Ibland blire inte som man tänkt sig....

      Postat 2012-04-29 , klockan 19:52:16

Fredag bestod av kaous.. :/
Dagen började bra, S va ledig och familjen va hemma å myste kl 14.00 hade Ebba tid på VC eftersom hon sen en vecka tillbax har haltat och de blev värre i slutet av veckan så i fredags stödde hon inte äns på benet.. När vi kommer till VC så fick vi en akutremis ner till Sundsvall.. Så de va bara å ta upp telen å försöka få tag i en barnvakt till Elsa eftersom vi inte hade en aning om när vi skulle va klar där nere.. Som tur va så hjälpte S´s syskon varandra.. Så först tog Hanna Elsa å sen bytte Elin av henne :) Tack så mkt för de..
Iaf så bar de av ner till Sundsvall.. fick träffa en barnläkare på en gång när vi kom ner, som omgående skrev remis till provtagning och röntgen.. Sen fick vi gå å sätta oss å vänta på akuten.. efter typ fem min fick vi komma in å fick ett eget rum med lite leksaker å sånt :) systrarna kom ganska snabbt in och skulle ta blodprov .. å de tyckte att de bästa var att ge Ebba lustgas före.. Hmm?? enligt mig inte det bästa men men.. iaf så slutade de hela med en skräkslagen ebba som skrek hysterikt i all evighet å lustgasen hade ingen värkan :/ så efter fem min så sa dom att de inte gick att lugna henne så de skulle ta prover ändå.. jag höll fast ebba en sköterska hjälpte mig samtidigt som hon försökte hålla fast masken med lustgas å den andra sköterskan försökte allt vad hon kunde för att ta ett blodprov men eftersom ebba bara sprattlade å skrek så åkte nålen hela tiden ut .. jaa.. efter mkt om å men  så lyckades dom få in lite blod i de där jävla rören.. Jag å S hade precis lugnat ner Ebba då de va dags för nästa sak.. nämligen ultraljud av höften... då började vi om ... panik å skrik.. jag å S fick hålla fast henne medans läkaren kollade.. å direkt efter de skulle vi in på röntgen.. jaa behöver väl inte äns tala om hur det gick där??

Vis åtta på kvällen kom vi i väg därifrån iaf.. de hittade ingen uppenbart fel, så de gissar på att hon har Höftsnuva.. jaa jag vet jag skrattade när de sa de har väl aldrig hört talas om nå sånt.. men tydligen så är det väldigt banligt för barn mellan 6 månader och 5 år att få just Höftsnuva.. det är en inflamation som kommer i samband med förkylning och som sätter sig i höftern ... skönt att höra att det inte var nå värre :) nu ska hon äta alvedon 4 gånger om dagen å sen ska vi tillbax på torsdag för att dom ska få kolla på henne igen :)

I lördags då var det dags för den efterlängtade Ponnyridningen :)
Hela familjen tog en prommis ut till Stallet och tittade på hästarna och Elsa fick rida helt själv :) kan ni förstå vilken glad och stolt tjej vi hade just då.. :) Tycker de är helt underbart att se barnen så glad som hon var då.. för 20 kr å hon lever fortfarande på de :) och berättar stolt för allt och alla :)

Nää ni nu ska de läggas barn å sen ska ja å S mysa ner oss i soffan :)


Kommentarer

Kommentera gärna!

Ditt namn
Spara infon?

Din e-mail adress


Hemsida/Bloggadress


Ordet är ditt!

Trackback
RSS 2.0