Sluta va så jävla duktiga!!

      Postat 2013-01-30 , klockan 21:00:22
Blir så jävla irriterad på alla super duktiga människor, som bara måste skryta om hur mkt dom hinner göra på en dag, storstäda, bytagardiner, jobba, plugga, passa fyra ungar, göra mat (hellst dom super duktig mat som stek eller gryta), varit ute på långprommis med hunden, gymmat två timmar, hjälpt barnen med allt möjligt, å så bakade vi en kaka på de som vi ska bju svärföräldrarna på när de kommer i kväll, tvättat, varit social med vännerna, durchat barnen, haft främmande, städat undan efter maten, nattat alla barnen med, varit social med mannen i huset, å plockat undan efter barnen....
 
Fattar ni själva att detta inte är möjligt man hinner inte göra allt detta på ett dygn så de finns ingen mening med att skriva ut de på FB ... totalt omöjligt, om de inte är så att ni är 4 st som hjälps åt eller att ni inte sover på natten...
 
Blir så dödligt le alla dessa status upt på fb om hur jävla duktig alla är... får bara mig å känna mig extremt sämst.... men men.. får trösta mig med att jag vet att det bara är en lögn, för man hinner inte allt detta på en dag å dessutom inte flera dar i veckan!!!
 
Godnatt / En jävligt irriterad en...

    Smarrig middag :)

      Postat 2013-01-29 , klockan 20:05:41
Idag åt familjen pannkaka.. lite orättvist .. men då testade jag att göra GI plättar :) super änkelt och smkar faktiskt ganska snartlikt vanliga plättar :) Om ni vill pröva själva så är receptet : 250g Keso, 2 ägg, 1 ½ msk fiberhusk och lite salt.. Mixa allt till en slät smet och stek :) lite klurigt var de att steka dem eftersom smeten blir lire fastare än en vanlig smet. man kan naturligtvis göra pannkakor av dem också :)
Hoppas ni också testar de för de va faktikst helt okey :) jag hade bara grädde till men givetvis kan man ju ha lite färska bär lr dyligt om man vill göra de extra gott :D
 

    Allvaret!

      Postat 2013-01-28 , klockan 09:44:35
Jaa idag börjar allvaret, Skolan drar i gång i gen efter flera veckors jullov!! Vilket har varit enormt skönt, tillbringar mkt tid med familjen och hunnit jobba en del :) Gruvar mig lite inför denna kurs, förra kursen va väldigt intressant å rolig men ganska slapp, de va inte så mkt riktigt "skol" uppgifter som skulle göras, mer typ led en lek, led en övning skriv vad du tänkte... etc.. så du kommer väl denna kurs komma som ett slag i ansiktet! men men bara att bita ihop bara två terminer kvar nu :) :)
 
Hade tänkt försöka mig på att göra GI-plättar idag :) får se om jag lyckas eller inte :P men först lite städning sen intro i skolan å sen blir de plättar :D
 
Höres*

    Lördag!

      Postat 2013-01-26 , klockan 17:25:32
Ännu en seg dag, S åkte å jobba kl 05.00 i morse :/
Jag å Ebba sov dock till halv nio vilken var jävligt skönt.. sen har vi typ legat å slappat i soffan framför Nicke nyfiken :P Seg dag alltså!! Vid två kom S och Elsa hem :) S for å handla å nu är han å skruvar med bil jäveln.. Ja å barnen ha nyss käkat å nu intar barnen sitt lördagmys, Banan pengar, marsansås, å strössel :) nöjda å glada barn..
 
Hatar sånna här veckor, när jag och S jobbar om varandra + att han jobbar helg.. I morgon jobbar han också.. :/ Suck!! men men .. sånt är livet.. Jag å barnen får vä roa oss på annat håll :)
 
(i morgon har jag invägning också.. Förra veckan stod de helt stilla.. (tur att de inte gått upp men stor besvikelse ändå) så hoppas på bättre resultat denna vecka, annars så gräver ja ner mig. )

    Segt!!

      Postat 2013-01-25 , klockan 14:41:50
Denna dag går jävligt segt, själv hemma med barnen.. vi myser, ser på tv, dansar lös till smurfarna..:P men tiden går sååå sakta..
 
Elsa ska åka till sin farmor å sova där i kväll, så jag å ebba får roa oss själva efter som S jobbar och sen ska han iväg å fixa med bilen :) lite egentid med Ebba är inte att tacka nej till.. kommer dock sakna efter elsa gumman!! Känns konstigt att vi ska "bara" vara hemma medans hon far bort :P men men får väl vänja mig vid att hon börjar bli en stor tjej som vill åka bort ibland som vill slippa mamma å pappa ibland :P haha!!
 
Ebbas toa träning går fortfarande toppen, skulle till å med våga säga att hon är blöjfri nu dagtid.. :) iof så har hon ju blöja om vi ska åka bil längre, eller åka å handla å så :) men ändå.. sjukt duktig :D
 
Trevlig helg alla ni!

    ....

      Postat 2013-01-24 , klockan 20:41:35
Vissa dagar känner jag att jag inte gjort ett skit som idag, nu sover barnen å jag sitter i soffan å slöar å tänker va faan har jag gjort i dag..?? Så därför skrev ja upp allt på en lapp, bara på skoj å kan säga att listan blev lång.
* Klev upp
* Fixa frukost åt mig och barnen.
* Fixade fram kläder och klädde barnen.
* Packade barnens dagis väskor.
* Packade min egen väska.
* Plockade undan efter frukosten.
* Tog en prommis till schell för att köpa snus.
* Gick till jobbet.
* Jobbade mellan 08.30-15.00
* Gick hem för att hämta vagnen.
* Gick bort på dagis för att hämta barnen.
* Pratade med mamma i telefon.
* Gick hem från dagis, under prommisen samtalades de med barnen om vad de gjort under dagen.
* Klädde av barnen.
* Hängde upp alla kläder.
* FIxade middag.
* Packade Elsas gymapåse.
* Jag och Elsa gick iväg på gyman. ( när vi kom fram så insåg vi att det inte blev någon gympa, eftersom gympafröken inte tog sig in i gympahallen)
* Stannade på skolgården utanför gympahallen för att Elsa skulle få leka med en kompis.
* Var då samtidigt social med en av mina kompisar.
* Gick hem.
* Plockade undan lite
* Startade en tvätt.
* Matade alla djuren.
* Satt i soffan och myste med barnen.
* Svarade på ett Ex antal sms.
* Fixade kvällsfika åt barnen.
* Borsta tänderna på barnen.
* Gosade med barnen i soffan.
* Plockade undan lite till.
* Läste kvällsaga för barnen.
* Bäddade om båda barnen.
* Plockade undan efter fikat.
* Satte mig i soffan .( där jag sitter kvar)
(Har säker glömt något också, typ som att jag följt med Ebba på toa typ 100 gånger :P )
 
Hur är det möjligt att efter allt detta ändå känna att man inte gjort något?? Har ju gjort något hela tiden.. Exakt hela min vakna tid.. ?? väldigt konstigt, är de så att de känns så för att vi inte gjort något "roligt"? eller speciellt.. jag har " bara " gjort de jag måste.. !?
 
Tro jag måste bli bättre på att klappa mig själv på axeln någon gång i bland! Så i kväll tänker jag göra de med gott samvete! För jag har visst gjort något idag, jag har gjort jävligt mkt idag :) :)
 

    Sjukt trött!!!

      Postat 2013-01-23 , klockan 20:01:37
Hela dan och kvällen har jag varit sjukt trött, fattar inte varför.. längesen jag var så här jävla trött.. Börja känna mig sjukt stressad över skolan, den börjar på måndag å jag har ännu inte någon riktigt koll på något.. måste ta i tu med de.. men de får bli till helgen orkar inte under veckan! Vill hällst inte äns tänka på skolan.. ursblää.. denna termin har vi även salstentor.. Blir stressad bara ja tänker på dem, urs.. vill inte!!
 
Haha. blev ett riktigt gnäll inlägg.. men kände mig lite gnällig också.. så nu känns de lite bättre..
Hare gott alla :D

    Älskade barn!

      Postat 2013-01-22 , klockan 19:41:42
Nu ikväll när jag och tjejerna satt i soffan å myste så sa Elsa plötsligt.
- Mamma du vet att jag älskar dig va??
Jag blev lite förvånad men svarade - ja Elsa det vet jag, å jag älskar dig.
Varpå hon säger. - Men jag älskar dig även när jag gör dumma saker, och är elak, och till och med så älskar jag dig när du är arg på mig.
 
Är inte de kärlek?? Underbara unge! de slog mig då vi satt där, att detta är mina två underbara ungar, det är jag och S som har skapat dem, som har uppfostrat dem med blod, svett och tårar, det är vi som gjort dem till dem de är.. Har inte allt funderat på det tidigare, men de slog mig nu..
 
Allt jag gör, gör jag för mina underbara ungar :D
Mamma ÄLSKAR er :)
 

    Paket!!

      Postat 2013-01-21 , klockan 19:48:00
Idag kom mitt efterlängtade paket :)
---> Dessa <--- har jag knappat hem :) sjukt snygga, sjukt obekväma ;) men som sagt underbart snygga! LOVE LOVE LOVE :D Jag och S är bjudna på en tema fest här i början av feb :) så dessa är de tänkt att jag ska ha å så en klänning som går i samma tema :P Förhoppningsvis kommer de se lika snyggt ut som jag innbillar mig :P haha..
 
Nää är svin trött efter en lång jobbdag, så nu ska ja bara slappa framför tv innan sängen ropar, jobb hela veckan :)
 

    Fundersam!

      Postat 2013-01-19 , klockan 07:32:00
Nu har jag funderat ett länge tag på alla våra barnkläder.. Alltså vi har ett helt föråd med urvuxna barnkläder, vissa kläder väntar på att Ebba ska växa i dem.. Men de är just de där utvuxna kläderna som jag funderar på.. Om jag ska låta dom ligga där dom ligger i väntan på att det kanske i framtiden kommer en liten bebis (för den dörren är inte stängt, bara igen puttat just nu) Eller om jag ska sälja iväg dem å lägga pengarna på nya kläder åt barnen å om de kommer ett nr tre fixa nya kläder då.. jaa.. det känns lite märkligt att sälja iväg kläderna men å andra sidan fyller de ju ingen funktion där nere i förådet å de kan göra någon annan väldigt glad... :S
Jaa som ni märker kommer jag nog fundera lite till..
 
Invägning i morgon, Hoppas på bra resultat även denna vecka.. men känns inte som om de gått lika bra som förra.. men Hoppas kan man ju.. har faktiskt rört på mig mer denna vecka än förra :) Så förhoppningsvis visar vågen -
 
Nää nu ska vi planera upp dagen å sen bär det av neröver Sundsvall till bästa Anna och hennes familj :D

    Fredag!

      Postat 2013-01-18 , klockan 20:18:58
Äntligen, Fredagen är här, och barnen sover nu i sina sängar, TYSTNADEN har intagit vårt hem det ända man kan höra är S när han knappar på datorn.. å jag NJUTER!!!! Hela veckan har jag jobbat (vilket jag tycker är as roligt) uppi massa barn (alla vet hur mkt barn låter) å sen här hemma så har man själv två stycken som också låter... hela tiden låter barn :P haha... så nu njuter jag av att det är fredag och att det är tyst! Så mina öron får åter hämta sig och vila från alla ljud :P
 
Förra veckan började vi Toa träna Ebba :) går över förväntan hon är så jävla duktig! Just nu är det roligaste som finns att springa på toa, kissa, titta i toan, stänga locket, spola, öppna locket för att blir överlycklig över att kisset är borta!! Lätt road?? Jajjamen! ... S och jag är dock inte lika road eftersom vi måste springa tusen gånger in å ut från toan för att lyfta upp henne... men men de släpper väl snart (hoppas jag) när hon inser att de inte är så jävla skoj :P
 
Nää åter till tystnaden å lugnet som infunnit sig, bara njuta tills sängen ropar.. Höres!
 

    Tebax :)

      Postat 2013-01-17 , klockan 21:47:08
Attans va länge sedan det var jag skrev nu, har inte haft någon lust alls att skriva något överhuvudtaget! Men sista tiden har jag kännt att jag saknat de lite :)
Så nu ni.. nu kommer det lite tätare inlägg en period.
 
´Ha haft långt jullov från skolan, vilket har varit jävligt skönt eftersom alla i familjen behövde få vara tesammans å bara ta de lungt ett tag :) Å vi va verkligen tillsammans i hela två veckor :) Underbart! att få tillbringa varje sekund med familj och nära.. Nu har S börjar jobba igen och även jag avslutar jullovet med två veckors vik på Tullis :) skitskoj :D
 
Ebba har ju fyllt år också.. kan ni fatta att denna lilla dam har blivit hela två år?? Det har inte jag fattat, inte alls.. hon är fortfarande min bebis, jag försöker allt jag kan å behandla henne som den stora tjej hon är.. men de är svårt.. å inse, att hon kan själv.. hon får ofta påminna sin mor om detta.. :P Men men.. bara att inse att min bebis är stor nu! (större iaf)
 
Har åter igen börjat med kampen mot vikten!
Jaja.. jag vet ni ha hört det förut.. men nu JÄVLAR!! denna gång ska de gå å inget/inget kan få de att gå åt pipan!
Hittills visar vågen - 3 kg :) toppen tycker jag!
 
 
Nää mer om allt en annan gång tänkte bju på lite bilder å sen sussa så jag orkar upp för jobb i morgon :)
 
 
Elsa älskar att det finns snö ute just nu : )
 
Älskade Frank min ögonsten :D

RSS 2.0