger-satin-lila--brollop-kalas-fest-party-mm-auktion_341085_148827983

+ att jag beställde lite lila och vita rosen bland som vi ska ha på borden :)


    Det som inte får hända...

      Postat 2012-05-03 , klockan 19:35:22

Idag skulle vi på återbesök på sjukan med Ebba för att de ville titta på benet :)
Eftersom vi inte hade någon barnvakt fick Elsa följa med, hon hade självklart sin snutte med sig ner dit..
Vi var bara in på barnmottagningen å så en väldigt snabbis in på 45:an för att titta till Isa å Lilla Lina ... å när vi kommer hem är snutten borta :'( NEEEEJJJJ!!!!!!!!! jag vet att vi hade den när vi spritade händerna innan vi gick in till Lina.. men vart tusan är den nu!??!??!?! Ha satt Isa och Kim på att söka där nere å fråga personalen.. som tur är så tar Elsa de ganska bra, än då länge hon har precis lagt sig.. å jag har LOVAT henne att jag ska köpa en ny snutte med mumin på om vi inte lyckas hitta den tills i morgon.. Fatta vilken ångest jag har .. det var jag som tog den av henne när vi skulle sprita händerna.. om hon hade fått hållt i den så hade den garanterat funnits kvar.. den måste ha glitit ur min väska lr nått.. :( sorgen är stor.. hon har haft denna snutte sen hon var en 3 dagar gamal :/ ... HOPPAS HOPPAS den kommer tillbax....

Det har ju varit sista april också :) vi hade de super bra, vi var ute i Häggan hos barnens farmor å farfar :) barnen hade de super mysigt :) så vad mer kan man som mamma begära??
tanken vara att jag skulle visa nå bilder sen Elsa var å red.. men orkar inte vänta på att de ska laddas upp i kväll.. så tar de en annan dag.. nu ska ja sörja snuttens försvinnande i soffan en stund innan jag ska lägga mig :(


RSS 2.0