Godkväll. .

      Postat 2012-04-09 , klockan 22:31:53

Eller de är väl egentligen ingen godkväll men för att vara trevlig kan vi väl säga så??
Gruvar mig nå fruktansvärt i morgon inför en hemtenta vi ska ha.. har inte riktigt greppet ämnet, lr vad det är vi ska göra, lr vad det är boken egentligen handlar om.. förstår inte varför människor inte bara kan skriva vad de menar istället för att skryta om alla konstiga ord dom kan.. En lärare vi har i skolan sa för några veckor sedan till oss i klassen.
- Författarna skriver inte böcker för att vi läsare ska förstå sånna här böcker, de tävlar med varandra om vem som kan beskriva samma sak med felst svåra ord.

Kan inte annat än hålla med honom.. förstår inte varför? vill de inte att någon som läser ska förstå eller?? .. Hmm.. skit samma..

Påskhelgen har vi spenderat ute i Häggan. Vi har varit hus och hund vakt till svärföräldrarna :) vi har haft det helt underbart (förutom att barnen varit tokig pga allt socker dom fått i påskägg av alla) vi har varit ute hela dagarna å bara njutit av det fina vädret å Frank har sprungit, sprungit å sprungit.. helt otroligt vi hade honom lös hela helgen å även fast vi gick in lämnade han inte gården han gick upp å la sig på altanen å bara njöt.. Om ni bara visste hur mkt jag längtar tills vi har ett eget hus så barnen å hunden kan vara ute hela dagarna.. Tänkte inte säga så mkt mer utan visa några bilder så får ni själva se hur otroligt mysigt vi hade :)

   



     



Hoppas ni också haft en toppen bra påskhelg :D


Kommentarer

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0