Suck!

      Postat 2010-10-29 , klockan 19:12:03

Är bara allmänt deppig ikväll, våran familjemysmiddag blev förstörd av en jävla massa trots, skrik å grin.. Lillan ha fått tebax en jälva hosta å hon har tänder på G så slå ihop de själv så förstår ni varför hon krånglade vid middagen! Just nu har hon fått en alvedon å ligger i sängen... hoppashoppashoppashoppas bara att hon inte ha drage på sig något åt luftvägarna igen! har inte tid.. har skola hela nästa vecka.. så då får S va hemma.. hmm.. Åååå.. sen vill ja inte att hon ska behöva vara sjuk!! Hon va ju nyss de.. vart faan är rättvisan?? 

Pluggade med Sara idag iaf. de ända som slog mig va att ja kommer att kugga mig på tentan!! Kan inte ett jävla piss å ha inte läst klart allt ja borde.. men orken finns inte att ta itu med de.. finns ingen motivation alls just nu!!! Hallå motivatonen kan du komma tebax??? 

I morgon va de ju inplanerat att vi allihopa skulle på hockey.. sitta i Bulla logen å käka middag å ha trevligt med nära å kära...men vette tusan om ja å Lillan följer me.. inte om hon har denna hosta i natt å i morgon.. för då kommer de bara bli jobbigt å ha henne med å inte roligt! 

hmm..ååå faan va trött ja blir på allt.. något roligt att kanske möjligtvis se fram emot är nästa helg.. så kanske kanske kanske ja å Lillan ska upp till sofia å moa men vi får se hur de blir... de är bara ett stort KANSKE!! :) men om de blir så så är de ju skoj.. 

Ååå... nästa vecka äre skola hela veckan men kommer missa halva dagen på måndag, Lillan ska ju till ortopeden så ja kommer bara att gå till skolan å skriva tentan å sen gå hem.. men resten av veckan är obligatorisk så den måste ja ju gå på :) Veckan efter de äre praktik i två veckor.. hoppashoppashoppas bäckenet håller ihop någolunda!! 

Känns just nu som om ja lever på hoppet, men som de säger de sista som överge en är just Hoppet!!  

Lite plugg nu å sen idol!! Känns som om de blir tidig kväll!


Kommentarer

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0