HejsanHoppsan!

      Postat 2010-05-26 , klockan 13:41:49
S jobbar konstigt den här veckan, de har blivit ändrat så han jobbar 10-18.. Skit konstigt när man inte är van de :) men han är ju ändå hemma mer när vi är vaken.

Ja å Lillan ha nyss kommit in från en prommis med Systers hund Bamse. Haha.. faan va ja skratta åt honom, han kunde bara inte fatta att de inte gick att gå framför vagnen :P Dumhund :) Men söt är han iaf!

Happ.. annars då? Jaa Lillans tredje tand har precis tittat fram. Å den kom uppe? hmm.. trodde ja faktiskt inte.. men men.. å hon har hajat de här med att gå nu. Så nu går hon ganska långt och stadigt :) Innomhus iaf :) Inte riktigt hajat de när man måste ha skor på sig men de kommer väl de också.

Ja är skit nervös för morgondagen, Ja ska nämligen träffa en psykolog, hmm.. nu tror ni säkert att ja är psykiskt störd lr nått men de är ja inte :) Ska bara pröva på de, kolla om de ger mig något å fösöka reda ut min barndom å min uppväxt så att ja förhoppningsvis kan bli en ännu bättre mamma till Lillan :D Ja tror alla behöver gå till en psykolog egentligen. Även fast man inte har haft lr har de direkt jobbigt så tror ja att de är nyttigt å få gå å rensa tankarna hos någon helt opartisk någon som inte är så insatt i allt å som inte känner dig å alla runt omkring dig! De är iaf va ja tror. Så ja tänker prova på de för min å för min familjs skull :D nee ni nu ska ja vika tvätt å sen ta disken :)

Kommentarer
Linda skriver:

Håller tummarna för att det kommer gå bra :)

2010-05-26 , 20:11:25
Hemsida/Bloggadress: http://lindau.blogg.se/

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0