Sjukstuga!

      Postat 2011-01-30 , klockan 20:50:04

Ja sa ju att de skulle bli en tidig kväll i går!? Inte alls.. Ebba vaknade till när jag precis skulle lägga mig å hon va totalt igenstoppad i näsan! Sen höll hon sig vaken hela natten i princip.. Hon kunde inte äta lr något eftersom hon va täppt å självklart hade ja inget som kunde hjälpa henne hemma.. Så nu i förmiddags vart de en sväng på apoteket efter att vi hämtat syskonvagnen som jag köpt! När vi kom hem tog jag å syster Isa barnen på en prommis i den nya vagnen :) Ebba sover toppen bra ute å hon behövde få sova en stund efter den jobbiga natten hon haft! Nu i kväll har vi varit på födelsedagsmiddag hos S syster :) Kom hem för en timme sen ungefär därifrån. Elsa sover nu å Ebba sitter å myser i sin fars knä :) Hon bröjar vara vaken mer å mer nu å de är super skoj.. :) De är nu man kan börja lära känna henne..

S är förkyld jag är förkyld Ebba är täppt i näsan å Elsa bröjar bli snorig.. Hoppas bara att Elsa klarar sig denna vecka utan att bli super förkyld för S ska jobba så hon ska vara på dagis hela veckan.. å det kan behövas eftersom jag ska träffa studiegruppen väldigt mkt denna vecka! Jaja.. de visar väl sig.. annars så får ja väl försöka lösa de på något sätt! :)


    Godkväll!

      Postat 2011-01-29 , klockan 20:16:59

Happ då sitter man i en tyst lägenhet, en väldigt stor skillnad till hur de va bara för en timma sen, då va de full fart här hemma.. massa folk så mkt prat å barnen lekte! Vi har haft en toppen mysigt dag med sofia å henne familj :) Stackars Moa va livrädd för Elsa.. haha.. käkade Tackos till middag, barnen käkade mos å köttbullar :) S å johan åkte samtidgt som sofia så de gick från att vara livat till att vara tyst super tyst för Elsa somnade omgående efter han dom åkt å ebba sov redan innan dom åkte :) Jag tycker egentligen inte om de är de är knäpptyst!! men men sånt är livet! Blir nog en tidig kväll i kväll så man orkar med morgon dagen också!  :) Imorgon blir kalas hos S´s systser :)
Nää ni kanske man ska försöka kolla om man lyckas hitta något vettigt på tv.. haha.. tror ju inte de men men..

Tack för en toppen dag Sofia <3


    Hej :D

      Postat 2011-01-29 , klockan 13:50:22

Tänk er i går vart Ebba 4 veckor! Shit vart tar tiden vägen? igår va vi ner till Birsta en sväng mötte uppS´s mamma, syster, mostrar å kusin käkade lunch me dom å surrade massor. På kvällen hade S besök av en kompis så ja passade på att plugga.

Idag har ja städat hela morgonen :P vi får nämligen finfrämmande idag Sofia,Moa å Linus kommer hit å ska käka middag. Kommer bli toppen mysigt tror ja, Elsa kommer tycka de är toppen skoj å få leka me sin kompis också.
Ikväll ska S bort, så då blir ja å barnen själva.. men vi lyckas nog hitta på nå mys :)

nääni nu ska ja hoppa ur pyjamasen å få på mig lite kläder innan domkommer :)


    Godmorgon.

      Postat 2011-01-28 , klockan 08:19:42

Nu är jag och tjejerna vakna :) S sover fortfarande :( Hoppas på att han vaknar snart. Idag ska vi ta en sväng ner på stan å sen kommer en kompis till S hem hit. Jag ska försöka få nå pluggande gjort eftersom de blivit så mkt av de den här veckan. Nää ni nu ska ja plocka å fixa lite här hemma medans töserna snällt sitter å kolla på mumin.


    :D

      Postat 2011-01-27 , klockan 13:14:40

Strax får jag hämta älskade Elsa på dagis, langtar längtar tills min Lilla solstråle är hemma :D


    En bra å dålig dag!

      Postat 2011-01-27 , klockan 11:01:05

Igår va en både bra å dålig dag.. va ju på BVC med Ebba å där sa dom att hon hade gått upp lite, lite i vikt så att jag skulle väcke henne varannan timme å mata henne (inte på natten) så när vi kom hem så föröskte jag med de men de resulterade i en unge som tog två klunkar å sen somnade om.. Lite senare på dan satt hon i babysittern å sov å när jag gick förbi henne såg jag att hon va blå i annsiktet så böjde mig ner å fick snabbt panik! HON ANDADES INTE!!! slet upp ungen å började skaka henne.. kanske man inte ska göra men jag hade panik.. å tillslut så spydde hon nå så jävligt förstår fortfarande inte vart allt fått plats.. å drog efter ett djup andetag.. När jag verkligen försäkrat mig om att hon andades riktigt så ringde jag till sjukvårdsupplysningen å dom sa att hon säkert fått ner mat i luftstrupen eftersom hon somnade när jag matade henne... Så nu får dom på BVC säga vad dom vill jag tänker inte försöka tvångsmata någon som vill sova.. Hon säger till när hon är hungrig å då får hon äta då!! Elsa gick också upp väldigt sakta men de är inget fel på henne ändå de är bara så hon är!!

På eftermiddagen kom Jossan å hennes pojk Jonte hit :) Barnen lekte super bra..Elsa va lite små girig med sina leksaker men hon lärde sig snabbt att dela med sig :) Vi käkade middag å sen så kollade barnen på I drömmarnas trädgård å dansade på golvet :D
Ungarna va super söta när de va dags att säga hej då, de gav varandra en stor kram å en puss på munnen :) haha.. snacka om dö gulligt! Sånna gånger man SKA ha kameran framme men man har de aldrig!! :(

Jaja.. nu ska ja passa på å plugga lite medans Ebba sover å Elsa är på dagis, för S ska åka å jobba eftermiddag i dag också å som de verkar ska han jobba helgen å dom nästkommande två veckorna också.. Såå jaa.. får ta alla små chanser som finns till att plugga =)


    ?

      Postat 2011-01-25 , klockan 20:26:03

BloggTorka!!
Vet inte alls vad jag ska skriva ..
Här hemma går allt bara bra barnen är super snälla.. Dock har Ebba haft lite magknpi sista dagarna.. men hoppas de lägger sig snart! Som ni kanske förstår har vi fullt upp här på dagarna, så finns inte så mkt tid att skriva å när de väl finns ett glapp försöker ja å S att umgås :) Just i kväll jobbar han :/ men han är väl hemma om tre timmar kanske :) Så då kan ja mysa med honom :)


    Äntligen Fredag!

      Postat 2011-01-21 , klockan 20:25:35

Ni kan aldrig tänker va skönt de är att de är fredag :) Det innebär att inneveckan för denna gång är över :) Skönt!! Har ju haft två på raken nu så man är rätt slut i huvudet, man kanske inte gör så mkt när man har inneveckor, men man blir jävligt trött å grötig av all information å alla föreläsningar som hela dagarna matas in i huvudet på än!!
I förmiddags hade vi en super intressant föreläsning, om barns tidiga relationer. Visste ni att barn som inte får någon därhet alls kan sluta växa?? Hmm... ursa .. nu i eftermiddag hade vi en mindre rolig föreläsning om samverkan mellan pedagoger å föräldrar.. Visst de är super bra å veta hur vi i framtiden ska möta föräldrar å sånt men kom igen lägga en sån föreläsning från kvart över ett till fem en fredag??

När skolan va slut gick jag hem å klädde på Elsa kläder, hade nämligen lovat henne å följa med på affären :) Dels för att hon inte varit på dagis idag så hon har inte varit ute men framförallt för att vi behövde lite tid själva utan Pappa å Ebba :) så vi gick bort på Ica, pratade massor på vägen dit ( Hon har börjar prata extremt mkt) Å när vi kom in på affären fick hon bestämma sitt fredagsmys själv, de blev äpplen, nå russin å en stor MER dryck med svartvinbär :) När vi skulle gå mot kassan såg jag att de hade massa billiga barnfilmer .. ni vet en för 59 två för 99 .. tänkte att hon skulle få välja två eftersom vi här hemma börja bli så less på mumin! innan ja sa något till henne kollade jag snabbt igenom lådan för att försäkra mig om att de inte fanns någon mumin men de gjorde det inte så hon fick ställa sig å plocka med filmerna å välja två.. först valde hon en film med Teletubbies ( kanske inte vad jag hade hoppats på att hon skulle välja men men.. ) Sen tog de ett jävla tag för henne att välja den andra.. hon lyfte upp film efter film å sa nää till alla.. tillslut hör jag MUMIN!! hon riktigt skrek så hjärtat höll på stanna på mig å slet upp en film.. Tror ni inte att hon hade lyckats hitta en jävla satans mumin film å självklart en som hon inte hade hemma.. skit nöjd la hon den i korgen.. SUCK!! jaja.. får ju skylla mig själv att de vart två kassa filmer eftersom jag sa att hon fick välja själv.. hmm.. kommer aldrig göra det misstagen igen.. men men ungen vart ju glad :) Jag satte ner henne i vagnen å sen satt hon å ropade efter MUMIN hela vägen hem.. å när vi kom hem rusade hon in med ett leende på läpparna å skrek pappa MUMIN!! haha.. jaa mitt barn älskar verkligen Mumin..

Idag är Lilla Ebba hela tre veckor.. shit vad tiden springer i väg :P hon har börjat kräkas också efter varje måltid.. jag som hade hoppats att slippa de :P blir så enormt mkt tvätt! :) men men .. nu äre så de är :P

Känns inte som att något kan få mig irriterad just nu för det är fredag :) å inneveckorna i skolan är över å jag ska ha värsta mykvällen med S film, lite godis å chips å dipp :D deni!


    Trött!

      Postat 2011-01-21 , klockan 08:07:16

Igår va ja så jävla trött så de fanns inte.. ja å Ebba gick å la oss samtidigt som Elsa !! Haha.. alltså kl 7. Å jag har sovit tills nu.. URSA va trött jag var :)
Igår va Elsa på dagis sista dagen för denna vecka, jag å Ebba gick bort på bibblan för att träffa studiegruppen, vi planerade upp våra uppgifter å pratade massor .. sen kom Sara å vi gick ner på stan för att käka lunch :) va å spanade på lite bebiskläder också, tro de lr ej men jag köpte inte något alls.. Därimot på leksaksaffären handlade jagnya pennor åt Elsa så hon har något att måla med å roa sig med när jag är i skolan :) handlade lite saker åt Ebba där inne också. Blandannat nå tuttar :)

Sen gick vi hem till migå drack kaffe, å innan Sara gick hem surrade vi lite till :)
Som sagt så blev de inte så mkt gjort efter de, vi käkade middag kollade på lite  tv å sen sov jag och barnen :)
Nää ni nu måste ja klä på mig å gå till skolan strax så måste väcka upp S också :) Höres*


    Hejsan Hoppsan :)

      Postat 2011-01-19 , klockan 17:53:37

Hela dag i skolan idag, varit lite tufft men va hem en snabbis på lunchen å tömde brösten :P
När ja kom hem så hade vi besök av barnens morfar :) Men ett tag efter att jag kommit hem så hämtade Elsa sin morfars skor, pekade på dörren å sa hem.. haha.. sötunge hon tyckte att han skulle gå hem :P
Just nu har vi fin besök av självaste Nille :) Vi ska käka tacos å grabbarna ska ta någon öl :) Sj så ska ja bara njuta av den sista lediga kvällen innan pluggandet sätter fart på riktigt :)

I morgon äre ingen skola utan studiegruppen ska träffas på bibblan.. Hade faktiskt tänkt ta med mig Ebba :) Hon brukar ju ändå alltid sova så snällt i vagnen.. Så kan ja amma henne när jag behöver de också :P haha! Hoppas bara att inte studiegruppen har något emot de :)
Nää nu vaknas de mat :)
Höres*


    Tjosan :)

      Postat 2011-01-19 , klockan 07:47:03

Nu är halva skolveckan av klarad :) igår hade vi en intressant föreläsning om barnsutveckling :) Hoppas på att dagen idag också bli bra. För tillfället är det bara jag och Elsa vaken, men snart ska jag väcka upp S också. För min skola börjar kvart över åtta. 

Igår så mötte jag och S upp min far på stan :) 
Pappa bjöd oss på lunch å vi gick på H&M Där han skämmde bort sina barnbarn. Synd att Elsa va på dagis så sällan hon får träffa honom.. men ebba fick träffa sin morfar för första gången dock så sov hon under hela tiden :P haha! menmen.. han kanske skulle titta in idag å häsa på Elsa om han fick tid :) 
Esa fick iaf en jacka av honom en tröja å ett par vantar. Ebba fick en liten mjukis dress med tillhörande tofflor å två pack bodysar :) Super fint var allt!! 

Jag va in på baken igår också å öppnade ett sparkonto till Ebba :) Elsas fulla sparbössor löstes också in.. hon hade över 1700 i de där två bössorna :) Inte illa!!

Nää ni nu ska ja få upp S ur sängen å få på Lillan kläder :)Höres*


    Godmorgon!

      Postat 2011-01-18 , klockan 08:54:48

Igår kväll precis innan ja å Ebba skulle gå å sova, så ringde min kära far :) Han ville bju på lunch i dag på stan å få träffa Lilla Ebba :) Myspys ska de bli iaf!! :) Ja å S ska in på banken idag också, sätta in Elsas pengar från hennes sparbössa på banken å öppna ett sparkonto till Ebba :) Så vi kan börja spara till henne också. Jag å S sätter ju in 50 kr var till Elsa i månaden så vi ska göra likadant till Ebba :)

Jaa ni.. just nu har S åkt å lämna Elsa på dagis hoppas de går bättre å lämna henne denna vecka, Ebba sover fortfarande för hon har hållt på å stöka runt i natt :/ Å jag ska sätta mig å vika klart tvätten :/ Ursa va tråkigt! Skola idag halv ett till kvart över fyra :) Hoppas föreläsningen är spännande :)


    Änglar :)

      Postat 2011-01-17 , klockan 21:11:24





Gud vad jag älskar mina små änglar :)


    Godmorgon :)

      Postat 2011-01-17 , klockan 09:14:52

Idag sov barnen till 08.00 :) underbart!!
Jag klev upp med dem så Sskulle få en sovmorgon. Han har varit uppe i princip alla mornar sen Ebba föddes, så tyckte han kunde få sova idag :) men snart ska vi duka fram frukost, å sen väcka upp honom :) Hoppas på att de bli likaskönt ute somi går, för då ska vi dra oss ut till Häggan så Elsafår åka pulka å springa av sig innan min skola börjar :)


    Godkväll!

      Postat 2011-01-16 , klockan 20:53:52

Nu är alla arbeten i skolan klara!! Höstterminen är härmed över :) Å i morgon börjar vår teminen.
Kan säga att det var en ganska lyckad termin, bara en del av en tenta som jag varit tvungen att göra om annars så har jag klarat alla tentor å uppgifter :D Känner mig riktigt duktig! Hoppas att vår terminen går lika bra, nu under vårterminen ska vi ha fem veckor praktik det ska bli riktigt skoj :D

Idag? Jaa.. inte har vi plockat undan nå julsaker iaf!! Jag har haft så jävla ont i huvudet hela dagen så har inte orkat. . . Få ta i tu med det i veckan, Hela familjen tog iaf en prommis bort på affären så vi fick ufta oss lite.. men de är så jävla svårt att ta sig fram med vagnarna!!

Just nu sover båda barnen sött, Sara har precis gått hem.. å ja å S sitter å väntar på att Wallander ska börja :) vi ska även unna oss lite chips å dipp å mysa :)

Så vi höres :)


RSS 2.0